speedfight.pl

Peugeot SpeedFight II Custom Full Polini EVO III *Tunned*

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Post» ThOmAs_ » 19 Lut 2010, 00:11

2 xenony nie dadzą rady , dam 2x 15 i tyle , poza tym ja nawet świateł nie włączam . hehe

Pozdro
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SpeedFight EVO III

Post» Sunsire » 19 Lut 2010, 17:37

To wsadź tam diody od A5 i z tyłu sobie lampe sam zrób.. Wzór klosza wyciąłbyś pod wzór nadkola, aby pasowało.. I wtedy by było Si. Pozdrawiam ! :blush:
Awatar użytkownika
Sunsire
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot

Post» ThOmAs_ » 19 Lut 2010, 19:52

diody już mam ;) wokół soczewki , ale nie dookoła tylko na tej wolnej przestrzeni obok szkiełka ;) bo dookoła tego plastiku brzydko wygląda a tak jest na samym przodzie soczewki ; )

zaraz dam up`a
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» CJ » 19 Lut 2010, 20:06

Jak robisz customa bez lotki z tyłu to nie myślałeś żeby wygładzić ten ,,rowek" lub jak kto woli łączenie zadupka, fajnie by to wyglądało moim zdaniem.
Awatar użytkownika
CJ
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Srebrno czerwony bolid:)

Post» ThOmAs_ » 19 Lut 2010, 20:15

nie rozumiem , daj foty o co Ci chodzi ;p
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» buksik » 19 Lut 2010, 20:53

Prace brną pozytywnie do przodu. Czekam na upa z Kozackimi wlotami :D
Awatar użytkownika
buksik
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight 2 Silver Sport LC
Grupa: Podlaskie

Post» macko3131 » 19 Lut 2010, 20:57

CJ napisał(a):Jak robisz customa bez lotki z tyłu to nie myślałeś żeby wygładzić ten ,,rowek" lub jak kto woli łączenie zadupka, fajnie by to wyglądało moim zdaniem.

CJ,chodzi ci o to łączenie plastików? To chyba będzie tak zrobione bo thomas wszystko robi na gładko bo zalepia te dziury itd :)
macko3131

Post» ThOmAs_ » 19 Lut 2010, 20:57

Siema

dziś zrobiłem do końca wloty (przednie boczki i tylne pzed ogonem) , i znalazłem patent na zamontowanie błotnika kieslera oo aerox`a. jeszcze przyszły wloty (boczki przednie i tylne przed ogonem) które będą kolejnymi pacjentami w robieniu wlotów ;)

jutro chyba się za nie zabieram , możliwe że wytnę coś jeszcze w pługu :) i nadkolu przednim , coś typu EVO i za to czerwona siatka , za każde wloty będzie szła czerwona siatka , speed będzie czarny tak jak wcześniej pisałem , odrazu dałem foty bandażu którym owija się wydechy i sprzęgła bo dałem brzydkie foty .

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Pozdro
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» macko3131 » 19 Lut 2010, 21:07

Thomas ale chyba nie będziesz owijał wydechu tym bandażem? :P Bo to wioska lekka jak dla mnie.Znajomy miał kiedyś to na customowym chopperze i kijowo to wygląda :blush:
macko3131

Post» ThOmAs_ » 19 Lut 2010, 21:10

całego nie haha ;p , wydech będzie w polerce i przepalany ; ) , bandażem tylko winę od cylindra do pompy wody ;)
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» buksik » 19 Lut 2010, 21:43

Wloty są prze kozackie ! :D Będą super wyglądać z czerwoną siatką ;p Błotniczek bcd bardzo dobrze pasuje po delikatnej przeróbce i wreszcie jakieś foto z pracą przy karterach :D Efekt końcowy będzie niesamowity :) Czekam na następne postępy :wink:

pozdro!
Awatar użytkownika
buksik
Użytkownik
Użytkownik

Post» pawelspeedfight » 19 Lut 2010, 22:13

Wloty jak wloty, nie no sandał( kozak już nudne). Fajny ten błotnik, tak wgl bo nie czaje jaki ma cel owinięcie tym bandażem wydechu?
Awatar użytkownika
pawelspeedfight
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: był Speedfight2 Silver Sport

Post» ThOmAs_ » 19 Lut 2010, 22:41

Buksik to nie BCD tylko KIESLER do aerox`a ;))

Owinięcie wydechu tym bandażem będzie zatrzymywać ciepło , przez co temperatura spalin będzie wyższa co przekłada się na moc ;) , minimalna poprawa ale poprawa, a 2 rzecz to lepiej tym bandażem niż sreberkami ;P

Pozdro
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» buksik » 19 Lut 2010, 22:50

Wiem że błotnik od roxa :wink: był na allegro :D

Co do bandażu. Mi się podobają rozwiązania które dziwnie wyglądaj lub trochę szpecą. Wyglądają tak orginalnie i dają mocy trochę ;p A w przypadku takiego customa dla mnie nie przeszkadza :)
Awatar użytkownika
buksik
Użytkownik
Użytkownik

Post» kefag » 19 Lut 2010, 22:52

Blotnik pasuje jak by ze speeda, prace ida. pzdr :D
Awatar użytkownika
kefag
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: speed 2 lc motosport

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość