speedfight.pl

Peugeot SpeedFight II Custom Full Polini EVO III *Tunned*

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Post» buksik » 06 Lut 2010, 01:36

Nie bójcie się ;p wario da rade :D Jak mówiłem zapowiada się ciekawy wydech jak i tylny amorek s6 :)
Awatar użytkownika
buksik
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight 2 Silver Sport LC
Grupa: Podlaskie

Post» ThOmAs_ » 06 Lut 2010, 01:39

ale jak wario nie może dać rady ? .. wario jest na przyśpieszenie lub na prędkość , co z nim może nie dać rady ? ^^ hahah , z michałem dobre pianie jak przeczytałem jak napisał chrzan o tym wario , że za słabe hahah

UP :

znalazłem godzinę czasy (AŻ godzinę !!!) , zabrałem się za tunel , położyłem pierwszą warstwę szpachli i z grubsza wyrównałem , na tyle ile było możliwe ....

foto :

Image

Image

Image

Image
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SpeedFight EVO III

Post» buksik » 06 Lut 2010, 01:44

Też się śmieje z tym wario jak może nie dać rady :P

Bardzo dobra robota! Jeszcze podszlifować i do lakiernika ;p

pozdro!
Awatar użytkownika
buksik
Użytkownik
Użytkownik

Post» chrzan » 06 Lut 2010, 13:27

haha czy wy czytac nie potrzaficie?,, Ps. a co do wariatora to chyba za słaby na taki setup'' pisze tu gdzies ze nie da rady? chodziło mi o to ze speed control to takie wariatory pakują do chinskich 50ccm , myslałem ze jak masz ambicje na EVO III to załozysz jakis : Super Speed Evolution lub malossi MHR

A Ty buksik sie tak nie podniecaj :D bo poł forum z Ciebie sie zgrzewa jak liżesz dupe Thomasowi ( liczysz znowu na cos za poł ceny)?????
Awatar użytkownika
chrzan
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: PiaSpeedy evo

Post» Nic0 » 06 Lut 2010, 13:38

Nie lepiej kupić nowy plastik niż ten lepić? ;) Do tego wario to zamów jeszcze z 12 kg rolek :P będą się szybko zjeżdżać.
Awatar użytkownika
Nic0
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Suzuki GSX-R 750 K6/K7
Grupa: Opolskie

Post» buksik » 06 Lut 2010, 13:45

chrzan twoje pół forum to ty i kolega z podwórka ? się zastanów co mówisz z chińskimi 50cc ;| i pokaż mi Polini super speed w wydaniu do puga bo jakoś nie mogę znaleźć w znanych sklepach. Tak jak mówi Nic0 rolki szybko będą szły.
Awatar użytkownika
buksik
Użytkownik
Użytkownik

Post» Michał_ » 06 Lut 2010, 14:17

Nie srajcie sie 8) Wsadzamy wario polini Super Speed od P/G :twisted: Wszytskim sie zajme ;))
Awatar użytkownika
Michał_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SF II & BWS
Grupa: Lubelskie

Post» ThOmAs_ » 06 Lut 2010, 16:48

NicO , plastik mogę kupić nowy , ale nie chce mieć miejsc po odblaskach ;)) , dlatego tak wygląda ; )

a Wy nie zachowujcie się jak dzieci ... , takie rzeczy piszcie sobie na gg , a po 2-ie nie liże mi dupy ;]
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» macko3131 » 06 Lut 2010, 17:02

Ja nie rozumiem co wy macie za problem i każecie mu kupować wiadrami rolki. Jeśli rolki w zwykłym skuterze wytrzymują z 7tyś przebiegu nawet więcej to u niego wytrzymają z 2-3tyś km a EVO się nie trzaska jakiś tam przebiegów.
macko3131

Post» Michał_ » 06 Lut 2010, 17:07

Ale słitaśnie, szał normalnie, mega tjuner z Ciebie <33 , ta szpachla jest wyborna, a profesionalne narzędzia wymiatają tutaj na forum ! <hahaha>

Ludzie ;d

Czym Wy sie podniecacie ;d Nic nie jest skonczone, nawet jakiegoś efektu nie widać, a piszecie że zajebiście, że sweet :D

A ja sobie wypoleruje rame, żeby był full kastam haha , albo wezme na różowo malne sprejami.

Opanujcie się bo piszecie aby coś napisać :wink:

To jest jedno wielkie bicie piany o nic :P
Awatar użytkownika
Michał_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SF II & BWS
Grupa: Lubelskie

Post» Nic0 » 06 Lut 2010, 23:14

macko3131 napisał(a):Ja nie rozumiem co wy macie za problem i każecie mu kupować wiadrami rolki. Jeśli rolki w zwykłym skuterze wytrzymują z 7tyś przebiegu nawet więcej to u niego wytrzymają z 2-3tyś km a EVO się nie trzaska jakiś tam przebiegów.

Napisał co wiedział... Przy 70cc MetraKit z rolek zostawał proszek i to dosyć szybko. Więc kolego powstrzymaj się od tego typu postów, bo komuś może się zrobić żal ciebie.

A Ja proponuje skończyć temat, bo posypią się ostrzeżenia- Michał306
Awatar użytkownika
Nic0
Użytkownik
Użytkownik

Post» ThOmAs_ » 07 Lut 2010, 22:42

a ja Michał proponuje Cię uciszyć ;p

macie jakieś propozycje na custom ? , napewno będę wycinał pod zadupkiem .....
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» Nic0 » 08 Lut 2010, 02:03

ThOmAs_ napisał(a):a ja Michał proponuje Cię uciszyć ;p

macie jakieś propozycje na custom ? , napewno będę wycinał pod zadupkiem .....

Na coustom na razie nie, ale mam inną propozycje, a mianowicie twój skuter będzie spokojnie jechał ponad 100 km/h więc kupujesz jakiś ubiór? Chodzi mi o kurtkę np. ze skóry albo tekstylną i do tego spodnie? ;D
Awatar użytkownika
Nic0
Użytkownik
Użytkownik

Post» ThOmAs_ » 08 Lut 2010, 10:00

na crossa mam duzo bajerkow , ale napewno w kurtce z ochraniaczami wbudowanymi ; )))

bo przy glebie bd naprawde ostro ....
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» buksik » 08 Lut 2010, 22:17

Trzeba tak jeździć żeby gleby nie zaliczyć, Fajne akcesoria ma firma Alpinestars ;p Co do customu, to ciekawe jak by to wyglądało z czaszy od speeda nadkole zrobić xD Trochę cięcia i by jakoś wpasował, do tego fajna lampa. Pomyśl nad tym, żeby było coś nowego. Od roxa itd. to przeżytek już :D Możesz też coś powycinać w swoim MTKT.
Awatar użytkownika
buksik
Użytkownik
Użytkownik

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość