speedfight.pl

Speedfight 2 Sport 70cc by Zajcc121 Stojak i zawor fotkii

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Speedfight 2 Sport 70cc by Zajcc121 Stojak i zawor fotkii

Post» Zajcc121 » 23 Wrz 2012, 14:20

Witam.Jestem nowy na tym forum.Jestem z Gołdapi(warminsko-mazurskie), okolice suwalk,olecka.Jestem posiadaczem Peugeot'a Speedfight'a 2 Lc wersja Silver Sport.Jest on z 2004 roku.Nabylem go w 2011 jakos w kwietniu Z przebiegiem 9tys km(teraz ponad 15 tys).Przez dlugi czas jezdzilem na seri lecz potem zakupilem sam wydech s6 pro replica i tylko tyle kupilem w 2011 roku.V-max na seri cylku i tym wydeszku wynosil 100 km/h licznikowe na prostej.W zime wpadlo troche kaski wiec kupilem pare czesci i wywalilem dozownik razemz walkiem napedzajacym. W tym sezonie w wakacje wstawilem cylek 70ccm i gaznik dellorto17.5 razem z kroccem na wcisk i ssaniem recznym s6.Wykrecilem tez stopke centralna.Cylek docieralem jakies 500 -600km.Teraz juz jezdze normalnie.Jestem w trakcie regulowania przekladni i czeka mnie jeszcze regulacja gaznika.To chyba wszystko :) To jego setup :D
Mechanika:
-Cylek top perfomance 70ccm
-Gaznik dellorto 17.5(dysza80)
-Krociec na wcisk
-Stozek revo s-type
-Wydech s6 Pro Replica
-Adapter ssania recznego
-Linka ssania s6
Optyka:
-Nadkole MTKT
-Lampla led z kierunkami
-Podwyzka
-Podnozki pasazera
-Siatka na grilu
-Napisy na oponach
-Manetki
-Czerwone przewody
-Nozka boczna buzzetti
-Nowy amorek YSS na przodzie
-Nowy amorem Tec S na tyle
-Rejestracja na przekladni
Za pare dni wpadna do mnie 2 felgi od aeroxa, ktore wstawie dopiero w zime.Z przodu bd zawiecha od roxa.Planuje takze wstawic w zime nowy zawor bo ten stary jest juz do wymiany.I nie dlugo planuje zrobic stojak.A co do reszty planow jeszcze nic pewnego wiec nie mowie:) Oto linki do fotek:
To foty jak byl caly seria tylko z wydechem nowym:
Image
Image
A to juz foty zrobionego:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Z kolegi Yamaha tzr:
Image
To chyba na tyle.Jesli bd jakies up' y to bd dawal znac co sie dzieje.Pozdrawiam
Zajcc121
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 2 LC
Grupa: Warmińsko-Mazurskie

Re: Speedfight 2 Sport 70cc by Zajcc121

Post» Siewka » 28 Wrz 2012, 20:17

Ogólnie fajny! Nie pasują mi tu manetki oraz czerwone siatki :|. Tak to reszta super :) .
Siewka
Nowicjusz
Nowicjusz

Skuter: Speedfight

Re: Speedfight 2 Sport 70cc by Zajcc121

Post» Zajcc121 » 30 Wrz 2012, 20:56

Manetki w zime moze nowe zawitaja lecz nic pewnego, a siatki mi sie podobaja wiec nie zmienie;p Dzisiaj zamowilem zawor polini evo i sprezynki stage6 czerwone.I bd probowal ogarnac naped i gaznik.Szkoda ze zainteresowanie male :(
Zajcc121
Użytkownik
Użytkownik

Re: Speedfight 2 Sport 70cc by Zajcc121 fele roxa i zawor

Post» Zajcc121 » 07 Paź 2012, 16:29

Sory za pp.W tym tyg przeszedl do mnie zawor i sprezynki czerwone s6.Juz wstawilem teraz lepiej juz chodzi lecz jeszcze czeka mnie regulacja napedu i gaznika.Wczoraj zrobilem stojak i dzisiaj go jeszcze troche podszlifowalem.Troche jest nie stabilny i musze podkladac taki male drewno zeby rowno stal, lecz dla mnie jest dobrze:D Musze kupic sprej i go pomalowac :D To foty stojaka :)
Image
Image
Image
Image
Rb foty aparatem lecz strasznie slabe foty wyszly.W next tyg powinny dojsc fele od roxa(przod i tyl).Szkoda tylko ze zainteresowanie zerowo..
Zajcc121
Użytkownik
Użytkownik

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość