Daniello18 napisał(a):nie masz co najeżdżać na wał bo to na 99,99% twoja wina... wina złego złożenia bo przy takiej regulacji jak miałeś to on nawet nie był w połowie swoich możliwości obciążony...jak teraz będziesz składał to zrób to jak trzeba albo daj komuś kto się zna bo nigdy to nie będzie chodziło jak trzeba
A ty co takiego masz PRO tunerze?

Powiedz mi jak można źle wał założyć, że podkładka się rozwaliła. Kumpel był lepszy bo mówił, że nie mam klucza dynanometrycznego i pewnie krzywo cylinder przykręciłem przez to

Jutro mam nadzieję, że paczka przyjdzie ze scooter attack. A co do zapłonu poliniego znawco to jak można źle podłączyć kable, które mają specjalne kostki... Moduł się w nim spalił i to pewnie przeze mnie.
Daniello18 napisał(a):chyba jednak nie do końca wie skoro spalił zapłon poliniego a teraz rozwalił wał mhr, sory ale to nie są części tec czy inny rms które się mogą przypadkowo zepsuć
Jeżeli popatrzeć to wykonanie tych wszystkich części nie jest najwyższych lotów, często trzeba lekko je dopicować.
Stopro napisał(a):Skąd bierzesz kasę na projekt (jeśli możesz powiedzieć)?
Bez bicia powiem, że z kieszonkowego. Możesz mówić co chcesz ale do pracy nie zamierzam na wakacje isć. I koniec tego tematu