Równie dobrze specjalnie mogłeś teraz zrobić coś z wydechem.
To bym musiał być jakiś pojeb*ny żeby niszczyć swój wydech...
Równie dobrze specjalnie mogłeś teraz zrobić coś z wydechem.

Wiem , że polskie sądy to smiech. Jeżeli bawił bym już się w bicie to on nie zdołał by zrobić obdukcji i pójść do sądu. Myślisz , że jesteś taki kozak w necie ? Stary.. Mało wiesz o życiu . Jak z kimś chce się porachować to robi się to tak , żeby ta osoba już nie ujrzała światła dziennego albo nie była w stanie nic już zrobić.sean12 nie osmieszaj sie kolego, to co Ty chcesz tutaj sobie udowodnic to po pierwsze nie ma sensu a po drugie robisz z siebie pajaca co wszystkie rozumy pozjadał
co do sądu to mowie Ci na wstępie: nie masz podstaw do zgłoszenia przestepstwa gospodarczego, nawet jakbys gdzies znalazł jakies luki miedzy paragrafami to Michał odwoła sie z 2 razy odrocza, pozniej uznaja mała szkodliwosc, bardzo istatna kwesta jest musiasz założyc sprawe cywilna, od 1-3tys zł no a widze ze jestes chłopak bardzo ambitny, asertywny i oszustom mowisz staniowcze NIE czyli bijesz z grubej ruryto dochodza koszta adwokada, jeszcze rzeczoznawca niech wyceni te szkody na ile on Cie okantował ( ale bicie na marne ) nie masz dowody zadnego tak jak mowiłem
a jak z Ciebie taki znawca trzeba było samemu zrobic ale mniejsza o to po prostu masz wała![]()
aha a co do Twojej walecznosci to daruj sobiejesli cos mu zrobisz michał, obdukcja, swiadkowie załozy Ci sprawe, obciazą Cie kosztami i postawia wyrok, wyjebka w budy, kartoteka, działalnosci gosp juz nie otworzysz etc skoro nie masz 18 lat to lipa x2
morał z tej bajki taki: ze taki cwaniaczek z Ciebie wiesz co i jak niby a dałes zerżnąć sie w dupsko ( nie zabezpeczyłes transakcji )
Pozdro bede obserwował bacznie Twoja wyprawe na ksieżyc ( i z palca to nie wyssałem uwierz ze znam to z autopsji )
: * :*
Hehe ten wydeszek mi się podoba jest dobrze zrobiony nie wiem o co chodzi temu kolesiowi

kubaa9 napisał(a):Szczerze to w ogóle mi się nie podoba jego obsługa tak jak i robota z tej foty co widać to jest dużo wgnieceń sprawy nie dokończone![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość