Na 1 stronie masz listę rzeczy wykonanych aby poprawić optykę, jest dłuższa niż napisy w filmie a ty się pytasz czy to custom i jeszcze wymieniasz 4 rzeczy które zrobił. Widać zazdrość ostro cię zżera.
A ja mam pytanie co do takiej pierdoły. Jak pomalujesz ten nosek pod kanapą? Zostawisz czarny czy pomalujesz na czerwono?
Pierdoła ale czerwony może fajnie wyglądać bo się będzie wyróżniał.
Żeby nie pisać nowego posta mam pytanie do czarny__ dotyczące jego posta poniżej; W którymś już tam poście piszesz o wchodzeniu sobię w dupę(przez mężczyzn bo to męskie forum raczej). Masz z tym jakiś problem?
Bo ja nie i dziwie mnie twoje zainteresowanie takimi rzeczami. A może pomyliłeś forum?
A jak ktoś nie rozpoznaje speedfighta po przeróbkach tak jak ty to napisałeś to dlatego że jest po prostu cieniasem i nie dlatego że jest to custom.A co do pojęcia custom to nie dotyczy ono tylko skuterów i jest długie jak autostrada. Podam prosty przykład, masz załóżmy 200 tyś zł i zamawisz choppera,konfigurujesz go pod siebie i 90% zamawiasz z katalogu po czym malujesz go u najlepszego lakiernika itp.I co to nie będzie custom bo nadal wygląda jak motocykl czy dlatego że części są z katalogu?