Sprzęcior napisał(a):O Kurde! Jest moc! Kogo to ten srebrny speed?? Zainwestuj w lagi bo przy 100km/h przy takiej mocy nie będzie kolorowo...
Sprzęcior znowu mnie męczycie z tymi lagami? Już mówiłem, że na racingu przy 120+ jakoś normalnie 1 ręką trzymałem i tutaj też Pamiętajcie, że ten speed nie ma ŻADNEJ regulacji Wsadziliśmy co było pod ręką
No trzeba przyznać, że masz chyba najmocniejszego Speeda na forum
Gdybym ja już miał takiego Speeda to regulacja poszła by tylko i wyłącznie na przyspieszenie, bo po co jechać 140km/h skuterem? Żeby się zabić? Widać, że idzie z gazu na koło, mierzyłeś jakoś V-max?
Dobra wyzdrowiałem Wczoraj przy speedzie porobiłem to uszczelniłem cylek, dałem nowe szpilki ze specjalnymi nakrętkami oraz schowałem moduł i cewkę obok akumulatora(który też kupiłem). Rozrysowałem na nowo elektrykę ale napotkałem na pewien opór :/ Spalił się regulator napięcia, gdyż peugeot na wyjściu z cewek ma ok 16v. A ta elektrownia polini jak się trochę przy gazuje to już ma 40V Wie ktoś może ile seryjne p/g ma?
Nie wiem poprostu cewka, ktora daje prad na iskre sie spalila i tyle. Kabli nie da sie pomieszac bo sa plastikowe zlaczki Mialem tak w speedzie kiedys przy seryjnej, ze sie przegrzewala i spalila. Ale za 1300 zl cos oczekuje :/
Haha Nie wiem jak wam ale żadnej reklamacji nie uznają mi + to jeszcze szlo przez 2 posrednikow od poliniego prosto Życie nie takie latwe jest. Ale mniejsza z tym już spisałem zapłon na straty, a teraz leci cdi i cewka od malossiego http://www.racing-planet.pl/tuning-skut ... 6580afe319
2. Podłączyłem już światła i silnik zrobiony na glanc, pali po niecałym kopnięciu ^^
Chodzi pięknie ! Aż silnik się rusza. Zawsze się ruszają w takich projektach ale w Polsce to rzadkość . Będzie szedł na koło bez wysiłku. Moc jest. P.S. Ja już jestem długo w tym temacie ale takie jedno pytanko. Czemu Ci rodzice nie pozwolili 125?