wysyłka będzie na dniach !!
oczywiście , kasy nie dają mi starzy , bo jakbym powiedział że chce EVO mieć to by mnie nawet na dwór nie puszczali hahah , i z tego powodu na evo zbieram sam ;p , już wszystko mam , sprzęgła itd , brakuje tylko wydechu ... i mam dylemat , yasiu c30 , roost , polini EVO 8 lub EVO 10
decyzja chyba padnie na EVO 8 , gdyż EVO 10 nie idzie nigdzie dostać , albo nie ma na magazynach ;/ , roosta mi michał nie załatwi , zero kontaktu z typem co spawa pod pojemność itd , a yaś c30 nie podoba mi się z wyglądu , EVO najlepiej wypada w tej stawce i powinien się zgrać z cylindrem tej samej firmy , pozatym jest zalecany do EVO III , do tego polerka i oczywiście opalanie , żeby był efekt jak w Michała yasiu c21 : )
jest możliwość że dostanę 1500zł na wydech , jestem narazie w fazie wkręcania kuli matce że cały wydech rozwalił się jak miałem szlifa

P
więc kilka najbliższych dni pokaże czy zrealizuje zamówienie wymażonego POLINI EVOLUTION 8 !
POZDRO ZIOMY
p.s. Speedy nie masz już powodu do cieszenia ryja z powodu niewysłanego EVO , bo EVO wychodzi jutro ;] , kozaku wielki ;* hahaha