speedfight.pl

Sprzedam SPEEDFIGHT 2

Chcesz coś sprzedać? Napisz, może ktoś akurat tego szuka.
Regulamin forum
W dziale Sprzedam mogą być zawarte ogłoszenia o chęci sprzedaży tylko i wyłącznie skuterów i części do nich, wszelkie ogłoszenia o chęci sprzedaży samochodów, telefonów, dużych motocykli itp. będą usuwane.

Ogłoszenia w dziale sprzedam może umieszczać użytkownik, który posiada konto na forum co najmniej miesiąc i na swoim koncie ma minimum 30 postów. Temat można odświeżać raz na tydzień!

W naszym ogłoszeniu podajemy cenę i zdjęcie przedmiotu inaczej temat zostanie usunięty.

Sprzedam SPEEDFIGHT 2

Post» immxx » 24 Wrz 2015, 09:04

Witam mam na sprzedaż niezawodny skuter jakim jest peugeot speedfight 2. Skuter mechanicznie jest w kbardzo dobrym stanie, optycznie rownież niczego sobie. Niedawno wymieniona opona tył(jeszcze nie ma na zdj), gaźnik od speeda z 2010 roku, rolki 7g, sprężynki sprzęgła stage6 pomarańczowe, sprężyna sprzęgła stage6 medium. Skuter dzięki temu lepiej się zbiera i przyśpiesza. V-max to jakieś 83km/h na prostej z góry przeważnie wskazówkę mam na literce U. Skuter jak na 50cc jeździ przyzwoicie. Pali jedynie 3-4 l. Ogólnie skuter jest zadbany. W tamtym roku był zrobiony badlook, dzięki czemu skuter wygląda agresywnie. Cena jaka mnie interesuje to 3199 do negocjacji. Skuter można obejrzeć w okolicach Bochni jakieś 40 km od Krakowa. Zapraszam ! Nr tel. 503 580 943
Rok produkcji: 2008r
Przebieg: około 12k

http://olx.pl/oferta/peugeot-speedfight ... bnPAn.html
immxx
Nowicjusz
Nowicjusz

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość