Up !

Witam, szkoda ,ze tak mało komentujecie i wl, ale myśle ,że to z powodu,poprostu mało ciekawe tematu ;/
Ostatnio sprawdzaliśmy,w takim jakby zakładzie,a dobra u mechanika xD osiągi skuta,no i wykazało ,ze
jedzie
max 95,5 km/h... Dla mnie to dużo.... A co dopiero z wario itp

Sprawdziliśmy tam także to całe sprężanie czy jakoś tak nie wiem o co chodzi do końca,
No i normalnie skuty mają około ego 8000, a za pierwszym razem u mojego jak tam coś porobili pokazało 10000,
Ja tam się nie zdziwiłem,bo nie ogarniam tego jeszcze xD,ale Gościu ten co to sprawdzał na początku móił a pewnie cylek zajechany,a tu na igłę wprost dotarty < przypominam ,że mam Malossi 70cc Sport > ,no i włąncza tam to i jak zobaczył ,że wyskoczyło te 10000 to powiedział o Kurw... , I ,że jak wsadze ten wario itp,to będe już miał pod MHR..
I własnie teraz wypisze zmiany jakie nastąpią,i są już w speedzie ;D ;
-ryfle, X
-cała instalacja elektryczna,
-później ,naprawa świateł długich i krótkich,
-postojówki w miejscu atrap,
-ledy w przednich reflektorach, X
-przedni amortyzator,
-pokrywa akumulatora, X
-moduł,
-stożek, X
-dysza,
-gazbox, X
-przekładnia < praktycznie cała > (bo na razie jak sie jedzie to szeleści i wgl)
-przedłużka tylnego amortyzatora 5,5cm - 6cm, X
-tylna opona,
-klocki hamulcowe ;/
I w późniejszym czasie wariator Polini Speed Control ,zapewne...
Oraz sprzęgło Stage6...
NA końcu oczywiście regulacje itp

A w Ferie malowanie ,na czarno czerwono- wszystkie plastiki czarne,jedynie siatki we wlotach
i plastik na którym trzyma się nogi i ten przed kolanami na czerwono...
Myśle ,że wszystko uda mi się zrobić z kumplem do końca tego tygodnia,oprócz wario,sprzegła i kolorków

Fot zamieszcze także w terminie około do piątku najpóźniej

Dziękuje za uwage

Pozdrawiam ,Wszystkich