speedfight.pl

Syf na forum

Sprawy dotyczące vortalu.

Re: Syf na forum

Post» Speedfight206 » 08 Kwi 2012, 21:33

weIU nowy administrator nie oszukujmy się ma nas gdzieś nie wiem czy on ma nawet speeda czy nie ale dla niego to forum to raczej jest jak sprawdzenie na fejsie czy ktoś dodał nową fotkę czy nie. Jednym słowem przez nowego Pawełka to forum zejdzie na psy...
Awatar użytkownika
Speedfight206
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 2
Grupa: Podlaskie

Post» welU » 08 Kwi 2012, 21:37

To wszystko ująłem. "Nie osądzaj dnia przed zachodem słońca". Nie chcę tu bronić nowego Admina, ale bez przegięcia, dajmy mu trochę czasu, nie interesuje się motoryzacją to jest lipa, bo trochę tak pasuje jak do świni sprzęgło, ale może jakoś to ogarnie.
Awatar użytkownika
welU
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight II Custom
Grupa: Lubelskie

Post» szopen » 09 Kwi 2012, 00:28

Nikt nie wie kto to jest, pawelek załatwił to po cichaczu (jak wszystko od czasu kiedy przejął "władzę" nad stroną), czy to drugie konto pawelka, czy sprzedał komuś ? Nie wiadomo.

Strona upada i trudno będzie się jej podnieść po tylu latach stania w miejscu. Niestety. Większość siedzi na mielochu albo ma gdzieś te różne fora ... zobaczymy. Ja tej strony nie widzę w przyszłości. Szkoda. Bo było gdzie wejść i poczytać te durne posty znanych mord :P

pozdro
szopen
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Mazowsze

Post» soltys » 09 Kwi 2012, 13:26

Stronka chyli się ku upadkowi... Szkoda bo włożyło się w nią kawał serca.
Awatar użytkownika
soltys
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speed 206
Grupa: Pomorskie

Post» speedy206wrc » 09 Kwi 2012, 17:10

kur... czy nowy administrator nie mógł nas poprosić o te 3zł wreście kochamy nasze maszyny i pokazujemy je na tym forum zrobili byśmy składkę na to i by było z czego otrzymywać nic nie myśli tylko jak na naj pro szczy sposób daj reklamy!!
Awatar użytkownika
speedy206wrc
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: speedfight2 206 WRC i vivacity 2004r
Grupa: Dolnośląskie

Post» macko3131 » 09 Kwi 2012, 17:52

speedy206wrc napisał(a):kur... czy nowy administrator nie mógł nas poprosić o te 3zł wreście kochamy nasze maszyny i pokazujemy je na tym forum zrobili byśmy składkę na to i by było z czego otrzymywać nic nie myśli tylko jak na naj pro szczy sposób daj reklamy!!

Był przecież temat z prośbą o datki i był to totalny niewypał, pewnie nie zajrzałeś tam nawet skoro nie wiesz o jego istnieniu :P
Po za tym średnia wieku na tym forum to pewnie 15 lat (większość pewnie nie ma konta) i ten system był kompletnym niewypałem, zresztą nie dziwi mnie to.

Reklamy to dobry pomysł ale nie takie :wink:
macko3131

Post» pawelek2 » 09 Kwi 2012, 22:15

Wysłałem zapytanie odnośnie reklam www.scooterkingz.pl

Zobaczymy co da radę zrobić
Awatar użytkownika
pawelek2
Administrator
Administrator

Skuter: speedfight 2

Post» bys5200 » 09 Kwi 2012, 22:20

Ale nie jest jeden sklep. Można napisać do kilku na raz. Jak jedni dadzą odpowiedź negatywną to zawsze pozostaną inni.
Awatar użytkownika
bys5200
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 3 AC 4t :D
Grupa: Śląskie

Post» Speedfight206 » 09 Kwi 2012, 22:29

A można było by też napisać do Racing-Planet na przykład.
Awatar użytkownika
Speedfight206
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 2

Post» soltys » 09 Kwi 2012, 23:27

Kiedyś negocjowałem warunki reklamy z mielochem i dawnym skuterdoktor obecnie chyba racing-planet. Z tego co pamiętam to mieliśmy zbyt słabe statystyki wejść na stronę aby cokolwiek większego zdziałać. Jedynie mieloch zaproponował kilka swoich gażetów na rozwój konkursów itp.
Awatar użytkownika
soltys
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speed 206
Grupa: Pomorskie

Post» modzel » 10 Kwi 2012, 18:44

Na te reklamy też jest sposób, u mnie na stronie głównej nie ma reklam a topic'i wyglądają tak:
Image
Wystarczy zainstalować Adblock Plus i po problemie.
Awatar użytkownika
modzel
Użytkownik
Użytkownik

Post» Killerek » 11 Kwi 2012, 23:47

Reklamy nic mi nie przeszkadzają, jak dzięki nim ma forum istniej bez mojej "dokładki do miski: to się zgadzam z nową administracją.
Awatar użytkownika
Killerek
Użytkownik
Użytkownik

Post» Marcin » 13 Kwi 2012, 10:22

Killerek napisał(a):Reklamy nic mi nie przeszkadzają, jak dzięki nim ma forum istniej bez mojej "dokładki do miski: to się zgadzam z nową administracją.

Wcześniej też się nie dokładałeś....

:D
Kuba
Marcin
Użytkownik
Użytkownik

Post» motorowy.pl » 16 Kwi 2012, 19:23

Łosiu napisał(a):Na te reklamy też jest sposób, u mnie na stronie głównej nie ma reklam a topic'i wyglądają tak:
Image
Wystarczy zainstalować Adblock Plus i po problemie.

To nie sposób ja też tak mam a nic nie instalowałem:)
Awatar użytkownika
motorowy.pl
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 2 100cc
Grupa: Mazowsze

Post» damian1206 » 16 Kwi 2012, 21:11

Gadacie i gadacie ja osobiście przyzwyczaiłem się do tych reklam i mi to nie przeszkadza :yes:
Ważne jest że forum będzie istnieć :) Dzięki tych reklam i każdy powinien to uszanować i podziękować że takie coś
jest,fakt że to nie jest o jakiś częściach motocyklowych itd ale kto zwraca uwagę na reklamy ?
Awatar użytkownika
damian1206
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: peugeot speedfight 2

PoprzedniaNastępna

Wróć do www.SpeedFight.pl

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość