speedfight.pl

Peugeot SpeedFight II Custom Full Polini EVO III *Tunned*

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Post» ThOmAs_ » 15 Lut 2010, 20:39

na plastiki itd . jakieś propozycje co zrobić itd
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SpeedFight EVO III

Post» LOSU12 » 15 Lut 2010, 21:32

ja nie mam w zasadzie pomysłów na plastiki siatki już masz tylko moim zdaniem nie powinieneś dawać żadnych naklejek na speeda
Ha dzisiaj do mnie przyszły części z mielocha
LOSU12
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Kujawsko-Pomorskie

Post» Kuba » 15 Lut 2010, 22:20

ThOmAs_ napisał(a):na plastiki itd . jakieś propozycje co zrobić itd

A co tu więcej robić, kończ to, oddaj do lakiernika, wkładaj silnik i gotowe :roll:
    Dodano 9 minut temu:
Lepiej nie będzie, a często można tylko przedobrzyć :P
Kuba

Post» ThOmAs_ » 15 Lut 2010, 23:57

napewno nie zrobię z niego rajdówki (1000320930293 naklejek) będzie kilka małych naklejek i tyle , nic dużego , wszystko ze smakiem a nie agro , wieś itd tuningiem ; )

może do końca tyg skończę plastiki , i dam do lakiernika , jak nie dam rady to w sobotę i niedzielę będę wykańczał i oddam w nowym tygodniu ; )

pozdro
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» macko3131 » 16 Lut 2010, 00:20

Dokładnie,kilka subtelnych naklejek :D Może jakieś EVO coś lub polini delikatne zresztą sam sobie możesz druknąć. Chyba że nie chcesz zdradzać co pod "maską" :P
Mój kumpel tak zrobił z Hondą Civic,pod maską około 400KM(ma własny warsztat tuningowy) a z zewnątrz zwykła szara honda i korek od gazu :twisted: A nie jednemu szczęka na światłach opadła
macko3131

Post» ThOmAs_ » 16 Lut 2010, 00:40

nalepki napewno bd na pługu ; P z nickiem lub stroną forum

a co do civica to z jakiego silnika b18 czy b22 (type r) ? bo wątpię że z b16 ... oczywiście mowa o VTi . na zmiennych fazach rozrządu ...
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» Matek1234 » 16 Lut 2010, 13:15

Thomas Thomas nie wiem sam co napisać . Yyyyy poprostu brakuje mi słów do opisania tego speeda :) .Fakt faktem speed ja poziomie Stage 6 co miałeś był zajebisty a teraz to już będzie kompletna klapa :P .Gdybym miał tyle kasy co ty ... :D .
Awatar użytkownika
Matek1234
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight 2 120cc MHR by Matek1234

Post» kefag » 16 Lut 2010, 13:27

macko3131 Wysłany: Dzisiaj o godz. 11:20 pm Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Dokładnie,kilka subtelnych naklejek Może jakieś EVO coś lub polini delikatne zresztą sam sobie możesz druknąć. Chyba że nie chcesz zdradzać co pod "maską"
Mój kumpel tak zrobił z Hondą Civic,pod maską około 400KM(ma własny warsztat tuningowy) a z zewnątrz zwykła szara honda i korek od gazu A nie jednemu szczęka na światłach opadła

To jaki silnik ma ten civic i jaka jest wartosc doladowania turba :?:
Awatar użytkownika
kefag
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: speed 2 lc motosport

Post» macko3131 » 16 Lut 2010, 16:02

To był Civic VI swap 1.8 czy 2.0 już nie pamiętam z czego,kute tłoki,kute korbowody,turbo i inne bajery.On posiada kilka takich civiców i CRX bo na co dzień zajmuje się tuningiem hondy i bmw a sam uczestniczy w wyścigach na ćwiartkę ujmę to ładnie "po zmroku" :P

A co do naklejek to ja bym dał nick na pługu i jakiś malutki napis np. na czaszy EVOIII kto ma wiedzieć ten będzie wiedział o co chodzi :D
macko3131

Post» LOSU12 » 16 Lut 2010, 16:39

no fajnie

sory że tu to pisze ale pomocy szybko tu link do tematu

Jak miało to być skierowane do autora tego wątku to mogłes mu to napisac na PW a nie tutaj bo tylko zbędne to tu było.
Manos18 - moderator
LOSU12
Użytkownik
Użytkownik

Post» ThOmAs_ » 16 Lut 2010, 19:00

przyszło sprzęgło , czekam już tylko na paczkę z Niemiec z dzwonem itd .

potem dam foto .

Losu12 po co mi ten linki ? !

foty :

Image

Image

Image

co do hondy to z 1,2 bara dmucha hehe przy takiej mocy

Pozdro
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» LOSU12 » 16 Lut 2010, 21:11

sory za to
LOSU12
Użytkownik
Użytkownik

Post» Kuba » 16 Lut 2010, 21:28

Sprzęgło spoko, a nie zastanawiałeś się nad lepszym wariatorem (wiem, że już była kłótnia na ten temat). Myślę, że 9 rolkowe lepiej by się sprawdziły z EVOIII, ale nie wiem jak z dostępnością do Peugeota. Jak coś nie tak to popraw mnie :P
Kuba

Post» Melon » 16 Lut 2010, 22:27

Widać, że na brak kasy nie narzekasz xD. Powodzonka w Projekcie :)
Melon
Użytkownik
Użytkownik

Post» ThOmAs_ » 16 Lut 2010, 22:31

losu spk ;p

co do wario to nie ma lepszego , trzeba przerabiać , nad tym się pomyśli ; )

chyba identycznie wymaluję speeda jak jeden Hiszpański ;P , tak mi się podoba .... ale tez szkoda kserować ... się zobaczy , może inaczej wzory zrobię czerwone (mowa o wstawkach na plastikach) ;p
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość