Teraz jakoś na dniach zamówię sobie tester przyśpieszenia i zobaczymy jakie jest przyśpieszenie , najgorsze było składanie wszystkiego , przy silniku było pełno zabawy po Michale itd...
Niestety skuter jest mało używany gdyż wypadłem z tematu przez auto ... , a jak nie auto to cross ... skuter jest cały złożony i ma się dobrze , czekam ciągle tylko na czaszę , gdyż jest w trakcie robienia , a do czasu jej odebrania jest zwykła seryjna pomalowana w kolor reszty plastików .
jak uznam że można dać to dam ... od razu jakieś filmy . Projekt chyba już zakończony , skończyła się już zabawa , kompletnie wypadłem z tematu przez większą motoryzację
Shot at 2010-07-29 Shot at 2010-07-29 Shot at 2010-07-29 Shot at 2010-07-29 Shot at 2010-07-29 Shot at 2010-07-29 Shot at 2010-07-29 Shot at 2010-07-29
To on ma podtlenek nie wiedziałem, Golf fajnie wygląda postarałeś się, czekam na foty speeda. Cross22 wy się znacie czy coś, że tak byłeś takim pośrednikiem?
Stary...Brak mi słów...Wszystkie Twoje projekty są poprostu KOZACKIE!! Chciałem się dowiedzieć , jakie przebudowy robiłeś tego skutera ? Wiem , że przed EVO III miałeś MHR , cześniej S6 , a wcześniej jeszcze ? Na Bikepics zauważyłem gdzieś , że stoją błękitne plastiki STR8 :]