speedfight.pl

Speedfight v-max 60 km/h + nie odpala

Tematy ogólne dotyczące SpeedFighta.

Speedfight v-max 60 km/h + nie odpala

Post» pitasss10 » 13 Paź 2012, 21:50

Witam jest to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumialosć. Dziś stałem się posiadaczem Speedfighta i mam parę pytań. Proszę was o napisanie ile byscie za niego dali. Plastiki lekko nadłamane widać że była wywrotka. Plastiki źle spasowane. Mam z nim pewien problem gdyż gdy jest zimny lub długez postoi ( jak był na przyczepce przez 4h) nie odpala, praktycznie trzeba zjechac cały akumulator zeby ruszył. Według mnie to paliwo schodzi gddyż w filtrze prawie go nie ma. Jego v- max wynosi tylko 60km/h i tu proszę o jakąs rade, wariator jest gładziutki. Jest to jakaś inna wersja gdyż nie mam możłiwości wyłączenia świateł a prąd na nie idzie bezpośrednio z silnika. Także swiecą mi się postojówki i wygląda to na oryginal. SKuterek jest z 2008 roku przyjechał ze Szwajcarii nie wiem kiedy jest to wersja LC.

up
Po chamowaniu z duzych obrotów jak puszcze gaz to silnik ciągle ciągnie i dopier opo jakiś 10 sekundach zwalnia co może byc przyczyną
pitasss10
Użytkownik
Użytkownik

Re: Speedfight v-max 60 km/h + nie odpala

Post» lipa12 » 02 Sty 2013, 22:55

srawdz świece, wyczysc gaźnik i wyreguluj go. Jeśli w takim stanie go kupiłeś to 2500 albo mniej.
lipa12
Nowicjusz
Nowicjusz

Wróć do Ogólnie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość