W przodu będzie koło od Jeta tyle że 12 \\\\\\\" . Nie chcę mieć niespodzianki że 13 \\\\\\\" będzie wadzić o błotnik .
Edit :
Dzisiaj przyszły nowe czujniki stopu i nowe klocki hamulcowe na tył i przód

Zamówiłem także 2 komplet plastików . Będę miał więcej czasu na dokończenie tamtych . Już mnie kusi żeby pośmigać po mieście .
1 komplet będzie malowany w ten niebieski z białym a 2 jest czarny mat ale jak skończę 1 komplet to walnę go na czarno pomarańczowy .
Zamówiłem także kierownice TNT z nakładką scooter - attack.com

Pzdr.

Dodano: 04 Cze 2010, 00:56
Siemka
W czasie przerwy na forum złożyłem speeda na tym 2 komplecie owiewek

Nie jest to żadna rewelacja . Na zdjeciach te plastiki wyglądały dużo lepiej .
Ale za to w paczce znalazłem adapter do kiery BMX STR8 chrom o którym sprzedający nie wspomniał

Nadkole MTKT z ogonem już prawie gotowe . Jutro zabieram się za czaszę i będzie malowanie

Ten 2 komplet zrobię custom

. Jakieś fajne nadkole . W przednią czaszę wlepiona czasza od roxa

To są narazie tylko plany .
Lagi chyba będę malował albo obkleję folią carbonową , bo ta "polerka zaczełą rdzewieć ;(
Foty

Te fotki są jeszcze bez lampy która jest już założona
Teraz jeszcze mam problem . Mianowicie speed jak jest na niskich obrotach (jak się rozgrzeje) ma dużego muła .
Dopiero jak się wkręci na obroty to fajnie idzie . Jak myślicie to za mała dysza czy może sprężynki sprzęgła ?
Dysze mam 86
18.06.2010
Speed został już całkowicie wyregulowany i jest rakieta.
Ostatnio zajmowałem się Ludixem wiec miałem mało czasu na speeda ,
ale za to dziś znalazłem trochę czasu po sql i zmatowiłem wszystkie plastiki zewnętrzne

Teraz mam pytanie co do plastików wewnętrznych ... zeby były gładkie to od jakich papierków jej jechać ?
A co do felgi na przód to będzie od Ludixa Blastera RS 12 (12" )
Dodano: 18 Cze 2010, 21:00
W przodu będzie koło od Jeta tyle że 12 \\\\\\\" . Nie chcę mieć niespodzianki że 13 \\\\\\\" będzie wadzić o błotnik .
Edit :
Dzisiaj przyszły nowe czujniki stopu i nowe klocki hamulcowe na tył i przód

Zamówiłem także 2 komplet plastików . Będę miał więcej czasu na dokończenie tamtych . Już mnie kusi żeby pośmigać po mieście .
1 komplet będzie malowany w ten niebieski z białym a 2 jest czarny mat ale jak skończę 1 komplet to walnę go na czarno pomarańczowy .
Zamówiłem także kierownice TNT z nakładką scooter - attack.com

Pzdr.

Dodano: 04 Cze 2010, 00:56
Siemka
W czasie przerwy na forum złożyłem speeda na tym 2 komplecie owiewek

Nie jest to żadna rewelacja . Na zdjeciach te plastiki wyglądały dużo lepiej .
Ale za to w paczce znalazłem adapter do kiery BMX STR8 chrom o którym sprzedający nie wspomniał

Nadkole MTKT z ogonem już prawie gotowe . Jutro zabieram się za czaszę i będzie malowanie

Ten 2 komplet zrobię custom

. Jakieś fajne nadkole . W przednią czaszę wlepiona czasza od roxa

To są narazie tylko plany .
Lagi chyba będę malował albo obkleję folią carbonową , bo ta "polerka zaczełą rdzewieć ;(
Foty

Te fotki są jeszcze bez lampy która jest już założona
Teraz jeszcze mam problem . Mianowicie speed jak jest na niskich obrotach (jak się rozgrzeje) ma dużego muła .
Dopiero jak się wkręci na obroty to fajnie idzie . Jak myślicie to za mała dysza czy może sprężynki sprzęgła ?
Dysze mam 86
18.06.2010
Speed został już całkowicie wyregulowany i jest rakieta.
Ostatnio zajmowałem się Ludixem wiec miałem mało czasu na speeda ,
ale za to dziś znalazłem trochę czasu po sql i zmatowiłem wszystkie plastiki zewnętrzne

Teraz mam pytanie co do plastików wewnętrznych ... zeby były gładkie to od jakich papierków jej jechać ?