Było bardzo dużo do zrobienia, razem z tatą zabraliśmy się za lakierowanie plastików:

A tak wyglądał speedek po pierwszym złożeniu:

Teraz speed wygląda tak:

Z nudów zrobiłem sobie dokładną listę tego co chcę zrobić w speedzie, i tylko dla sb przy okazji kosztorys który mnie lekko przeraził i stwierdziłem że nie skończę projektu do wakacji tak jak chciałem
Malowanie:
Czacha-fioletowa perła, plastik nad licznik- fioletowa perła, boczki z kierunkami- filetowa perła, pług-fioletowa perła, boczki pod siedzeniem- fioletowa perła, zadupek- fioletowa perła, nadkole stickerbomb lub fioletowa perła, błotnik sticker, podłoga i to wyżej-białe, felgi białe, kartery na czarno.
Kapa-sticker bomb, kick starter SSP, przedłużka amora- SSP, jakaś klapka aku, manetki Hebo papus- czarno białe, obicie kanapy-czarno-fioletowe z białą nicią, srebrne siatki we wlotach, klamki-sticker, obramowanie licznika- sticker, wahacz od speeda 2, podświetlenie blachy STR8, spoiler BGM LED, nóżka boczna Buzzetti.
Silnik seryjny, lub od P/G 180CC
Opona Dunlopa, plastik pod kiere( mój jest połamany), zaślepka na koło z tyłu, zrobienie nadkola.
Aktualny setup:
Wiem że bardzo dużo osób namawiać mnie będzie na kiere BMX, sory ale nie będzie
Pozdro! Zachęcam do komentowania!