speedfight.pl

UWAGA FORUMOWICZE!!

Sprawy dotyczące vortalu.

UWAGA FORUMOWICZE!!

Post» pawelek2 » 29 Cze 2012, 01:05

Witam wszystkich!
Niestety mimo iż z dobrej chęci przejąłem forum i nigdy nie działałem na niekorzyść i utrzymuje je w większości własnych środków, moderatorzy i kilka userów postanowiło utrudnić życie na forum i np. były mod kuba usunął regulamin i zaczął innych podburzać do protestu. Przykro mi że bez powodu zostaje niszczony cały wkład jaki wnieśliście na forum. Niestety aby zapobiec wyzwiskom bezpodstawnym w stronę administracji zmuszeni byliśmy wstrzymać większość moderatorów, a bardziej okrutnych zbanować. Użytkowników którzy chcą nadal korzystać z forum informuję że niebawem sytuacja się unormuje, a do życia zostaną powołani nowi moderatorzy. Za utrudnienia przepraszamy.. Naprawdę ze strony administracji nie było żadnych utrudnień..Ponadto chcę poinformować że działania użytkowników którzy wyzywają bezpodstawnie i spamują na innych stronach zostały już zgłoszone do odpowiedniego organu ścigającego..i zostaną poniesione konsekwencje prawne..
Awatar użytkownika
pawelek2
Administrator
Administrator

Skuter: speedfight 2

Wróć do www.SpeedFight.pl

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość