Thomas_, powiedz mi jak z chłodzeniem w tym speedzie, bo nie śledziłem tematu na bieżąco.. Masz zamiar jakieś dodatkowe chłodnice czy wiatraki na tę zakładać?
Tak ogólnie to speed kozacki Ale ja bym zajezdzil takiego Jak go wyregulujesz dasz filmiki z jazdy? Wykres z hamowni będzie?
siema;) masz juz ten silnik u siebie??:) z chlodzeniem tu nie bedzie problemu widze ^^ ladny oversajzik na przodzie jest milo hamowal będzie:) powodzenia w pracach pozdro
Znając życie to silnik będzie w tym tygodniu... albo w następnym.. albo nie wiem.. To Michał chyba składa silnik odrzutowy, że tyle czasu mu to zajmuje.
Panowie ogarnijcie się!!!! Widać że autor tematu nie udziela się na forum i w tym temacie więc należy uznać go za zawieszony/zamknięty. Więc po co tu off-topujecie skoro i tak wam nie odpowie. Niech jakiś admin go zamknie do czasu otworzenia przez autora jeśli będzie miał taką chęć
Umieszczam tutaj zdjęcia Speedfight'a Thomasa w fazie składania . Thomas nie życzy sobie żadnych wiadomości na komunikatory ani zbędne komentarze tutaj ! Proszę o uszanowanie jego zdania Speed ma się dobrze i czasem Thomas jeździ ale jego aktualnego foto nie zostanie opublikowane , może kiedyś