Damian napisał(a):Stickera zerwie.Gwarantuje to... Jeśli tego nie zrobi już się o to postaram.
![]()
Nie musisz się starać
Damian napisał(a):Stickera zerwie.Gwarantuje to... Jeśli tego nie zrobi już się o to postaram.
![]()

Marcin napisał(a):Zajebiście speed mruczy na tym wydeszku ^^. W bazie jest zajebiście już![]()
PS. Zaraz protjuner powie, że w rezo na stopce nie wchodzi![]()
![]()
x2 Racja, Radek regulować nie umie bo rezo nie łapie.![]()
Damian

wiciurox napisał(a):Świetnie wygląda ,masz jeszcze jakieś plany co do optyki?

Damian napisał(a):8O![]()
Nie wiem jak go opisać.
![]()
Pięknie, ale nie przesadź z naklejkami.
Nie zapomnij pozdrowić tatę, widać napracował się przy malowaniu i odwalił kawał dobrej roboty.![]()
![]()

PeugotSpeed napisał(a):Nie no chłopie podziwiam Cię ! Widziałem ostatnio na zlocie identyczne malowanie u pewnego gościa ze Starej Kiszewy nie wiem może znasz i jeszcze to samo województwoMusimy się kiedyś zgadać i pojeździć, rozumiem że z Bytowa jesteś tak ? Mam do Ciebie 70 km
Ale możemy się w Kościerzynie spotkać

radus95 napisał(a):PeugotSpeed napisał(a):Nie no chłopie podziwiam Cię ! Widziałem ostatnio na zlocie identyczne malowanie u pewnego gościa ze Starej Kiszewy nie wiem może znasz i jeszcze to samo województwoMusimy się kiedyś zgadać i pojeździć, rozumiem że z Bytowa jesteś tak ? Mam do Ciebie 70 km
Ale możemy się w Kościerzynie spotkać
Można by było w wakacje jakoś do Kościerzynymam tam strasznie blisko

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość