Wczoraj wysłał wydech po tym poście na forum no i dziś przyszedł. Wydech jest zrobiony na odwal... Mocowanie nie zostało wypolerowane i zaokrąglone jak obiecał no i nie zrobił mocowania do sprężynki wydechu. Niby jak mam flansze zabezpieczyć teraz ? Poza tym wgniótł mi wydech. Lakier nie położony na całości tylko tam gdzie mu się chciało psiknąć. Ogólnie nie polecam usług tego pana . Jestem niezadowolony .
Edit : podczas zakładania dowiedziałem się że nawet nie pasuje... Musiałem dorabiać mocowanie na własną rękę. Dodatkowo przyjrzałem się bliżej tej "renowacji " kupę wżerów lakier złuszczony na połowie wydechu oraz nie pomalowane miejsce gdzie jest flansza. Nawet nie chciało mu się spawów zabarwić do końca tylko w połowie kończył. Kupa miejsc gdzie nie została usunięta farba w polerce. Jest polerka i na niej parę czarnych pasków od farby której nie chciało mu się zerwać.
Po jego opisach oczekiwałem profesjonalnej usługi , a otrzymałem totalną amatorszczyznę . Po prostu ten Pan zniszczył mi wydech.