speedfight.pl

zorganizujmy tak na poważnie jakiś zlot...

Tematy ogólne dotyczące SpeedFighta.

zorganizujmy tak na poważnie jakiś zlot...

Post» keis_206wrc » 07 Sty 2007, 23:34

mysle o zorganizowaniu jakiegos zlotu...fajna sprawa. Najlepiej by było gdzies w centrum Polski, tylko trzeba by bylo powiedziec gdzie i ile osob by moglo, bo zeby jechac 200 km i sie spotkac z 5 osobami to bez sensu

i kto bym mial w miare blisko to by mogl przyjechać

odpisujcie
Awatar użytkownika
keis_206wrc
Użytkownik
Użytkownik

Post» adamek » 08 Sty 2007, 08:49

Takiego czegoś było dużo.... Zorganizowanych zlotów.. ? 0/50 :blush:

Niech najlepiej każdy se zrobi zlot rejonowo i tyle :) ( ja np z qumplem borucha robie tak że on wpada do mnie do Chodzieży z Krotoszyna i jak będzie wracać to do Poznania go odstawie, a pod koniec wkacji na zlot krotoszynśki ja do tego trafki wpadam i będziemy happy :D )
Awatar użytkownika
adamek
Użytkownik
Użytkownik

Post» siara » 08 Sty 2007, 18:16

Do wawy mogliby się wszyscy zebrać:) W busa skuter i ośka... Chyba, że ktoś nie ma wystarczających środków to sam by się przywiózł (chodzi mi że sam by przyjechał busem)...
Awatar użytkownika
siara
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Już brak;/ Samochód: PEUGEOT 307
Grupa: Lubelskie

Post» keis_206wrc » 08 Sty 2007, 18:18

tez proponuje wawe...kazdy by wzial jakiegos kumpla ze swojego miasta
Awatar użytkownika
keis_206wrc
Użytkownik
Użytkownik

Post» cORi » 08 Sty 2007, 20:06

Wita,jestem za Wawą :twisted: sporo mam chetnych ze swojego miasta (Białystok) mamy 200km do Warszawki odemnie pojechalo by gdzies 10 osob w najlepszym wypadku pozdr.
Awatar użytkownika
cORi
Użytkownik
Użytkownik

Post» Michal_Sp2_LC » 08 Sty 2007, 20:11

Na wiosne ma być zlot do Krakowa =p iecej informacji na ten temat jest na www.mtb.o7.pl szukajcie na forum tam ma byc duzo ludzi jak by sie wszyscy polaczyli to naprawde fajna impreza by wyszla:D
Awatar użytkownika
Michal_Sp2_LC
Nowicjusz
Nowicjusz

Post» keis_206wrc » 08 Sty 2007, 20:45

mozna by tu i tu, ale ten w wawie to kiedy? ja bym proponowal na wiosne...kwiecien, maj
niech sie wpisują na forum ci ktorzy by mogli na ten zlot wbic do wawy
Awatar użytkownika
keis_206wrc
Użytkownik
Użytkownik

Post» lisiu » 09 Sty 2007, 22:04

Ja też jestem z wawy, fajnie by było się spodkać np. w Maju
Można by z organizować jakieś wyścigi na 1/8 mili :)
Awatar użytkownika
lisiu
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: był Speed-Fight 2 jest Renault Megane II GT

Post» cORi » 09 Sty 2007, 23:15

chetnie bym pojechal na taki zlocik tylko mowie jesli ja np zabiera te 8 osob a na miejscu zjawia sie tylko 4 osoby czy tam 5 to nie ma sensu jechac az taka droge po to aby sobie kilka godzin porozmawiac ja mysle zeby naprawde zmobilizowac sie i nazbierac te 30-40 osob i wtedy mozna sie spotykac...
Awatar użytkownika
cORi
Użytkownik
Użytkownik

Post» keis_206wrc » 09 Sty 2007, 23:25

najlepiej jakby admini albo moderatorzy zrobili jakąś ankiete kto by mogl wpasc do wawy i esli bedzie sporo osob to zostaje tylko sprawa terminu :D
Awatar użytkownika
keis_206wrc
Użytkownik
Użytkownik

Post» adamek » 10 Sty 2007, 07:29

keis.... takie coś już było i co ... ? Wypaliło ? Nie nie wypaliło ... Tak zawsze jest ... Ja tam chrzanie jak jest jakiś zlot to jade sam mi tam np zwisa czy musze sam jechac czy z kims :P Ja tam se moge sam dla siebie zlot zorganizowac :lol: 8)
Awatar użytkownika
adamek
Użytkownik
Użytkownik

Post» cORi » 10 Sty 2007, 16:44

no to szerokiej drogi Adamek :lol:
Awatar użytkownika
cORi
Użytkownik
Użytkownik

Post» adamek » 10 Sty 2007, 20:43

heh.. dzięki :P :D
Awatar użytkownika
adamek
Użytkownik
Użytkownik

Post» Bula » 10 Sty 2007, 21:05

Było już duuuuuuużo takich tematów, po co to dalej drążyć? Jest to wiadome, że się w większości a nawet te 50 osób czy też nawet 30 osób ze strony speed.pl się nie spotkają jak ktoś będzie miał na zlot przejechać np. 500km ;) ... Tak jak bodajże Kubuś kiedyś napisał "jesteśmy wszyscy za bardzo porozrzucani po całej Polsce" :P :D ... Jest to raczej 100% pewne, że zlot użytkowników z www.SpeedFight.pl się nie odbędzie... :( Więc po co to dalej drążyć? Skoro i tak tego nie będzie?
Bula
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Honda CBR 1000RR FireBlade Repsol

Post» OLO » 11 Sty 2007, 15:53

posty se nabijają i tyle :twisted: myślisz że naprawdę oni są tak głupi że wałkują ten temat conajmniej dwa razy w miesiącu :wink:

pozdr.
Awatar użytkownika
OLO
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight 2 100ccm / [H] civic EK4 160KM :)

Następna

Wróć do Ogólnie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości