speedfight.pl

Peugeot SpeedFight II Custom Full Polini EVO III *Tunned*

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Post» LOSU12 » 11 Maj 2010, 20:50

matko święta sie potem okaże że jeszcze coś pier...
czy dy go do końca sezonu skończysz heh :P
LOSU12
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Kujawsko-Pomorskie

Post» ThOmAs_ » 11 Maj 2010, 20:57

nie moja wina , Michał nie ma i tak skutera a ma problem dać magneto swoje na jakiś czas
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SpeedFight EVO III

Post» mariusz810 » 11 Maj 2010, 21:36

[quote=\\"ThOmAs_\\"]nie moja wina , Michał nie ma i tak skutera a ma problem dać magneto swoje na jakiś czas[/quote]

Nie rozumiem Cie, masz w jakimś drugim silniku magneto a wolisz czekać na nowe nawet 2miechy.... Dodatkowo mając swoje chcesz aby ktoś Ci wysyłał swoje.
Ściągacz mozesz kupić w pierwszym lepszym sklepie z częściami do moto. A najszybciej i najłatwiej to można zrobić samemu taki ściągacz i było już o tym kilka razy na forum, wystarczy chociaż odrobinka własnych chęci i zaangażowania poza kupowaniem nowych części, szpanowaniem i lansem....
Bo wg. mnie tuning polega na maksymalnie własnym zaangażowaniu w to co się robi,.....

Sory ale nie mogłem się powstrzymać czytając to co czasem tu piszesz.....
Awatar użytkownika
mariusz810
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: brak Samochód: Vectra B 2,0

Post» Nic0 » 11 Maj 2010, 21:48

mariusz810 napisał(a):[quote=\\\\\\"ThOmAs_\\\\\\"]nie moja wina , Michał nie ma i tak skutera a ma problem dać magneto swoje na jakiś czas

Nie rozumiem Cie, masz w jakimś drugim silniku magneto a wolisz czekać na nowe nawet 2miechy.... Dodatkowo mając swoje chcesz aby ktoś Ci wysyłał swoje.
Ściągacz mozesz kupić w pierwszym lepszym sklepie z częściami do moto. A najszybciej i najłatwiej to można zrobić samemu taki ściągacz i było już o tym kilka razy na forum, wystarczy chociaż odrobinka własnych chęci i zaangażowania poza kupowaniem nowych części, szpanowaniem i lansem....
Bo wg. mnie tuning polega na maksymalnie własnym zaangażowaniu w to co się robi,.....

Sory ale nie mogłem się powstrzymać czytając to co czasem tu piszesz.....[/quote]

To michał nie chce pożyczyć swojego magneta.
Awatar użytkownika
Nic0
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Suzuki GSX-R 750 K6/K7
Grupa: Opolskie

Post» author4 » 11 Maj 2010, 21:49

Pisze po raz pierwszy w tym temacie i podziwiam cie co robisz ile w to kasy wkładasz i wysiłku no ale żebyś nie mógł sobie ściągacza zrobić to jest śmiechu warte 8) masz na pewno tokarza w mieście idź do niego niech ci wytoczy ściągacz 1x24 z prawym gwintem zapłacisz z 20 zł i będziesz miał ściągacz swój i wyślesz Michałowi magneto i będzie końcu silnik ;)
Awatar użytkownika
author4
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Spedfight 2 & Simson S51

Post» mariusz810 » 11 Maj 2010, 21:56

To michał nie chce pożyczyć swojego magneta.

Nic0 czytaj dokładnie bo ja napisałem dobrze :P
Awatar użytkownika
mariusz810
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: brak Samochód: Vectra B 2,0

Post» Kuba » 11 Maj 2010, 22:06

ThOmAs_ napisał(a):magneto nawet do 2 miechów , ściągacza nie mam więc nie wyjmę z 2 silnika

No kurde już przesada (bez obrazy), miał być w lutym, ale rozumiem nie twoja wina, ale przez taką rzecz 2 miechy w plecy?? to dopiero w lipcu by był, przeciągnęło by się coś to prędko nie zrobisz.
Kuba

Post» WoodyCube » 11 Maj 2010, 22:12

Śmiechu warte...
Awatar użytkownika
WoodyCube
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight II Stage6
Grupa: Śląskie

Post» krzysztoftzr » 11 Maj 2010, 23:58

Ten projekt to już jest moim zdaniem odgrzewany z lekka Niektórzy tuning robią w 2 miesiące a ty thomas grzebiesz i nic sie prace nei posuwają. Widocznie zbyt dużo czasu i dużo lenistwa
Awatar użytkownika
krzysztoftzr
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: YAMAHA TZR50

Post» chrzan » 12 Maj 2010, 00:10

60 tys czy tam ile...wydupił na speeda, a 20zł na sciagacz załuje? nie ogarniam
Awatar użytkownika
chrzan
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: PiaSpeedy evo

Post» patral » 12 Maj 2010, 08:53

Teraz jaka zmiana nastawienia do Thomasa :D każdy go prawie, że kochał a teraz mało co go nie pobiją :blush: ale jak tylko powie, że ma jakiś tłumik tani albo coś to znowu połowa będzie się łasić. Jakby mariusz nic nie powiedział to pewnie prędko by nikt nic nie powiedział na ten temat. Kupisz/zrobisz ściągacz i po problemie.
Awatar użytkownika
patral
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot SpeedFight 2 206WRC
Grupa: Warmińsko-Mazurskie

Post» Miszczur » 12 Maj 2010, 13:12

A czy nie uważacie, że to może być kolejny \"żart\" :) A jeżeli jednak nie to powiem ci, że magneto można nawet 2 śrubokrętami zdjąć i wcale nie musi się ono wykrzywić, 129812987342 razy ściągałem owe magneto w Simsonie tak i jakoś działa :)
Awatar użytkownika
Miszczur
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight II Custom Style
Grupa: Dolnośląskie

Post» kubax230 » 12 Maj 2010, 13:27

60 tysiecy? hahaha ludzie opanujcie się. To co robi Thomas to nie jest jakiś projekt na skalę światową. Na europejskich dragach skuterów 1/4 mili nie miałby najmniejszych szans.. i nie ma co się oszukiwać. Góra 15.000 zł GÓRA. Żebym miał tyle kasy, dałbym kumplowi 100zł i razem z nim bym składał itp. Wyszło by z 4 razy szybciej.
Awatar użytkownika
kubax230
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Motor: Honda NSR 125

Post» bartula94 » 12 Maj 2010, 13:49

Proponuje zrobic taki prosty w zrobieniu sciagacz. Wziaść kawłwk prostokatnej rurki, nawiercic 3 dziury i wspawac nakretke i kupic 3 srubuy. I te małe wkrecic w mijce tych cypków co napedzja pompe. Foto ponizej jak to wygłada.

Image
Awatar użytkownika
bartula94
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Fiat 126p Abarth
Grupa: Warmińsko-Mazurskie

Post» WoodyCube » 12 Maj 2010, 14:06

Ja to do tych 60 tys to już dawno przymiarkę miałem.
Dajcie spokój, tyle kasy to mój tata nie dał na full tuning harleya.
Stawiam góra 10 tys, a jeśli jest taki cwaniak i rzuca kasą to niech pokaże wszystkie faktury;) Ja z chęcią mogę się wziąć za liczenie kasy ;))
Awatar użytkownika
WoodyCube
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight II Stage6
Grupa: Śląskie

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość