speedfight.pl

Wybory nowych moderatorów!

Sprawy dotyczące vortalu.

Wybory nowych moderatorów!

Post» Kuba » 04 Lip 2011, 22:41

Witam,
w związku z tym, że forum zaczęło odwiedzać coraz więcej osób, potrzebujemy nowego moderatora, który ma czas na forum, zna w dobrym stopniu język polski, jest chętny przejrzeć i ewentualnie poprawić błędy w nowych postach.

O wyborze będzie decydowała jakość postów oraz ogólna aktywność i zaangażowanie w sprawy forum danego kandydata

Swoją kandydaturę zgłaszajcie w tym temacie i uzasadnijcie dlaczego to Ty właśnie powinieneś objąć funkcję moderatora.
Wyboru dokona jury w składzie:
Kuba
Marcin
Stopro
pawelek

Kandydatury można składać do 08.07.11 20:00

Zapraszamy!
Kuba

Re: Wybory nowych moderatorów!

Post» macko3131 » 05 Lip 2011, 00:56

No to zgłoszę swoją kandydaturę :)
Dlaczego?

1.Codziennie przebywam na forum o ile tylko mam taką możliwość.
2.Zawsze staram się pomóc jeśli tylko potrafię.
3.Cały czas dbam o porządek na forum a w razie potrzeby poprawiam użytkowników lub zgłaszam nieprawidłowości Kubie na gg bądź innemu dostępnemu moderatorowi na forum.
4.Nie mam zamiaru rozstawać się z forum mimo braku speedfighta i posiadanie innego motocykla ze względu na dobrą współpracę i atmosferę.

Nie będę się więcej rozpisywał i wymyślał wierszyków :twisted: Decyzję pozostawiam wam Panowie :P
macko3131

Post» DaVido » 05 Lip 2011, 10:24

To może ja też spróbuje :D
Dlaczego?
1.Codziennie przebywam na forum.
2.Staram się pomóc jeśli potrafię.
3.Dbam o porządek na forum.
4.Toleruje prace moderatorów :)
5.Bardzo dobrze znam ortografię!
Więcej nie potrafię wymyśleć :) .Wiem że mam bardzo mało postów ale od dzisiaj będę jeszcze lepiej udzielał się na forum niż przedtem.<pozdro> :D
Awatar użytkownika
DaVido
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 2
Grupa: Śląskie

Post» Rah » 05 Lip 2011, 10:48

To może ja też .... :)
Dlaczego?
1.Codziennie przebywam na forum (po kilka razy dziennie :yes: ).
2.Staram się pisać poprawnie i poprawiać innych (każdy może popełniać błędy :wink: ).
3.Staram się pomóc jeśli potrafię.
4.Od 2 tygodni nie opuściłem (przynajmniej zerknąłem i przeczytałem) ani jednego postu w dziale Ogłoszenia :arrow: Sprzedam, Kupię (więc w innych też mogę :mrgreen: ).
5.Co najważniejsze posiadam Peugeota Speedfighta 2 :arrow: uważam że moderator na stronie: www.speedfight.pl musi posiadać speedight'a (ponieważ jeśli czegoś nie wie a chce komuś coś doradzić lub wstawić fotkę jakiejś części to idzie do garażu i porostu patrzy jak to działa i stwierdza<wyciąga wnioski> bądź cyka fotkę tej rzeczy i wyjaśnia komuś jakom ma funkcję :) )

Nie mam wiele postów bo konto założyłem 27 lutego tego roku 8)

Kuba:
Rah napisał(a):5.Co najważniejsze posiadam Peugeota Speedfighta 2 uważam że moderator na stronie: http://www.speedfight.pl musi posiadać speedight'a (ponieważ jeśli czegoś nie wie a chce komuś coś doradzić lub wstawić fotkę jakiejś części to idzie do garażu i porostu patrzy jak to działa i stwierdza<wyciąga wnioski> bądź cyka fotkę tej rzeczy i wyjaśnia komuś jakom ma funkcję )

Nie, żebym się czepiał czy coś, ale aktualnie nikt (po za WoodyCubem) z załogi forum nie posiada Speedfighta i radzimy sobie dobrze. ;)
Rah

Post» damian1206 » 05 Lip 2011, 11:43

Witam.

Zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora strony speedfight.pl.

Mam ochotę i warunki pełnić funkcję moderatora.
Przebywam na forum mimimum 4h w róznych porach dnia.
Staram się pisać zrozumiale(czasami piszę bez:ą,ę itd jak jestem na kom).
Reklamuje forum.przykład np moja lotka ; ),Robię składkę na nalepy speedfight.pl
będą nalepiane na skutery z białegostoku.
Posiadam Speedfighta i znam jego cała budowę
Staram się pomóc jeśli tylko potrafię.
Błędy zgłaszam Marcinowi (kołega od początku forum)
Nie zostawię forum nawet jeśli sprzedam skuter:)
Będę starał się najlepiej jak potrafię pełnić funkcję moderatora.

Decyzja należy do was, pozdrawiam -Damian.
Awatar użytkownika
damian1206
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: peugeot speedfight 2
Grupa: Podlaskie

Post» zuczek » 05 Lip 2011, 11:49

Również się zgłaszam : )

1. Jestem posiadaczem Jet'a (Stopro również go ma), jak i wiele innych użytkowników na tym forum.
2. Z pracą z Jet Forcami jestem w miarę obcykany co nieznaczy, że z innymi skuterami nie mogę pomóc.
3. Jak wiadomo na tym forum poruszane są nie tylko sprawy części mechanicznych czy też całych skuterów, więc i w tych sprawach staram się pomagać.
4. Jak chcem to piszę poprawnie po polsku :D ale zazwyczaj właśnie piszę poprawnie (ortografia)
5. Na forum jestem zawsze jak tylko jestem przy komputerze. Tylko co włączę przeglądarkę to odpalam to forum i facebook'a :mrgreen:

Mam nadzieję, że słusznie to rozsądzicie i życzę powodzenia innym (jaki we mnie duch rywalizacji sprawiedliwy :twisted: )
Awatar użytkownika
zuczek
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Jet Force TSDi

Post» !~HoHoH~! » 05 Lip 2011, 13:03

To ja też się zgłoszę. :)

1.Posiadam Skuter Peugeot Speedfight 2.
2.Jestem na forum od końca wakacji 2009r.(miałem inne nicki)
3.Przebywam na forum codziennie po 9h.
4.Próbuje jak mogę pomagać innym w trudnych sprawach.
5.Radzę sobie z ortografią.
6.Mam spore doświadczenie w tuningu skuterów.

Myślę że bym się przydał jako moderator ''będę się starał jak mogę''. :)

Pozdrawiam HoHoH
Awatar użytkownika
!~HoHoH~!
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight 2 206 WRC
Grupa: Lubelskie

Post» Nic0 » 05 Lip 2011, 13:37

Zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora forum.

Dlaczego ja?

1. Na forum jestem codziennie. Speedfight.pl jest moją stroną główną. Staram się pomagać innym użytkownikom.
2. Znam bardzo dobrze ortografię.
3. W przypadku łamania regulaminu powiadamiam o tym na GG moderatora.
4. Wiele razy rozbierałem Speeda i inne skutery do "gołej" ramy i składałem, a więc znam bardzo dobrze jego konstrukcję w praktyce jak i w teorii.
5. Na forum jestem już dość długo i nadal aktywnie udzielam się.
6. Zawsze pamiętam o kropkach i wielkiej literze na początku zdania.
7. Chcę zostać moderatorem i mam chęci do tego, aby zajmować się forum.
8. Mimo, że nie jeżdżę speedem nadal udzielam się na forum i chce pomagać nowym użytkownikom skuterów. Nigdy nie miałem tak, żeby mnie nie było przez kilka dni. ( nie licząc wyjazdów)
9. Napisałem artykuł "Jak przygotować skuter do zimy" i "Jak przygotować skuter do sezonu".
10. Byłem na oficjalnym zlocie sf.pl
Jeśli potrzebujecie kogoś, kto będzie się troszczył o forum to wybierzcie mnie :)
Awatar użytkownika
Nic0
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Suzuki GSX-R 750 K6/K7
Grupa: Opolskie

Post» konrira » 05 Lip 2011, 14:37

Zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora forum.

Dlaczego ja ?
1.Na forum jestem już dość długo i spędzam na nim codziennie po kilka godzin.
2.Znam budowę Speedfighta,ponieważ go posiadam i nie mam zamiaru się z nim rozstać.
3.Bardzo dobrze znam język polski,a na dodatek mam wgrany słownik w Mozilli Firefox.
4.Pomagam innym na forum,wykorzystując przy tym całą swoją wiedzę.
5.Zawsze przestrzegam regulaminu.
6.Forum poleciłem już wielu moim kolegom.
7.Na forum nie mam wrogów i staram się ich nie mieć.
8.Wraz z adrianoscyganos poddaliśmy pomysł na "Fora Regionalne",które zostały utworzone za zgodą administratora i moderatorów.

Chciałbym zostać moderatorem i myślę,że dobrze sprawowałbym się w tej roli,ale wybór należy do Was. :)
Awatar użytkownika
konrira
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 2 LC
Grupa: Małopolskie

Post» SparthakuS » 05 Lip 2011, 20:29

Zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora speedfight.pl

1. Nie mam dużo postów, bo przeważnie przesiadywałem na mielochu, ale widząc co tam się dzieje z chęcią przeniose się tutaj.
2. Mam już 3 skutera więc trochę się znam z teorii i praktyki na skuterach.
3. Moderować umiem, bo kiedys miałem swoje fora.
4. Przestrzegam regulaminu i dobrze znam ortografię, tak wiec będę poprawiał posty itp.
5. Codziennie mogę być na forum przez mniej więcej 3-5h.
6. Mogę zaprosić jeszcze trochę użytkowników na te forum, wgl o nim niewiedzących, którzy będą pisać sensowne posty.
Awatar użytkownika
SparthakuS
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot SpeedFight 2 206 WRC

Post» zochus15 » 06 Lip 2011, 10:44

Witam wszystkich tych którzy się już w temacie wypowiedzieli jak i tych którzy się dopiero wypowiedzą. Na wstępie chciałbym zaznaczyć że na forum jestem nowy gdyż staż zaledwie dwóch tygodni? To nie staż i nie znam tutaj jakoś szczególnie nikogo... jeszcze :) Z aktywnych użytkowników kojarzę tylko Stopro (Stoprocent) który bywa także ma jetforceforum.

Czytam sobie i czytam te wypociny różnych użytkowników i hasło "jestem na forum codziennie" dziwnie mnie śmieszy, tak więc sam go nie napiszę. Możliwe że ze względu na to że nie jestem w stanie codziennie być z wami. Są dni kiedy to awaria internetu, kłopoty rodzinne czy też wycieczki z kumplami(bo są wakacje) uniemożliwiają aktywne uczestniczenie na forum. Powiem wam w takim razie iż na forum jestem aktywny na tyle na ile pozwala mi czas i sytuacja, mam nadzieję jednak że nie jest to ogromny problem ;)

Wspomnę może troszkę o moim doświadczeniu ze skuterami i ogólnie jednośladami jako iż sporo przewinęło się ich przez moje ręce :) Moja wiedza techniczna na ich temat jest... hmmm… no spora gdyż robiłem takie rzeczy jak generalny remont silnika bez żadnych pomocy z internetu czy książki, aczkolwiek JetForce nie jest moją mocną stroną gdyż miałem z nim wiele problemów których nie miałem z poprzednimi jednośladami. Myślę jednak że jest to w jakimś sensie doświadczenie które warto zapamiętać i które może się przydać w przyszłości.

Posiadałem głównie skutery marki Gilera gdyż ufam włoskiej marce i nigdy mnie nie zawiodła. Ostatnio jednak po rocznej przerwie od skuterów postanowiłem przesiąść się na Francuza. Niestety nie kumam TSDI i postanowiłem sprzedać oba Jety.
W moim skromnym garażu gościły już:
• Baotian BT49QT-9
• Gilera Runner Tuning 30KM
• Gilera DNA Tuning 29KM
• Yamaha FZR 400 Genesis
• Kawasaki ER-5
• Peugeot JetForce TSDI
W kraju natomiast posiadam tylko ETZ 250 i quada Shineray 50 (w stanie dostatecznym :E)

Cóż by więcej pisać, mój język polski jest co najmniej dobry bo w końcu to ojczysty język więc wypadałoby go znać a przynajmniej na tyle by nie popełniać błędów ortograficznych w co drugim zdaniu, a wiem ze sa tacy co te bledy popelniaja, nie na forum oczywiscie a czesto takze zapominają co to znaki interpunkcyjne i wala zdania dlogie na pul strony a czytelnik nie wie o co kaman

No to chyba napisałem wszystko co trzeba było i troszkę się rozpisałem ale niestety szkoła mnie tego nauczyła bo prace krótsze jak na 2000 słów lub co najmniej 5-6 stron gołego tekstu trzeba było napisać. Inaczej można było zapomnieć o 6ce :)
zochus15
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: MZ ETZ 250, Peugeot Jetforce TSDI
Grupa: Małopolskie

Post» Kuba » 06 Lip 2011, 12:28

Wiem, że każdy z Was chce zostać moderatorem. Jednak wypadało by zwrócić uwagę na ten tekst zawarty w pierwszym poście: "O wyborze będzie decydowała jakość postów oraz ogólna aktywność i zaangażowanie w sprawy forum danego kandydata". Jak mam to ocenić skoro kilka osób, które się zgłosiły mają na tyle mały staż oraz liczbę postów, że nawet ich nie kojarzę? Nie wspominam już o daniu możliwości edytowania, kasowania, przenoszenia każdego postu, osobie, która jest na forum kilka tygodni. Mogliśmy dodać minimalny próg punktowy w regulaminie, ale nie widziałem sensu, w poprzednich wyborach każdy wiedział, że aby mieć szanse na zwycięstwo, trzeba mieć jakiś wkład od siebie w kształt forum.
Tyle ode mnie, jak kogoś uraziłem to przepraszam.
Pozdro,
Kuba

P.S. Jak ktoś chce coś napisać to do mnie na PW, GG lub na chacie. Nie tutaj.
Kuba

Post» bartula94 » 06 Lip 2011, 14:07

Witam,

Zgłaszam swoją kandydaturę.

W tym roku będę miał 17lat ale speed zostaje w moich rękach(dopóki go nie sprzedam), posiadam prawo jazdy a1 i prawie b1 (9.07.11 egzamin :) )

Dlaczego ja mam być waszym moderatorem?

1. Jestem na tym Forum ponad 4 lata. Forum odwiedzam codziennie, i jestem na nim co najmniej trzy godziny dziennie.

2. Dobrze znam zasady ortografii i poprawnego wysławiania się.

3. Budowę speedfight'a znam bardzo dobrze, swojego speedfight'a składałem sam od podstaw. W swojej karierze motocyklowej miałem już 4 motorowery w tym 2 Speedfighty i oprócz tego znam się na budowie samochodów, ponieważ mam 2 rajdowe Fiaty 126p(też budowany od podstaw przeze mnie) i 1 seryjnego maluszka. Mam też kartinga z silnikiem rotax 125, jeżdżę nim w mistrzostwach Polski i sobie sam mechanikuje przy nim na zawodach.

4. Mam już prawo jazdy A1, ale nie zamierzam opuścić forum.

5. Z chęcią pomagam nowym użytkownikom forum.

6. Mam nadzieję że uda się odbudować forum takie jak było kiedy pierwszy raz się na nim zalogowałem.

I myślę że byłoby to na tyle.

Pozdrawiam,
Bartula94
Awatar użytkownika
bartula94
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Fiat 126p Abarth
Grupa: Warmińsko-Mazurskie

Post» Arek0201 » 08 Lip 2011, 18:12

Witam
Zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora forum

1.Jestem na forum już ponad 1,5 roku.
2.Odwiedzam je codziennie i jestem na nim co najmniej 5 godzin dziennie.
3.Pomagam użytkowniką jak tylko mogę.
4.Bardzo dobrze znam ortografię.
5.Przestrzegam regulaminu forum.
6.Bardzo dobrze znam budowę speedfight'a gdyż sam robiłem remont generalny

Pozdrawiam
Arek0201
Awatar użytkownika
Arek0201
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Aerox for stunt
Grupa: Wielkopolskie

Post» W.O.JTEK » 08 Lip 2011, 18:17

Zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora forum speedfight.pl
Oto moje argumenty:
-Znam bardzo dobrze j.polski , zostałem przyjęty do liceum o rozszerzonym polskim , będę poprawiał błędy ; )
-U mnie w miejscowości jestem 'miejscowym mechanikiem' naprawiam dużo motocykli : ) Wczoraj Yamahe Virago 1100cc ; )
-Mam już 3 skutera , w tej chwili mam także zdane prawojazdy kat, B1 szukam samochodu : )
-Przesiaduje na forum dziennie 4 godziny : ) O każdej porze dnia ; )
-Przestrzegam regulaminu
-Moderować potrafię ; )
Awatar użytkownika
W.O.JTEK
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight 2 Racing , Aprilia Sr Ditech
Grupa: Wielkopolskie

Następna

Wróć do www.SpeedFight.pl

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość