jestem pelen podziwu temu co robisz bo nawet jak ktos ma kase to woli oddac to dla mechanika i miec w posladkach, moze to troche trwa ale nic dziwnego bo praca przy silniku jest bardzo czasochlonna (rok temu z mechanikiem uturbialismy silnik nie wiazalo sie to tylko z wsadzeniem turbiny pare duperelow 2 dni i skonczone robilismy to prawie miesiac dzien w dzien) ale ciekawi mnie jedno wiem ze to nie moja sprawa jak nie chcesz nie odpowiadaj:))) ale piszesz ze robisz to ze swojej kasy ale skad w wieku 16 lat mozna miec 10/20 czy 30 tysiecy zl? pracujesz gdzies? sprzedajesz cos? czy na komunie/bierzmowanie dostales tyle kasy
no thomas już sie bałem że bd musiał sledzić temat na mielochu
speed.com dużo lepiej się to wszystko czyta
no już pisałem super sie ta lampa prezentuje
tak fajnie jakby ukryta
hamulce odmówiłem , przód będzie ssp oversize mk I + zacisk brembo a tył brembo 4 tłoczkowe od mito + nie wiem jeszcze jaka tarcza , narazie seryjny tył będzie , muszę wykonać adaptery
To może coś z cewka jest . No ale tak to by wogóle nie było . Speed powoli składany do kupy . Pewnie nie jeździłeś dawno na speedzie co ? . Ciągnie nie ? .
No do tej lampy R1 to średnio mi się podoba , może i oryginalnie ale myśle żeby lepiej było zamontować lampę w te górne siatki tzn zamiast tych siatek ale speed ogolem bardzo mi sie podoba
Sygnet nie znasz się ona wygląda kozacko ciekaw jestem jeszcze tylko jak świecić bd. .
A co do jazdy Ci współczuje mi tylko rowerek został narazie .
Tak jak mi mówiłeś papierem 360 na wodę mogę matować ?
Jakim prawem osądzasz go, że się nie zna? Przecież ma prawo do wyrażania swojego zdania BTW. Nikt ci, Thomas łaski nie robi, że tutaj jesteś A mi też średnio się ta lampa podoba, sądziłem, że wkleisz to jakoś w miejsce małych wlotów w nadkole Pozdro