speedy na jedno wychodzi ;p bd z r1 , a dziś wpadłem na pomysł z tą uniwersalną , przyczepiłem ją do ramki od tablicy ^^
a co do projektu , to optycznie bym spokojnie wyrobił ale nie miałem pośpiechu gdyż opóźnienie było związane z Evo , kto wie czy do dziś bym je miał gdybym nie zamówił od Mr.Mielocha
wszystkie plastiki są , tylko tą czachę męczę ;p , jutro ją od brata wezmę może i dam foty , bo u niego na noc byłem
ale i tak nie ma sensu wsadzać plastiki , bo przód trzeba zrobic tzn zawiecho i silnik włożyć a trudno wkładać z plastikami , chyba że w 4 typa bo trzeba ostrożnie tył unosić (nadkole) , więc znowu bd goły
Nie ma sensu zakładać teraz plastików . Potem jeszcze czegoś nie założysz albo dojscia nie bd. miał to trzeba będzie ściągać i takie ponowne składanie i rozkładanie grozi ryskami itp. . Także jak ty mówisz poczekaj na silnik od Michała i jak założysz to wtedy dopiero złóż .
Na razie nie mam z nią szans. Mógłbym sprzedać speeda i legalnie kupić taką, ale ja wole naładować kasy w speeda i zrobić go tak żeby wziął tą cebre, na MHR spokojnie by ją wziął bo to mulaste 4t
I podziwiam Thomasa że tak kocha tuningować speeda ;d