Witam wszystkich!!!!
Chciałem wam przedstawić mój skuter Jest to Peugeot Speedfight jest to wersja LC Rocznik 1997, przebieg 14 tys km. Przywiózł mi go 4 lata temu tata z włoch, ale był w stanie krytycznym

dlatego nim nie jeździłem teraz jak jush jestem troche duzy <LOL2> Postanowiłem go wyremontowac poniewaz jest to rocznik 1997 i Peugot w tedy robił na jakosc by wyrobić sobie renome a nie na ilośc tak jak idzie teraz

Wszystko robie sam bez zadnej pomocy nikogo:)
Teraz jedze Aprilia Sr50 wczesniej miałem speeda z 2006 toku ale był przywiozony pod sprzedasz i na nim nie jedziłem

Postaram sie wam przedstawic Tuning Mechaniczny jak jest zrobiony w speedzie A propozycje na Optyke kieruje do was:)
Mechanika

Cylek: Malossi MHR Replicka 70ccm3

Wał: RMS Racing

Wariator: Malossi Multivar 2000

Wentylator wariatora Sport

Sprzęgło: Malossi Fly

Dzwon: Polini Speed

Zawór membranowy: Malossi

Wydech: Gianelli Sport CEE

Sportowy Amortyzator Tylny Olejowo-Gazowy
Optyka

Białe tarcza zegarów z Podświetleniem LED Niebieskim

Felgi Pomalowane Srebrnym metalickiem

Pomalowane napisy na oponach na biało

Pomalowany zacisk Hamulcowy na czerowno

Imitacja Złotych śrub przekładni

Niebieksie przewody Paliwowe

Tylny sportowy amorek

Sportowy wydech

Obcięte nadkole tylne (pewnie zaden tuning) ale nie stac mnie narazie na wygładzone

Manetki ProGrip z chromowanymi obówdkami
Brakuje mi Kilka częsci dlatego Fotki są jakie są:P Tzn kokpit i te plasiki wsytkie mam tlyko Brakuje mi

czachy przedniej

Kołpaka tylnego

kanapa podarta Opszyc czy kupic nową??

Klosze pomaranczowe sa wiec nawet nie zakładałem

Prawy pług ma urwane uchwyty

zaslepka do kufra

lusterka

Siatke przednia prawa do błotnika
Co Planuje

Spoiler

Stopka Boczna

Białe Klosze kierunkowskazów

Podsitlenie niebieksie nadwozia lampy przedniej i kierunklowskazów

Siatka tuningowa w gril
Ma ktos moze fotke jak ma zrobione podswitlenie przedniej lampy na niebieksko chodzi mi bardzej jek to jest zrobione mechanicznie czyli jak wstawione diody jakie i gdzie
Co mi jeszce proponujecie z tuningu ?? Tylko prosze o realne propozycje Tzn (chodzi o kase bo nie wygrałem w totka ;P) Wszystkim z góry dziekuje za pomoc!!