Już nieaktulane teraz chce skuter cały czarny z chromowanymi czesciami i detalami zielonymi podkreslajacymi tuning Ale wymyśliłem jak chwyt marketingowy
bylo sporo tematow w ktorych jest duzo pomyslow na malowanie ale najlepiej wejdz sobie na galerie poogladaj zdjecia i wybierz najlepsze dla siebie malowanie
ogólnie kameleon to chyba zawsze sie ładnie prezentuje, ale mój brat cioteczny(lakiernik) mówi ze za prawdziwego kameleona z malowaniem na skuter trzeba dac jakies 2tysiaki a na samochód dochodzi cena do 15tysiecy zalezy czy caly czy wybrane czesci. Wiec sami sie zastanówcie jak moze wygladac lakier za 2k... napewno zaje****
musle ze n ajlepiej by byllo pomalowac skuter z zewnotrz na czarny a w wewnotrz chodzi mi tu o siedzisko i te czarnw owiewki z przodu na bialo wtedy by bylo odlotowooo :)
Według mnie zajebiste, tym bardziej, że ma moje wymarzone owiewki TNT (na razie tylko wymarzone, bo nie mam na co ich zakładać xD). I tak jak pisał Sołtys, do tego pasuje full tuning :P
Może troche nie na temat
Mam problem bo porysowaną lewą stronę skutera, większość rys jest na tej naklejce
Lakiernik powiedział że nie ma sensu tego malowac, wystarrczy wosk koloryzujący ( czy coś takiego )
Co zrobić z tą naklejką?
cORi widzê ¿e te¿ podoba Ci siê pomarañczowy metalic ja w³a¶nie maluje swojego na pomarañczowy metalic z bia³ymi elementami oraz malowane aerografem ognie pomarañcz jest taka ze czy z czarnym czy z bia³ym i innymi kolorami bêdzie to super wygl±da³o tak¿e polecam
wiec mam takie pytanie do was. Wiosną chce zrobic w moim speedzie 1 czache od 2 + światła i teraz jak go pomalować? mam dylemat czy tak:
oczywiscie z naklejkami włącznie czy tak jak ma na awatarze djmati
Pomóżcie mi dokonac wyboru i mniej wiecej jakie by były koszty malowania i zakupienia naklejek?