cornn napisał(a):A mój kolega ma cbr 125/50, dźwięk jest piękny, bas - cud miódspalanie na poziomie 3l jest kolejnym plusem, osiągi do ok. 130 myślę że wystarczające jak na 125 4t, ale jakbyś kupował cbr to zmień opony na szersze, lepiej wyglada i lepiej sie trzyma

No trochę wygląda na rower ale mało pali i dosyć jedzie.macko3131 napisał(a):cornn napisał(a):A mój kolega ma cbr 125/50, dźwięk jest piękny, bas - cud miódspalanie na poziomie 3l jest kolejnym plusem, osiągi do ok. 130 myślę że wystarczające jak na 125 4t, ale jakbyś kupował cbr to zmień opony na szersze, lepiej wyglada i lepiej sie trzyma
x1![]()
Jaki maksymalnie laczek da się tam upchnąć? Bo na tych mały oponkach wygląda jak rower

Cichy98 napisał(a):No trochę wygląda na rower ale mało pali i dosyć jedzie.macko3131 napisał(a):cornn napisał(a):A mój kolega ma cbr 125/50, dźwięk jest piękny, bas - cud miódspalanie na poziomie 3l jest kolejnym plusem, osiągi do ok. 130 myślę że wystarczające jak na 125 4t, ale jakbyś kupował cbr to zmień opony na szersze, lepiej wyglada i lepiej sie trzyma
x1![]()
Jaki maksymalnie laczek da się tam upchnąć? Bo na tych mały oponkach wygląda jak rower
Chciałem kupić tą sende ale pali 7l.

macko3131 napisał(a):cornn napisał(a):A mój kolega ma cbr 125/50, dźwięk jest piękny, bas - cud miódspalanie na poziomie 3l jest kolejnym plusem, osiągi do ok. 130 myślę że wystarczające jak na 125 4t, ale jakbyś kupował cbr to zmień opony na szersze, lepiej wyglada i lepiej sie trzyma
x1![]()

Mito fajna, tylko szukam 4t ze względu na spalaniedamian1206 napisał(a):Lepsza mito 125/50 bo cbr to ma taki dzwięk z tłumika jak chinol kolega ma i nie jest dużo szybsze od speeda...

Cichy98 napisał(a):Mito fajna, tylko szukam 4t ze względu na spalaniedamian1206 napisał(a):Lepsza mito 125/50 bo cbr to ma taki dzwięk z tłumika jak chinol kolega ma i nie jest dużo szybsze od speeda...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość