Marcin napisał(a):LOSU12 napisał(a):Takie kierunki chyba będziesz miał jedyny na forum
Taa... tylko ciekawe przez jaki czas, bo pewnie ktoś zaraz zerżnie
Scooter tuning is not a crime.
Widzę ,że fotki Hazelem robione
Marcin napisał(a):LOSU12 napisał(a):Takie kierunki chyba będziesz miał jedyny na forum
Taa... tylko ciekawe przez jaki czas, bo pewnie ktoś zaraz zerżnie

Adam410 napisał(a):Miszczur , sory za OT , ale jakie wario ?
LOSU12 napisał(a):Przez chwilę się pociesz oryginalnością. Miszczur a gdzie zamierzasz dać tą tablice z kierunkami? Tak blisko fajki, żeby nadkola nie zasłaniało?

Sprzęcior napisał(a):Zdjęcie Aeroxa jest z innego forum na którym jest Miszczur (nie wiem czy można wymienić nazwę) ja też rak jestem i ktoś jeszcze...Speed będzie extra czekam na efekt końcowy

Oggy napisał(a):Miszczur, od dawna śledzę twój projekt. Dziś przeglądając allefree xd znalazłem coś ciekawego. Ja niestety mam już kierownicę z furiousa z licznikiem KOSO KRS, ale może zainteresuję Cie ten licznik http://allegro.pl/czesci-peugeot-ludix- ... 71568.html . (Jakby co to nie jest to post napisany jako reklama, a sprzedającego nie znam, jest to tylko dla dobra projektu)

Sprzęcior napisał(a):Wszystko razem będzie się pięknie prezentowałoA masz może zdj jak będą kierunki zamontowane?? Bo to mnie ciekawi

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości