speedfight.pl

Peugeot SpeedFight II Custom Full Polini EVO III *Tunned*

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Post» LOSU12 » 03 Mar 2010, 19:33

nie wkur**** się ale oni ci raczej zazdroszczą i chcą swoje speedy chociaż w małym stopniu upodobnić do twojego a to świadczy o ich og********** wyobrażni
ale nie moge się doczekać fot skończonego EVO
LOSU12
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Kujawsko-Pomorskie

Post» ThOmAs_ » 03 Mar 2010, 19:43

ALBO KOŃCZYCIE SPAMA ALBO ZAMYKAM TEMAT BO ROBICIE TU BUR***...

koniec tematu , muszę pomyśleć , na pewno fot evo się doczekacie , nie wiem jak z resztą .

pozdro
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SpeedFight EVO III

Post» Michał_ » 03 Mar 2010, 19:50

Widzę że niektórzy nie ogarniają tematu zbytnio a NAJNAJwięcej sie odzywają.
Sprawa jest prosta !
Robisz coś bo chcesz się wyróżniać, chcesz być JEDYNY w swoim rodzaju, Jedyny na forum z czymś takim, a tu takie cyrki. Sprawa dziwna, jedno wielkie piano-bicie, wchodzenie w dupe bez masła Dawidowi bo liczycie wyrwać nowe cześci za 1/2 ceny, Mi to nie przeszkadza ale to troche robienie pośmiewiska na forum :)
W Tym temacie więcej spamu niż konkretnych informacji, jeszcze nic nie skonczone a każdy sie Tym podnieca jak byście mieli \"Pierwszy raz\"
Mi to wisi i leje na to, ale każde robienie tutaj burdelu będzie karane OSTRZEŻENIAMI a nawet BANAMI czy Zakazem Pisania !

Powodzenia !
Awatar użytkownika
Michał_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SF II & BWS
Grupa: Lubelskie

Post» Speedy » 03 Mar 2010, 23:19

[quote=\\"michal306\\"]Widzę że niektórzy nie ogarniają tematu zbytnio a NAJNAJwięcej sie odzywają.
Sprawa jest prosta !
Robisz coś bo chcesz się wyróżniać, chcesz być JEDYNY w swoim rodzaju, Jedyny na forum z czymś takim, a tu takie cyrki. Sprawa dziwna, jedno wielkie piano-bicie, wchodzenie w dupe bez masła Dawidowi bo liczycie wyrwać nowe cześci za 1/2 ceny, Mi to nie przeszkadza ale to troche robienie pośmiewiska na forum :)
W Tym temacie więcej spamu niż konkretnych informacji, jeszcze nic nie skonczone a każdy sie Tym podnieca jak byście mieli \\\\\\"Pierwszy raz\\\\\\"
Mi to wisi i leje na to, ale każde robienie tutaj burdelu będzie karane OSTRZEŻENIAMI a nawet BANAMI czy Zakazem Pisania !

Powodzenia ![/quote]

No, no, no Michał :D Jaki monolog :D Ale co do tego to się zgadzam w 100u % :| Walicie niepotrzebne posty pisane już poraz 15ty. Ja proponuje zrobić osobny temat: \\"Pochwały i lizanie d*** Thomasowi\\" i każdy by tak się wpisywał :D Nie nooo trochę przystopujcie bo MY (moderatorzy) będziemy mieli troszkę pracy z pisaniem ostrzeżeń i banów :!:

A Tobie Dejwid życzę 1oo latków i więcej takich projektów :D

Od razu cisza :D
Awatar użytkownika
Speedy
Honorowy moderator

Skuter: SpeedFight 2 Full Racing & 206 WRC & Masa części na sprzedaż
Grupa: Małopolskie

Post» Miszczur » 04 Mar 2010, 07:37

Speedy206 napisał(a):[quote=\\\\\\"michal306\\\\\\"]Widzę że niektórzy nie ogarniają tematu zbytnio a NAJNAJwięcej sie odzywają.
Sprawa jest prosta !
W Tym temacie więcej spamu niż konkretnych informacji, jeszcze nic nie skonczone a każdy sie Tym podnieca jak byście mieli \\\\\\\\\\\\\\"Pierwszy raz\\\\\\\\\\\\\\"

Powodzenia !

No, no, no Michał :D Jaki monolog :D Ale co do tego to się zgadzam w 100u % :| Walicie niepotrzebne posty pisane już poraz 15ty. Ja proponuje zrobić osobny temat: \\\\\\"Pochwały i lizanie d*** Thomasowi\\\\\\" i każdy by tak się wpisywał :D Nie nooo trochę przystopujcie bo MY (moderatorzy) będziemy mieli troszkę pracy z pisaniem ostrzeżeń i banów :!:

A Tobie Dejwid życzę 1oo latków i więcej takich projektów :D

Od razu cisza :D[/quote]

No wiesz, speedy, nikt nie wymyślił jeszcze praw autorskich na wycinanie wlotów, poza tym (przepiszę z tematu speedfight\'a206) nie każdy dodaje projekt swojego speeda na jakieś forum, a same wloty są orżnięte z niemieckich stron..A ty Thomas za bardzo się tym przejmujesz, obrażasz się i strzelasz focha na forum, żeby inni potępiali potem tego, który te wloty skopiował, bo "nie będzie evo."

Wracając do tematu fajne te lagi. Ale lepsze by wyglądały w polerce.
Awatar użytkownika
Miszczur
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight II Custom Style
Grupa: Dolnośląskie

Post» ThOmAs_ » 04 Mar 2010, 12:33

a tY czytać nie umiesz? , pisałem że będą w polerce !
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» Miszczur » 04 Mar 2010, 14:04

Nie obrażaj mnie. Nie śledziłem w tym momencie tematu.

Skoro mają być w polerce to dobrze, srebrny nie pasowałby do czarno czerwonego.
Awatar użytkownika
Miszczur
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight II Custom Style
Grupa: Dolnośląskie

Post» ThOmAs_ » 04 Mar 2010, 22:25

DOBRA WIADOMOŚĆ , chyba zawita u mnie wydech polini evo 10 który niedawno wyszedł ;) , jeszcze nie był dostępny jak kupiłem evo 8 , ale juz jest !!!!!!
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» Stopro » 04 Mar 2010, 22:30

; OO

A nie zamówiłeś już Evo 8 ?

Szalejesz 8)
Awatar użytkownika
Stopro
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Jet Force C-Tech Rally Victories
Grupa: Opolskie

Post» ThOmAs_ » 04 Mar 2010, 22:39

evo 8 już mam , niedługo już bd polerowane , ale chyba evo 10 kupuję

a 2 rzecz to przycinam kierownicę 5cm z każdej strony bo jednak nie zawsze się mieszczę i nie mogę wyprzedzać na 3 środkiem ;p
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» kefag » 04 Mar 2010, 23:24

skladaj i odpalaj te EVO...
powodzenia w pracach
Awatar użytkownika
kefag
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: speed 2 lc motosport

Post» ThOmAs_ » 04 Mar 2010, 23:29

jak już pisałem , evo będzie w tym tyg max w następnym , niestety wał i kit hamulcowy tnt będzie dopiero do 8 tygodni ..

ale na dniach nacieszycie się fotkami polini evo III : )

co sądzicie żeby dać seryjny wlot i zaszpachlować otwór i dać go do przedniej czachy ? , czy str8 lepiej wygląda ?

pzdr
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» luk » 04 Mar 2010, 23:44

Kto sponsoruje Twój projekt ??
Awatar użytkownika
luk
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Elyseo 125

Post» kefag » 04 Mar 2010, 23:47

Sam zbiera i ma. :P
Awatar użytkownika
kefag
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: speed 2 lc motosport

Post» luk » 05 Mar 2010, 00:04

Widzę że szycha z niego nawet ma dyrektora od spraw finansowych <lol>

A teraz poważnie, ten chłopak jest sponsorowany przez jakieś firmy i myśli np. o wystawianiu tego skuterka na jakiś ogólnopolskich wystawach czy podjarał się że może mieć pierwszego na forum evo i robi to pod publike ??
Awatar użytkownika
luk
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Elyseo 125

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości