Mi też się wydaje że na Shellu w Poznaniu jest 100,zawsze tankowałem na neste ale ostatnio też na shelu tankuje bo zauważyłem znaczną poprawę :p
Jeszcze istnieje taki preparat który dodaje się do paliwa i on bodajże jest w stanie dodać z 2 oktny czy tam ileś zwłaszcza na takim małym baku
A to wiem że są te dodatki do wachy , ale czymś takim nie bd faszerował paliwa , wolę sobie wyścigowej wachy 100 litrów brać na miesiąc i cacy , teraz małe przebiegi bd robił bo do crossa zamówiłem całe koła supermoto więc cross bd do latania na co dzień .
na shelu jest v-power(95 oktanow) i v-power Racing (100oktanów) w sumie w skuterku niema sensu oszczedzac na paliwie o ile shelowski v-power racing jest sporo drozszy od innych paliw o tyle cena 95 od 98 az tak zroznicowana a zawsze 2 oktany przydadza sie i bedzie bezpieczniej dla silniczka
Panowie nie róbcie syfu. Wystarczy ze jedna osoba napisala \"Na stacji Shell można dostać paliwo 99+\" Rozmowy o benzynie prowadzimy w innym temacie. Np. tu
Klameczki ładne ale te brewki mi się jakoś nie widzą Może jak już będzie gotowe to fajnie wyjdzie ale ten szkic mi się osobiście nie podoba.
A co do malowania zaproponowanego przez Miszczura to nie fajnie to wygląda już lepiej by wyglądało jak by przód był czarny a tył biały lub na odwrót
Ty to chyba nie śledzisz , soczewki 2 mam już od roku ......... każda fota speeda jest na 2 soczewkach nawet w niebieskich plastikach . , stronę wcześniej masz przerobionego speeda mojego i wyraźnie widać że ma 2 .