Aż silnik się rusza.
Będzie szedł na koło bez wysiłku.
Moc jest.
P.S. Ja już jestem długo w tym temacie ale takie jedno pytanko.
Czemu Ci rodzice nie pozwolili 125?

Sprzęcior napisał(a):Chodzi pięknie !
Aż silnik się rusza.Zawsze się ruszają w takich projektach ale w Polsce to rzadkość .
Będzie szedł na koło bez wysiłku.![]()
Moc jest.![]()
P.S. Ja już jestem długo w tym temacie ale takie jedno pytanko.
Czemu Ci rodzice nie pozwolili 125?

Adam410 napisał(a):pfff 125... jak ten speed na tym 77 cc leci chyba tyle co ta 125

arko napisał(a):Problem wtedy z lampą by był jak lagi by były. Wiecie latam speedem i tylko przedni hebel na razie mamOptykę zrobię zaraz. A co do tej 125 to tez bym wolał 125 w biegach

macko3131 napisał(a):Adam410 napisał(a):pfff 125... jak ten speed na tym 77 cc leci chyba tyle co ta 125
chyba z górkipokaż mi jakieś evo które poleci chociaż 140-150 km/h (realne,nie licznikowe) no i do tego pali jak smok,nie jest przystosowany do takich prędkości(małe koła,zawieszenie,hamulce)

Michał_ napisał(a):macko3131 napisał(a):Adam410 napisał(a):pfff 125... jak ten speed na tym 77 cc leci chyba tyle co ta 125
chyba z górkipokaż mi jakieś evo które poleci chociaż 140-150 km/h (realne,nie licznikowe) no i do tego pali jak smok,nie jest przystosowany do takich prędkości(małe koła,zawieszenie,hamulce)
Skutery mielocha na długich przełożeniach, Moja MHR'ka na przełożeniach Malossi (136km/h GPS), 84cc LC 164km/h więc nie mów że się nie daTakich przykładów można sporo podać.
Sorrka za OT

Da sie ale ile kasy wydasz na skuter ile na 125 żeby tak Cisło!

Adossek4 napisał(a):Faktycznie 2.5k na miesiac to duzo gdy sam załpon to prawie 1k.Pomyśl buksik zanim cos napiszesz.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości