speedfight.pl

Wasze Uwagi !

Sprawy dotyczące vortalu.

Re: Wasze Uwagi !

Post» bys5200 » 24 Lut 2012, 21:36

A masz ustawione że uwzględnia Ci czas letni? Jak tak to zmień.
Awatar użytkownika
bys5200
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 3 AC 4t :D
Grupa: Śląskie

Post» karzetbdg » 25 Lut 2012, 04:22

Siemka,
Mam taki pomysł zaczerpnięty z innego forum, ale bardzo mi się to spodobało :D
Jak ktoś zakłada konto to wybiera swoją specjalizację np. naprawy, tuning optyczny itd.
Myślę że warto takie coś zrobić i ulepszyć w taki sposób że wybrałoby się tych najbardziej zorientowanych w temacie i powiedzmy, że byłaby jakaś statystyka albo coś w tym stylu. Bo denerwują mnie trochę oczywiste oczywistości, które co niektórzy piszą na dany temat :D
Prawie zapomniałem myślałem kiedyś, że przydałby się temat w którym pisalibyśmy jakieś zestawy tuningowania, ogólnie to chodzi o to że ktoś złożył sobie Speeda wymienił kilka rzeczy i jak chodzi fajnie to pisze co wstawił i jak to pracuje, bo nie wszystkie przeróbki są korzystne jak wiemy :D
Awatar użytkownika
karzetbdg
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 2 Furious 2003r. 50ccm
Grupa: Kujawsko-Pomorskie

Post» bys5200 » 25 Lut 2012, 15:54

Według mnie lipne pomysły. Jest dział "wasze skutery" gdzie każdy opisuje co wymienił i jak to jeździ.
Co do pierwszego pomysłu to też mi się nie widzi. Są od tego działy i jeżeli ktoś zna odpowiedź na pytanie to po prostu odpowiada...

Uważam tak samo.
Kuba
Awatar użytkownika
bys5200
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 3 AC 4t :D
Grupa: Śląskie

Post» modzel » 27 Lut 2012, 18:47

Kuba napisał(a):UTC +1 to jest poprawnie. Nie doczytałem dokładnie Twojego posta.

"Dodałem posta 16:27, jest 17:07- czyli powinno wyświetlić że 40 min temu, a wyświetla mi że 16:24."

A tak w ogóle, to co za różnica? Liczysz, że zegar forumowy będzie zgodny z Twoim co do sekundy?

Nie no, ale doczytaj dalej, przed północą pokazywało już wczoraj.

bys5200 napisał(a):A masz ustawione że uwzględnia Ci czas letni? Jak tak to zmień.

Dzięki, pomogło :yes:
Awatar użytkownika
modzel
Użytkownik
Użytkownik

Post» szopen » 29 Cze 2012, 03:00

Jakim prawem ktoś kasuje tematy bez jakiejkolwiek informacji, kasuje moderatorów wybranych w wolnych wyborach itp ? panie rybka, pytanie do ciebie. I szczególnie jakiś regulamin z ..... jakie plusy ? jakie minusy ? Jak to jest dodawane, jak to jest odejmowanie ? Gdzieś jest lista ? Powinienem wiedzieć jakie mam plusy a jakie minusy. Nie rozumiem tego totalitarnego rządu ....
szopen
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Mazowsze

Post» Speedfight by Adrian » 29 Cze 2012, 06:57

No właśnie jakim prawem bez informacji usunąłeś mini chata???????
Awatar użytkownika
Speedfight by Adrian
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Lubelskie

Post» Lucky » 30 Cze 2012, 13:17

Bo pawełek2 jest administratorem na forum galaxy i wg nie musiał robić nowego regulaminu tylko skopiować go z galaxy. Jeżeli on jest jego autorem to może sobie z nim robić co mu się żywcem podoba :wink: Więc skończcie takie gadanie bo wam to nic nie da. :|
Awatar użytkownika
Lucky
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 2 AC
Grupa: Podkarpackie

Poprzednia

Wróć do www.SpeedFight.pl

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość