Hmm... Chyba ten temat powstał, aby ludzie z całej Polski mogli powiedzieć swoje zdanie na temat tego skuterka i doradzić, co by było lepsze, a co gorsze. Wolę doradzić szczerze niż lizać dupe jak większość z Was. Nadal podtrzymuję moją teze, że na taki skuter powinno być jakieś ładniejsze malowanie. Pozdrawiam !
no lepiej wiedzieć jak będzie wyglądać squt mniej więcej bo malowanie i lakier kosztuje troche czasu i pieniędzy
moim zdaniem fajne malowanie wybrał sobie
No malowanie fajne, tylko szkoda, że zgapione. Jak speedfight206(czy ktoś tam ;p) zrobił takie same wloty to thomas zaraz pisał ZAL itp. a teraz sam zjechał projekt z zagranicy.
Nierozumiem po co robic z speeda choinke, pomalowana piecioma kolorami, i oklejoną setkami naklejek , wegług mnie czarny jest bardzo ładny i pasuje , a te czerwone dodatki dodaja mu smaczku , jedynie co bym zmienił to dodał czerwona perłe lub czerwony brokat do lakieru i bedzie bomba,
Thomas rozważał danie malutkich naklejek np.EVO III ale tylko coś subtelnego zresztą thomas sam sobie pewnie coś zaprojektuje bo ma takie możliwości A co do malowania i propozycji z areografem, to uważam że DELIKATNY areograf nie był by zły ale np. tylko lekko na czaszy to nadało by takiego smaczku według mnie ale nie każdemu się areograf podoba.