speedfight.pl

Peugeot SpeedFight II Custom Full Polini EVO III *Tunned*

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Post» ThOmAs_ » 14 Lut 2010, 23:53

na stronie nie ma już w oczekujących zamówieniach ; p
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SpeedFight EVO III

Post» Nic0 » 15 Lut 2010, 00:11

ThOmAs_ napisał(a):lampę muszę mieć , dlatego diodową płaska na samym dole nadkola wlepię i na gładko wyrównam ; ) , bo co 2 dni mam kontrolę policyjną ...

To co z tego? :P Możesz mieć skuter na tor.
Awatar użytkownika
Nic0
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Suzuki GSX-R 750 K6/K7
Grupa: Opolskie

Post» macko3131 » 15 Lut 2010, 00:16

Thomas jest przykładnym obywatelem i lubi jeździć legalnie :lol: xd Dlatego zamontuje lampe :D
macko3131

Post» ThOmAs_ » 15 Lut 2010, 08:04

lampa musi być , i tak nie włączam kierunków itd , ale przy kontroli znowu bd dowód latał .

Nicko może twoją Yamahę przerobimy na tor ? , klatka , lampa przód na gładko z czaszą z tyłu zalepić lampę , fajnie by wyglądała ;) hehe

Pozdro , dziś możecie wątpić w up`a , powód ? , szkoła .... : P i przez ferie prawie nic nie zrobiłem ... : P
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» pawelspeedfight » 15 Lut 2010, 12:34

Jakie szczęście że ja mam początek ferii, co 2 dni kontrola :evil: chyba naprawdę ciebie lubią.
Awatar użytkownika
pawelspeedfight
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: był Speedfight2 Silver Sport

Post» ThOmAs_ » 15 Lut 2010, 14:59

poprostu takie prędkości osiągam , latam na czerwonych wyprzedzam parkingami , poboczem , ogólnie prawą stroną itd itd , ja sam podziwiam siebie co wykonuję ; )
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» Bart3zZz » 15 Lut 2010, 15:21

ThOmAs_ napisał(a):poprostu takie prędkości osiągam , latam na czerwonych wyprzedzam parkingami , poboczem , ogólnie prawą stroną itd itd , ja sam podziwiam siebie co wykonuję ; )

Jestem za wprowadzeniem prawojazdów AM i A od 24 lat.
Awatar użytkownika
Bart3zZz
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight 2 LC 206 WRC 04r.

Post» ThOmAs_ » 15 Lut 2010, 15:25

i co to ma wnieść do tematu ? ......

zostały mi 2 x wloty te co są w str8 przód :

Image
oddam za free , tylko wysyłkę trzeba pokryć .

pozdro
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» Nic0 » 15 Lut 2010, 15:33

ThOmAs_ napisał(a):Nicko może twoją Yamahę przerobimy na tor ? , klatka , lampa przód na gładko z czaszą z tyłu zalepić lampę , fajnie by wyglądała ;) hehe

Jestem ZA :P
Awatar użytkownika
Nic0
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Suzuki GSX-R 750 K6/K7
Grupa: Opolskie

Post» macko3131 » 15 Lut 2010, 15:54

Bart3zZz napisał(a):
ThOmAs_ napisał(a):poprostu takie prędkości osiągam , latam na czerwonych wyprzedzam parkingami , poboczem , ogólnie prawą stroną itd itd , ja sam podziwiam siebie co wykonuję ; )

Musze cie zasmucic ale AM bedzie nadal od 13 czy tam 14 czyli tak jak karta moto-rowerowa :P Bartez a ty nigdy nie jechaleles chodnikiem?
macko3131

Post» se6ek » 15 Lut 2010, 16:23

Też nie powstrzymam się od komentarza.
macko3131 napisał(a):
Bart3zZz napisał(a):

Musze cie zasmucic ale AM bedzie nadal od 13 czy tam 14 czyli tak jak karta moto-rowerowa :P Bartez a ty nigdy nie jechaleles chodnikiem?

Ja też czytając takie rzeczy jestem za wprowadzeniem ostrzejszych rygorów dotyczących prowadzenia jednośladów.

macko313 czytaj ze zrozumieniem Bart3zZz nie napisał, że chce AM od 24 lat.
Każdy kiedyś złamał przepisy, ale nie o to chodzi, bo jak czytam takie wypowiedzi jak ThOmas_'a to strach czasem na drogi wyjeżdżać, skoro można trafić na takiego kamikadze: jazda bez kierunków, na czerwonym, prawą stroną, poboczem? Potem się dziwicie jak jest nagonka na motorowerzystów, jak oni to jeżdżą itd. Ale do tego trzeba dojrzeć :) Ja też różnie jeździłem, ale bez przesady, choć zrobienie kat B uświadomiło mnie w pewnych kwestiach i respektuję zdrowie i życie swoje i innych. Ok-koniec.

Wracając do tematu podobają mi się te wloty, fajny pomysł i dobrze się prezentuje. Jak widać można poprawić i tuningowe plastiki :wink:
se6ek
Honorowy moderator

Skuter: SPRZEDANY
Grupa: Mazowsze

Post» ThOmAs_ » 15 Lut 2010, 16:33

poprostu jak ma się taka moc w skuterze to trudno nie robić takich rzeczy . nie chodzi o dojrzałość . Typy co latają na ścigach i to samo wykonują też są niedojrzali ?
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» LOSU12 » 15 Lut 2010, 17:42

no taka moc na kołach 13'' troche nieodpowiedzialne nie dziwię się im
LOSU12
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Kujawsko-Pomorskie

Post» ThOmAs_ » 15 Lut 2010, 19:28

dziś będą foty wypolerowanej felgi ; )

p.s. Dziś minął równo miesiąc od rozłożenia skutera (zaczęcia projektu) czyli wszystko idzie bardzo szybko ! : )

Pozdro i polecać jakieś ciekawe wzory itd
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» LOSU12 » 15 Lut 2010, 19:48

kto i jakie wzory :?:

och już niedaleko do końca czekam i kibicuje
LOSU12
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Kujawsko-Pomorskie

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość