speedfight.pl

Peugeot SpeedFight II Custom Full Polini EVO III *Tunned*

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Post» ThOmAs_ » 05 Mar 2010, 00:08

dobrze mówi kefag , od seryjniaka do mhr sponsorowali starzy , ale od evo postanowiłem sam , bo by mnie na dwór nie puszczali , jak ide na crossa czy quada to porycie że coś wykonam a wiedzą jak latam , ciągle full maneta ;p

skuter robię pod siebię , ale może na jakiejś wystawię się pojawię , co do evo to po to robię żeby był pierwszy w pl w karterze peugeota ... a temat tu dałem żeby było wiadomo że coś takiego już będzie.
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SpeedFight EVO III

Post» luk » 05 Mar 2010, 00:28

To jak go zrobisz to zastanów się poważanie nad wynajęciem tego skutera jak powierzchni reklamowej skoro to pierwsze evo w PL to będziesz zapraszany na różne wystawy gdzie przewija sie dużo ludzi a dla reklamodawców jest to najlepszy sposób dotarcia do klienta i też hajsik z tego będziesz miał nawet nawet.

Widzę że dużo osób jest tu za Tobą więc może ktoś Ci pomoże i porozsyłacie oferty do firm które mogłby być zainteresowany współpracą.
Warto się zainteresować zawsze to jakaś kaska.

Pozatym to zabezpiecz sobie ten garaż bo ogrom nowych części tam lezy a złodzieje nie śpią (dmucham na zimne w poniedziałek mialem włamanie do mieszkania, 2 zamki gerdy poszły się pierr w dwie minuty) i do jasnej cholery jak klikasz na siec jakieś fakturki zakrywaj swój adres, bo teraz można Cię zrobić jak tylko się chce, np. ktoś podając się na mieloch i społka wyśle Ci paczke z pustakiem za pobrania 500 zł a Ty jak większość ludzi odebrał byś tą paczke a po otwarciu zonk.
Awatar użytkownika
luk
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Elyseo 125

Post» ThOmAs_ » 05 Mar 2010, 00:35

no garaż trzeba jeszcze lepiej zabezpieczyć :P, dam czujniki na podczerwień hahah ;p , dzięki za rady ;) , masz rację z tymi przesyłkami , ale kto Ci zmontuje taśmę mielocha ? :P odrazu poznaje które to mielocha ;p , kartony ładne taśma , i GLS spedycja ; p
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» luk » 05 Mar 2010, 00:40

A jak wczesniej coś zamówi u Mielocha i będzie już miał jego firmowe opakowanie to masz dupe.
Pilnuj się bo w dzisiejszych czasach ludzie Cię mogę zrobić w huu za Twoje własne pieniądze.
Awatar użytkownika
luk
Użytkownik
Użytkownik

Post» macko3131 » 05 Mar 2010, 00:48

Ale jak odbiera przesyłke to widzi nadawcę a w przypadku Mielocha to będzie albo Mieloch albo firma Autoforum Poznań itd itp Jak będzie widział że Andrzej z Białegostoku to nie odbierze ale masz rację że ludzie zrobią dla pieniędzy wszystko w tych czasach :(
macko3131

Post» luk » 05 Mar 2010, 00:52

Aha i co jeszcze, możesz tam wpisać nawet Edziu Pedziu, baby na poczcie to nie interesuje jeśli numer konta przechodzi jej w systemie to przelew idzie a często jest tak (prowdze sklep internetowy od roku więc doświadczenie mam) że wpisuje się sam numer konta i tyle jej roboty.
Wystarczy mieć łeb na karku i gościa zrobisz tak jak będziesz chciał, także koledzy ostrzegam.
Awatar użytkownika
luk
Użytkownik
Użytkownik

Post» macko3131 » 05 Mar 2010, 00:55

Faktycznie masz racje że na konto może iść. Ale koniec tego off-topicu :P
Thomas zamawiasz te lagi s6? :D
macko3131

Post» ThOmAs_ » 05 Mar 2010, 00:56

mieloch wysyła tylko na pobraniu , więc będę miał dane do tej osoby co chciałaby oszukać ;p , bo do niej muszą pieniądze wrócić więc musi swoje dobre dane dać , lub kolegi , ale już od kolegi się dojdzie kto jak coś . zresztą co tu bd robić ot :P

Jutro chyba będę przygotowywał plastiki do malowania , i robił brewki ;)
więc od samego rana JAZDA !!

EDIT :
lagów nie zamawiam , narazie seryjnę na glebę dam , i to nie jest pewne ... bo nie wiem jak będzie się jeździło z tyłem w tył wysuniętym i lagami obniżonymi ;/

Pozdro
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» LOSU12 » 05 Mar 2010, 13:52

luk racja racja garaż se thomas lepiej zabiezpieczy chyba ze nikt nie wie co ty tam masz ani co tam robisz a z tymi reklamami sie lepiej zastanów bo zawsze byś trochę kasy dozbierał na nowe projekty a postojówki będziesz se robił ?
LOSU12
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Kujawsko-Pomorskie

Post» macko3131 » 05 Mar 2010, 14:04

Chyba sobie :P I myślę że thomas nie będzie robił postojówek bo to takie lekkie WT :D
A co do lagów to najpierw zobacz jak ci się na seri będzie i najwyżej potem go lekko \"zglebisz\" :)
macko3131

Post» czarny__ » 05 Mar 2010, 17:22

[quote=\\\\\\"ThOmAs_\\\\\\"]a 2 rzecz to przycinam kierownicę 5cm z każdej strony bo jednak nie zawsze się mieszczę i nie mogę wyprzedzać na 3 środkiem ;p[/quote]

Po raz kolejny piszesz o łamaniu przepisów i po raz kolejny udowodniłeś, że jesteś niedojrzałym dzieciakiem, który nie powinien mieć nic mocniejszego niż rower. Gratuluje.

macko3131, znalazłeś jeszcze trochę miejsca w dupie Thomasa?

Zgodnie z Tym jak pisałem, robienie "syfu" - Ostrzeżenie ! A kto komu ma w dupe wchodzić to już nie Twój interes Sympatyczny Kolego.-Michal306
czarny__
Użytkownik
Użytkownik

Post» macko3131 » 05 Mar 2010, 17:26

czarny_; A co cię to obchodzi jak on jeździ? Jak się rozwali to jego problem i jego skuter.
To jest temat do komentowania jego maszyny a nie jego jazdy więc twój post jest bez sensowny :evil:
Sorry za OT ale wk**** mnie takie wypowiedzi :ot:

No teraz to Ci się należy warn, tak jak napisałeś jest to temat o speedzie i na jego temat dyskutowaniu, a nie do komentowania czyiś postów i teraz Twój post również nic nie wnosi do tematu i zapewniam, że następne takie posty będą nagradzane.
Manos18 - moderator

Zgodnie z Tym co napisałem Off-topic - OSTRZEŻENIE ! Ten topic jest najbardziej zasyfiony ! Koniec TEGO ! -Michal306
macko3131

Post» luk » 05 Mar 2010, 19:03

Heh postojówki w skuterze na poziomie EVO, schowajcie sobie takie rady do kieszeni.
To ma być najmocniejszy skuter na forum, bez zbędnych pierdół na które i tak nikt nie zwróci uwagi.

Najpierw to trzeba zrobić mocny silnik i podzespoły np. hamulce, zawieszenie. A takie tam pierdoły jak postojówki to nadają się do skutera który nie będzie przekraczał 50km/h;

Thomas Thomas, na razie skup się na mechanice a optyk zostaw na później bo jak będziesz raz kupował części optyka raz mechanika to szybko stracisz płynność finansową albo natchnienie co by jeszcze zrobić lub za co się wziąć skoro cały garaż części do zamontowania.

Ludzie, Wy pomagajcie a nie zadajcie głupich pytań czy będą postojówki, może jeszcze ktoś z Was zapyta czy będzie montował neony i napisy 206WRC <lol> żenada.
Awatar użytkownika
luk
Użytkownik
Użytkownik

Post» ThOmAs_ » 05 Mar 2010, 19:36

yo !

luk , problem w tym że całą optykę i mechanikę mam , tylko lakierowanie zostało do opłacenia , ale to za jakiś czas , a te częśći z mechaniki jeszcze nie mam to są w drodze do mnie ale już opłacone ;), więc nie popłynę na tym ;)

Silnik bd kozak , optykiem też , hamulce dobre bo w końcu trzeba wyhamować evo , więc spełniam wszystkie Twoje wymagania :P

A Ciebie Czarny co obchodzi jak jeżdżę , rozwalę skuter to zrobię go od nowa i tyle , robię co chcę , i skończ z tymi debilnymi komentarzami bo skończy się to banem ;)
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» luk » 05 Mar 2010, 20:21

[quote=\\"ThOmAs_\\"]yo !

luk , problem w tym że całą optykę i mechanikę mam , tylko lakierowanie zostało do opłacenia , ale to za jakiś czas , a te częśći z mechaniki jeszcze nie mam to są w drodze do mnie ale już opłacone ;), więc nie popłynę na tym ;)
[/quote]

Eee no to chłopie nie pogadasz, mam nadzieję że wyjdzie mega.

Masz już jakiś pomysł na kierownice ??
To ma być EVO tak więc coś takiego co miałeś wczesniej odpada bo dużo osób ma takie zestawiki, a szykuje się skuter który ma przyciągać oczy a takie coś co było wcześniej raczej nie przyciągnie .

Wiem, że dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają ale jestem ciekaw jakim budżetem zamknąłem aktualny etap tuningu ;)
Awatar użytkownika
luk
Użytkownik
Użytkownik

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości