jesli bys chciał mnie zlikwidować dam Ci adres na pw

no to czyli się już poznałeś na nim .Nie o to chodzi żeby mu przywalić jakimś tekstem czy coś powiedzieć nie tak , tylko po prostu rozmawiałem z nim na gadu więc wiem jaki to typ jak pod koniec mnie zaczął rugać .
ehh. Normalnie szkoda słów. Czy ja napisałem , że chce go zabić ?... Napisałem że jak bym się bawił w pobicia to takie ,że by już nie przejżał. A czy to czym jeżdżę świadczy o mnie ? Chyba nie. Nie znasz mnie więc się nie odzywaj. Nie będę tutaj rozpisywał się kogo znam , a kogo nie. Ale powiem ci jedno , że zabicie kogoś to jest poważna sprawa lecz nie stanowiło by to problemu gdybym chciał to zrobić . No i żaden prokurator by mnie nie "dojechał"... Ogarnij się jak to mówisz 'neokidzie'Ty mafiozo![]()
nie wiem co to za bande masz, ale boss na spedzie 2 jak pod sad zajedzie
:D to bedzie cos nowego, masz moze te 16-17 lat, co Ty chcesz nam udowodnic , to co napisałes szybciej to jest wrecz żałosne, zabijesz go tak?:D:D:D hahaha stary wtedy w dupe wsadz sobie ten wydech i swoje zabawki, prokurator Cie dojedzie jak psa za zabójstwo, nie pisz tak juz nigdzie bo osmieszasz sie swoja bujną wyobraznia, sle muktos spawy obszlifował do komina od skuterka, to zabije goscia nie no paranoja jakas, przeczytaj to co napisałes, nie pomoże czytaj az uswiadomisz sobie jakie neokid z Ciebie
jesli bys chciał mnie zlikwidować dam Ci adres na pw

sean12 napisał(a):Na tych fotach nie widać realnego stanu... Jak się przyjrzycie to zobaczycie że tam gdzie było spawane kolanko są malutkie dziureczki. To są nieszczelności którymi uciekają spaliny. To samo przy mocowaniu flanszy. Spawane chyba spawarką z tesco. Jak również się przyjrzycie to zobaczycie , że nie ma mocowania sprężynki flanszy. Jutro pokażę go z każdej strony to ocenicie. A mocowanie ? To w ogóle totalna klapa. Wygięty płaskownik. Zwykły prostokątny płaskownik. A miało być ładne zaokrąglone stylowe mocowanie.
Ale powiem ci jedno , że zabicie kogoś to jest poważna sprawa lecz nie stanowiło by to problemu gdybym chciał to zrobić . No i żaden prokurator by mnie nie "dojechał"... Ogarnij się jak to mówisz 'neokidzie'

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość