DR 50cc i biała sprężyna Centralna Reszta całkowita Seria
Plan Tuningu Jest bardzo wielki zaczynając od CUSTOMU po zmianę felg aż po zmianę całkowicie ślinika
Przejdźmy teraz do zaprezentowania Jetty Po zakupie
Uploaded with ImageShack.us

kilka Dni Padł Pomysł na zrobienie wstępnego BadLook

lecz nadal to nie było to co miało byc

Następnie po złożeniu Plastików w Niedzielny Po Południowy Zimowy dzień Przyszedł czas na małą Sesyjkę JetForce .

Następnie kolejnym krokiem zmiany Jetty był zakup nowej Kierownicy i mostka

Po założeniu juz Kierownicy Jetta Nabrała Prawdziwego smaczku jak i nowego jak dla mnie Lepszego wyglądu
Nie stety jak na razie słabe zdjęcia na których słabo widać kiere lecz postaram sie dodać lepsze

Po zmianie Kierownicy aktualnie jestem Bez Licznika :/ i trzeba by było wypełnić lukę gdzie znajdował sie licznik ,dlatego postanowiłem jesli sie Bawić w Custom to z pełnej pary więc zamierzam Licznik połączyć z czachą
A więc zakupiłem wszystkie potrzebne produkty typu żywica, kit, włókno , papiery itp .
to co kupiłem to :

Mając Troszkę Wolnego czasu
zaczynając od wycięcia Wlotów wczaszy najpierw oznaczając sobie taśmą obiekt do wycięcia

następnie wziąłem lutownice i wziąłem sie do wycinania wlotów

Po dłuższej chwili zabawy z lutownicą i wycinaniem wlot był juz wycięty wystarczy teraz Pilnikiem i papierem ściernym obrobić

po wycięciu wlotów czass na wprawienie licznika w czaszy
a więc wycinamy dziurę taką jak jest zaznaczona czerwoną linią

nastepnie licznik w zakładamy od dołu czasy a od góry zakładamy plastik który nachodził nam na licznik w oryginalnej kierownicy wygląda to tak

nie marnując czasu
Pomagając sobie w szybszym wy śnięciu opalarką przygrzewając delikatnie

Teraz czasz na kit

pozostawiłem to wszystko na kilka dni do dokładnego wyśniecią
W Wczoraj od razu po wypłacie Dokonałem małych Zakupów na Mielochu
teraz oczekuje na paczkę Myśle ze w poniedziałek juz będzie więc zrobię kilka fotek i wrzucę
Kolejne up'y juz wkrótce