Pięknie !! Szkoda trochę, że ten wydech tak daleko od koła stoi. Moim zdaniem mogłby być trochę bliżej koła ale poza tym nie ma się czego czepiać Może jakiś filmik z jazdy ??
Filmik będzie jak tylko przestanie padać. Wczoraj założyłem lżejsze rolki teraz są 4.8g, a były 5.6g. Przyspieszenie jest wogóle inne. Jutro mam mieć drugą chłodnice bo ta jedna nie wyrabia. Wskazówka temp. rośnie równo z predkosciomierzem.
Bardzo ładnie wygląda tylko jak z nadkolem bo chyba nie zostawisz go w szpachli? Z taką piękną oponką na tyle to nagrywaj jakiś filmik jak ją kończysz bo mocy masz pod dostatkiem :D
Subframe jest w sam raz. Z wydechem chyba nic nie będę robił. Oponka ostatnio mi psikusa zrobiła, zeszła z rantu, ale to tylko przez to, że było mało powietrza. Nadkole będzie oczywiście malowane. Filmik dam wieczorem. I świeżutkie fotki:
PS. Zamówiłem dyszę Powerjet i sprężynki Stage6 Czerwone.
Witam. Dawno mnie tutaj nie było. Postanowiłem ostatnio wznowić projekt Custom Racing. Duużo od tamtego czasu się zmieniło. Speed śmiga jak marzenie, a w tym sezonie zakończę projekt w 100%. Przypomnę jego historię zdjęciami. W tej chwili brakuje tylko kilku części (których poszukuje) do zakończenia.
Jako seria:
Vol. 1
Zima 2011-2012
Vol.2
Zima 2012- 2013
Vol.3
Speed zostanie ukończony myślę, że w ciągu 3-4 tygodni.(egzaminy w tym tyg.) Zapraszam do komentowania. Pozdro.