speedfight.pl

Renowacja,Polerowanie WYDECHÓW !

Ogłoszenia niezwiązane z tematyką skuterową.

Re: Renowacja,Polerowanie WYDECHÓW !

Post» sean12 » 01 Kwi 2011, 22:34

Wczoraj wysłał wydech po tym poście na forum no i dziś przyszedł. Wydech jest zrobiony na odwal... Mocowanie nie zostało wypolerowane i zaokrąglone jak obiecał no i nie zrobił mocowania do sprężynki wydechu. Niby jak mam flansze zabezpieczyć teraz ? Poza tym wgniótł mi wydech. Lakier nie położony na całości tylko tam gdzie mu się chciało psiknąć. Ogólnie nie polecam usług tego pana . Jestem niezadowolony .
Edit : podczas zakładania dowiedziałem się że nawet nie pasuje... Musiałem dorabiać mocowanie na własną rękę. Dodatkowo przyjrzałem się bliżej tej "renowacji " kupę wżerów lakier złuszczony na połowie wydechu oraz nie pomalowane miejsce gdzie jest flansza. Nawet nie chciało mu się spawów zabarwić do końca tylko w połowie kończył. Kupa miejsc gdzie nie została usunięta farba w polerce. Jest polerka i na niej parę czarnych pasków od farby której nie chciało mu się zerwać.

Po jego opisach oczekiwałem profesjonalnej usługi , a otrzymałem totalną amatorszczyznę . Po prostu ten Pan zniszczył mi wydech.
sean12
Użytkownik
Użytkownik

Post» sean12 » 04 Kwi 2011, 22:06

Tak jak już Ci powiedziałem. Czekam do środy na zwrot pieniędzy za "usługę" inaczej będziesz miał kłopociki. Już ja się o to postaram :)

Pozdro :lol:
sean12
Użytkownik
Użytkownik

Post» Michał_ » 05 Kwi 2011, 20:08

Informuje Cię Drogi Kolego i jest to dla Twojej informacji że tym sposobem Sam możesz sobie narobić kłopotów.

Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Równie dobrze mogę się podpiąć pod: art 24 kc i art 107kw .

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Michał_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SF II & BWS
Grupa: Lubelskie

Post» sean12 » 05 Kwi 2011, 20:13

Ty mi tutaj nie wypisuj kodeksów bo sąd nie jest głupi. Jak chcesz to zaraz ci pokaże co mówi prawo na temat nielegalnej działalności i innych przekrętów które robisz : ). Jeżeli ktoś kogoś oszukał wyłudzając pieniądze to osoba poszkodowana może zażądać zwrotu swojego mienia. Także nie ośmieszaj się koleś. Tak jak już wcześniej mówiłem 3 dni mijają w środę dokładnie 05.05.2011. Czyli czekam do 06.05.2011 na pieniądze inaczej sam wiesz co :)
sean12
Użytkownik
Użytkownik

Post» Michał_ » 05 Kwi 2011, 20:23

nielegalnej działalności i innych przekrętów które robisz : )

Takk dokładnie te słowa również płyną na Twoją nie korzyść.

Jeżeli ktoś kogoś oszukał wyłudzając pieniądze to osoba poszkodowana może zażądać zwrotu swojego mienia.

1)Niska szkodliwość czynu
2)O stopniu szkodliwość społecznej decyduje sąd.
Czyli czekam do 06.05.2011 na pieniądze inaczej sam wiesz co

Oświeć Mnie bo nie wiem.
Awatar użytkownika
Michał_
Użytkownik
Użytkownik

Post» sean12 » 05 Kwi 2011, 20:27

Hmm nie będę już tutaj pisał takich rzeczy :) Po prostu będzie nie miło. Nie będę tego robił dla tych głupich 150zł , lecz dla samej przyjemności dania nauczki takiemu cwaniaczkowi :)
sean12
Użytkownik
Użytkownik

Post» Michał_ » 05 Kwi 2011, 20:28

sean12 napisał(a):Hmm nie będę już tutaj pisał takich rzeczy :) Po prostu będzie nie miło. Nie będę tego robił dla tych głupich 150zł , lecz dla samej przyjemności dania nauczki takiemu cwaniaczkowi :)

Naprawdę narobisz Sobie kłopotów. Tylko informuje.
Awatar użytkownika
Michał_
Użytkownik
Użytkownik

Post» sean12 » 05 Kwi 2011, 20:31

Kłopoty to najwyżej będziesz miał ty. Poinformuj siebie o tym co zrobiłeś oraz o tym , że ze mną to nie przejdzie. Nie wiem dokładnie co tam kręcisz na boku ale nie moja w tym już głowa tylko służb które się tym zajmą :)
sean12
Użytkownik
Użytkownik

Post» Castes07 » 05 Kwi 2011, 20:34

Sean.. Nie ośmieszaj się ;)
Mi kostek nie wysłał kiery ani nie mam kasy, W maju mam wesele w Garwolinie Więc nie jest to daleko, Wiec się przejadę do kostka i ******** mu w pysk i sam sobie wezmę jakiegoś fanta...

A sadami się nie straszcie bo i tak tego nie załatwicie... Lepiej się dogadajcie, a jak nie to pogódź się z tym ze zarobił na tobie,
Tyle ode mnie
Sory za OT (działam w dobrej wierze) ;D

Wulgaryzm.
Złamanie REGULAMINU FORUM; pkt.II ppkt.7.
Upomnienie.
Kuba
Awatar użytkownika
Castes07
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight I LC
Grupa: Pomorskie

Post» sean12 » 05 Kwi 2011, 20:40

@castes07 ja go nie straszę sądami tylko on mnie. Ja to załatwię inaczej. Tak jak mówisz tylko trochę bardziej brutalnie :D.

Groźba
Złamanie REGULAMINU FORUM; pkt.II ppkt.5.
Narazie upomnienie.
Stopro.
sean12
Użytkownik
Użytkownik

Post» Marcin » 05 Kwi 2011, 20:40

sean12 to są zdjęcia Twojego wydechu zrobione przez Michał_
Na zdjęciach jest wszystko ok, więc nie wiem o co kaman?
Czy w rzeczywistości jest gorzej?
Image
Image
Marcin
Użytkownik
Użytkownik

Post» sean12 » 05 Kwi 2011, 20:43

Tak. Na tych zdjęciach widać tylko to co zrobił dobrze. Reszty niestety nie. Jak chcesz mogę jutro zrobić zdjęcia dokładne :)
sean12
Użytkownik
Użytkownik

Post» Michał_ » 05 Kwi 2011, 20:45

Tak. Na tych zdjęciach widać tylko to co zrobił dobrze. Reszty niestety nie. Jak chcesz mogę jutro zrobić zdjęcia dokładne.

Tak bardzo i Ja poproszę zdjęcia jeszcze DZIŚ! :)
Awatar użytkownika
Michał_
Użytkownik
Użytkownik

Post» sean12 » 05 Kwi 2011, 20:46

Prosić to możesz sobie. W takim razie jutro zrobię foto i wstawię .
sean12
Użytkownik
Użytkownik

Post» Michał_ » 05 Kwi 2011, 20:58

Jesteś żałosnym dzieciakiem :)

Równie dobrze specjalnie mogłeś teraz zrobić coś z wydechem.
Wysyłałem zdjęcia ? Wysyłałem ! Pytałem czy OK ? Pytałem powiedziałeś ze może być, więc weź strzel sobie baranka w głowę o ścianę. :)

Koniec dyskusji.
Awatar użytkownika
Michał_
Użytkownik
Użytkownik

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości