speedfight.pl

Renowacja,Polerowanie WYDECHÓW !

Ogłoszenia niezwiązane z tematyką skuterową.

Re: Renowacja,Polerowanie WYDECHÓW !

Post» sean12 » 05 Kwi 2011, 21:04

Prosiłem o dokładne foty wszystkiego , to wykręcałeś się że zapomniałeś czy nie masz aparatu. Nie pamiętam już teraz. Zależało mi na szybkim otrzymaniu wydechu to zaufałem ci i kazałem wysłać wcześniej nie oglądając go.I to był błąd.
Równie dobrze specjalnie mogłeś teraz zrobić coś z wydechem.

To bym musiał być jakiś pojeb*ny żeby niszczyć swój wydech...
sean12
Użytkownik
Użytkownik

Post» Michał_ » 05 Kwi 2011, 21:10

Będę pierwszy ;]
Image
Image
Image
Image
Image
Image

W takim stanie wyjechał wydech z Mojego domu.
Fakt ostatnie zdjęci(tył wydechu) jest nie najlepszy ale to jest korozja.
Pozostawiam to do oceny... :)
Awatar użytkownika
Michał_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SF II & BWS
Grupa: Lubelskie

Post» sean12 » 05 Kwi 2011, 21:14

Ooo jak ślicznie widać brak mocowania sprężynki ; ) No ale już nie widać tutaj ****** położonego lakieru, nie dokończonych spawów, wgniecenia.

Wulgaryzm
Złamanie REGULAMINU FORUM; pkt.II ppkt.7.
Ostatnie upomnienie.
Stopro.
sean12
Użytkownik
Użytkownik

Post» buksik » 05 Kwi 2011, 21:15

Ładny :) Pasuje idealnie nie do jednego customa :D
Awatar użytkownika
buksik
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight 2 Silver Sport LC
Grupa: Podlaskie

Post» krzychu13005 » 05 Kwi 2011, 21:19

Nie wiem sean co ci sie w nim nie podoba. Wydech bardzo ładnie zrobiony.
Awatar użytkownika
krzychu13005
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight 2 LC
Grupa: Wielkopolskie

Post» Damian » 05 Kwi 2011, 21:22

Jak by mój wydech tak wyglądał to bym ze szczęścia skakał, wydech ładnie zrobiony.
Awatar użytkownika
Damian
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 100cc
Grupa: Mazowsze

Post» bartula94 » 05 Kwi 2011, 21:24

Wydech jest bardzo ładnie zrobiony, wygląda jakby był już zrobiony po Peugeota seryjnie :)
Więc nie wiem w czym widzisz problem.
Awatar użytkownika
bartula94
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Fiat 126p Abarth
Grupa: Warmińsko-Mazurskie

Post» sean12 » 05 Kwi 2011, 21:28

Na tych fotach nie widać realnego stanu... Jak się przyjrzycie to zobaczycie że tam gdzie było spawane kolanko są malutkie dziureczki. To są nieszczelności którymi uciekają spaliny. To samo przy mocowaniu flanszy. Spawane chyba spawarką z tesco. Jak również się przyjrzycie to zobaczycie , że nie ma mocowania sprężynki flanszy. Jutro pokażę go z każdej strony to ocenicie. A mocowanie ? To w ogóle totalna klapa. Wygięty płaskownik. Zwykły prostokątny płaskownik. A miało być ładne zaokrąglone stylowe mocowanie.
sean12
Użytkownik
Użytkownik

Post» chrzan » 05 Kwi 2011, 21:29

sean12 nie osmieszaj sie kolego, to co Ty chcesz tutaj sobie udowodnic to po pierwsze nie ma sensu a po drugie robisz z siebie pajaca co wszystkie rozumy pozjadał
co do sądu to mowie Ci na wstępie: nie masz podstaw do zgłoszenia przestepstwa gospodarczego, nawet jakbys gdzies znalazł jakies luki miedzy paragrafami to Michał odwoła sie z 2 razy odrocza, pozniej uznaja mała szkodliwosc, bardzo istatna kwesta jest musiasz założyc sprawe cywilna, od 1-3tys zł no a widze ze jestes chłopak bardzo ambitny, asertywny i oszustom mowisz staniowcze NIE czyli bijesz z grubej rury :lol: to dochodza koszta adwokada, jeszcze rzeczoznawca niech wyceni te szkody na ile on Cie okantował ( ale bicie na marne ) nie masz dowody zadnego tak jak mowiłem
a jak z Ciebie taki znawca trzeba było samemu zrobic ale mniejsza o to po prostu masz wała :lol: :lol:
aha a co do Twojej walecznosci to daruj sobie :D jesli cos mu zrobisz michał, obdukcja, swiadkowie załozy Ci sprawe, obciazą Cie kosztami i postawia wyrok, wyjebka w budy, kartoteka, działalnosci gosp juz nie otworzysz etc skoro nie masz 18 lat to lipa x2

morał z tej bajki taki: ze taki cwaniaczek z Ciebie wiesz co i jak niby a dałes zerżnąć sie w dupsko ( nie zabezpeczyłes transakcji )

Pozdro bede obserwował bacznie Twoja wyprawe na ksieżyc ( i z palca to nie wyssałem uwierz ze znam to z autopsji )

: * :*
Awatar użytkownika
chrzan
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: PiaSpeedy evo

Post» karlix98 » 05 Kwi 2011, 21:33

Hehe ten wydeszek mi się podoba jest dobrze zrobiony nie wiem o co chodzi temu kolesiowi
Awatar użytkownika
karlix98
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 2 X-Race LC

Post» sean12 » 05 Kwi 2011, 21:41

sean12 nie osmieszaj sie kolego, to co Ty chcesz tutaj sobie udowodnic to po pierwsze nie ma sensu a po drugie robisz z siebie pajaca co wszystkie rozumy pozjadał
co do sądu to mowie Ci na wstępie: nie masz podstaw do zgłoszenia przestepstwa gospodarczego, nawet jakbys gdzies znalazł jakies luki miedzy paragrafami to Michał odwoła sie z 2 razy odrocza, pozniej uznaja mała szkodliwosc, bardzo istatna kwesta jest musiasz założyc sprawe cywilna, od 1-3tys zł no a widze ze jestes chłopak bardzo ambitny, asertywny i oszustom mowisz staniowcze NIE czyli bijesz z grubej rury :lol: to dochodza koszta adwokada, jeszcze rzeczoznawca niech wyceni te szkody na ile on Cie okantował ( ale bicie na marne ) nie masz dowody zadnego tak jak mowiłem
a jak z Ciebie taki znawca trzeba było samemu zrobic ale mniejsza o to po prostu masz wała :lol: :lol:
aha a co do Twojej walecznosci to daruj sobie :D jesli cos mu zrobisz michał, obdukcja, swiadkowie załozy Ci sprawe, obciazą Cie kosztami i postawia wyrok, wyjebka w budy, kartoteka, działalnosci gosp juz nie otworzysz etc skoro nie masz 18 lat to lipa x2

morał z tej bajki taki: ze taki cwaniaczek z Ciebie wiesz co i jak niby a dałes zerżnąć sie w dupsko ( nie zabezpeczyłes transakcji )

Pozdro bede obserwował bacznie Twoja wyprawe na ksieżyc ( i z palca to nie wyssałem uwierz ze znam to z autopsji )

: * :*
Wiem , że polskie sądy to smiech. Jeżeli bawił bym już się w bicie to on nie zdołał by zrobić obdukcji i pójść do sądu. Myślisz , że jesteś taki kozak w necie ? Stary.. Mało wiesz o życiu . Jak z kimś chce się porachować to robi się to tak , żeby ta osoba już nie ujrzała światła dziennego albo nie była w stanie nic już zrobić.

Hehe ten wydeszek mi się podoba jest dobrze zrobiony nie wiem o co chodzi temu kolesiowi

Jutro pokażę o co mi chodzi. Bo każdy głupek potrafi ukryć prawdę na zdjęciach.

Ogólnie nie wiem po co włączają się w to osoby 3cie ? Liżecie dupę ? Powiedzonko , że pokorne ciele 2 matki ssie które zapewne powtarzają wam mamusie niestety nie sprawdza się w życiu. Pożyjecie to zobaczycie ;)

Otrzymujesz ostrzeżenie za groźby.
Złamanie regulaminu forum pkt. II ppkt. 5.
Kuba
sean12
Użytkownik
Użytkownik

Post» kubaa9 » 05 Kwi 2011, 21:45

Szczerze to w ogóle mi się nie podoba jego obsługa tak jak i robota z tej foty co widać to jest dużo wgnieceń sprawy nie dokończone :(
A tak to do wszystkich : Kupujecie narzędzia do roboty polerek i sami robicie a nie patrze co przesyłka z polerką to jakieś złe opinie , róbcie sami bo to się jak najbardziej opłąca :D
Awatar użytkownika
kubaa9
Użytkownik
Użytkownik

Post» sean12 » 05 Kwi 2011, 21:46

kubaa9 napisał(a):Szczerze to w ogóle mi się nie podoba jego obsługa tak jak i robota z tej foty co widać to jest dużo wgnieceń sprawy nie dokończone :(

Jeden chłopak który zna się na robocie i widzi co jest grane...
sean12
Użytkownik
Użytkownik

Post» kubaa9 » 05 Kwi 2011, 21:49

Nie o to chodzi żeby mu przywalić jakimś tekstem czy coś powiedzieć nie tak , tylko po prostu rozmawiałem z nim na gadu więc wiem jaki to typ jak pod koniec mnie zaczął rugać . :|
Awatar użytkownika
kubaa9
Użytkownik
Użytkownik

Post» karlix98 » 05 Kwi 2011, 21:49

Jak coś ci się nie podoba sean12 to wypad z tego forum proste. Ogarnij się.

Chłopaki, spokojnie. Niech sean12 wyjaśni sprawę sam z Michał_'em. Robi się nabijanie postów.
Ogarnijcie się wszyscy ;)
Stopro.
Awatar użytkownika
karlix98
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 2 X-Race LC

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość