speedfight.pl

Peugeot SpeedFight II Custom Full Polini EVO III *Tunned*

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Post» szopen » 13 Maj 2010, 23:10

Taaak lampa z erłana to rzadkość ... ale mogłeś jakoś ładniej wkomponować
IMHO w nadkole pośrodku ... bo obcnie wyglada tak ... jakbyś wziął np lampe od stara i przykrecił nad kołem. Na pewno nie ma drugiego speeda :P

i powiem to co zwykle .. Wazne ze włascicielowi sie podoba :)

pozdr

ps. najlepsze jest to jak na początku kazdy lizał dupę ThOmAsowi a teraz ... hah żal .

Taka moja skromna uwaga ... To nie przedszkole .. ze zabierzesz swoje zabawki z piaskownicy i pojdziesz w pizdziec. Przed krytyką nie uciekniesz .. Wiec takie zabawy jak \"Zamykam temat, nie pisze już tu wiecej, tylko na bp\" są .... warte. Bo i tak wiem ze tu wrócisz i napiszesz. Bo po prostu musisz sie lansować i poczuć zazdrość forumowiczów ;)
szopen
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Mazowsze

Post» chrzan » 13 Maj 2010, 23:28

gdy Thomas sprzedawał czesci to miał duzo kolegów, którzy po 3 razy dziennie komentowali jego robote ,, kiedy odkrecisz srube\'\' za godz ,, widze ze sruba odkrecona\'\' na wieczór ,, bardzo podoba mi sie jak to odkreciłes \" lol to prawda juz kilka razy sie obrazał na nas ( przyzwyczaił sie do komplementów) a gdy ktos zwrócił uwage, wypowiedział sie to co mysli to obraża sie, ale fajne jest to ze jak dostanie nowe zabawki ( czesci np. lampa ) to wraca do naszej piskownicy aby sie pochwalic :D
Awatar użytkownika
chrzan
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: PiaSpeedy evo

Post» ThOmAs_ » 13 Maj 2010, 23:30

piona dzieci
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SpeedFight EVO III

Post» Kuba » 13 Maj 2010, 23:38

Już nie przesadzaj jest kilka-kilkanaście osób, które śledzi ten temat, a znajdzie się kilka dzieci, którzy na wszystko mówią, że złe i nie podoba się. Nie zamykaj tematu. A wam proponuję tu nie wchodzić jak się nie podoba. To, że ma kasę, jego sprawa skąd i co z nią robi. Jak się wchodzi w czyjś post to się mu pomaga dobrać coś, wybierze to ok, wyrazić opinię, nie podoba się trudno, wypad i tyle. A wy się żrecie o pierdoły. Nie odpisuj nawet na takie posty, bo to nie ma sensu. Przepraszam za długość i za off-top, ale ktoś musiał to powiedzieć.

Mi lampa się podoba, ale z tym kołem i silnikiem ładnie to nie wygląda, z elementami polerowanymi i fajną oponą całość będzie spoko. Wystarczy trochę wyobraźni.

EDIT: Powiem Ci tak za bardzo dziećmi się przejmujesz. Niektórzy muszą pogadać
Kuba

Post» ThOmAs_ » 13 Maj 2010, 23:43

w tym problem że na forach o simsonach gdzie połowa urzytkowników to ludzie ze wsi normalnie się zachowują , nie bd robił tu ot na forum , nie podoba się projekt to zamykam i tyle , skończę nie zobaczycie efektu i tyle
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» pawelek » 13 Maj 2010, 23:58

Zaraz polecą ostrzeżenia !
Awatar użytkownika
pawelek
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SPEEDFIGHT 2 Samochód: Audi B4 Avant
Grupa: Pomorskie

Post» Marcin » 14 Maj 2010, 10:56

Śledzę ten temat od samego początku i jestem zszokowany ile kasy, pracy, i pasji wkładasz w tego speed :D Ta lampa od R1 wygląda zaje****** bardzo ładnie komponuje się z tym nadkolem :D
Marcin
Użytkownik
Użytkownik

Post» kubax230 » 14 Maj 2010, 12:20

Chciałeś krytyki to ją masz. Mi ta lampa sie średnio podoba. Może być..

Większości sie nie podoba. Więc... no ale najważniejsze że sie Tobie podoba.

Co do SLU Macko, zazdrość? :lol: ja na skutery już nie moge patrzeć. :) Skuterami jeżdzę już od 4 lat. I mam dość automatów. Teraz kupuje 125. Więc gdybym miał tyle kasy, to na pewno bym to lepiej zainwestował.
Awatar użytkownika
kubax230
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Motor: Honda NSR 125

Post» LOSU12 » 14 Maj 2010, 13:06

Hu**** się czyta takie posty gdzie się kłócicie załużcie sobie nowy temat i tam se podyskutujecie
Thomas fajnie że za tydz. bd silnik jestem ciekaw jak ta lampa świecić bd.
LOSU12
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Kujawsko-Pomorskie

Post» Matek1234 » 14 Maj 2010, 14:18

Kuba tu nie liczy się to że może kupić sobie coś lepszego on po prostu chce uzyskać start ze skutera taki jak ma 1000cc . TU SIĘ LICZY JEGO PASJA I TYLKO TO (a Ciebie nie powinno obchodzić skąd on na to kasę bierze MA PO PROSTU i to Ci powinno wystarczyć) . Kogo to intersuje czy on to potem sprzeda czy nie to jest tylko i wyłącznie jego sprawa(znajdzie się głupi co kupi) . Na miejscu Thomasa ja bym już zamknął i nie otwierał ale to tylko i wyłącznie jego decyzja(bo te komentarze są nie na miejscu ! ) . Bo komentarze typu że masz kasę i chcesz przy szpanować albo ze jak tanio sprzedawał rzeczy to miał kolegów którzy mu posty nabijali NIE i to jest nie prawda ja interesuje się od początku ( i znajdę paru co się interesują ) i codziennie kiedy wchodzę na kompa to patrze temat Thomasa bo jestem po prostu ciekaw jak idą prace na przód (choć kupiłem od niego trochę rzeczy dawno temu). A jeśli komuś się coś nie podoba w jego projekcje to zostawcie dla siebie . Bo wasze wypowiedzi są naprawdę zbędne .

P.S Sorki za off Top ale nie mogłem się powstrzymać .
Awatar użytkownika
Matek1234
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight 2 120cc MHR by Matek1234

Post» ThOmAs_ » 14 Maj 2010, 15:22

dziś wymalowałem plastiki 3 warstwami klaru , bo rysowały się pod ściereczką ;)

a Ty kuba nie pisz ciągle tego samego , od kilku postów piszesz to samo , nie podoba się napisz i tyle a nie rozpoczynasz tematy i kłótnie , temat jest po to żeby każdy mógł wyrazić swoje zdanie i doradzić a nie po to żeby się jechać , nie podoba ci się temat od początku to nie zaglądaj tu a jeżeli ci się nie podoba dana część to napisz to raz a nie nawalasz kilka postów i w każdym to samo .

i po co mi coś większego jak to będzie pocisk to 1 , 2 mam 250 crossa , 3 quada 400 , trajke 200 klasyka , po co mi coś innego ? , chce sie wyszaleć to wsiadam na crossa i lecę na tor , skuter jest tylko do `bicia rekordów na mieście` i tyle , więc nie ma tu mowy że źle inwestuje bo skuter to moja pasja a na dodatek posiadam `większe` maszyny na których mogę naprawdę dobrze polatać , podkreślam że quada crossa i trajkę dopieszczam równie dobrze jak speeda , tyle że to nie forum o pisaniu o crossach tylko o skuterach , a taka prawda że co tydzień dochodzą nowe osłony rąk , ciągle muszę napęd wymieniać , opony i każdy motor jest pieszczony według zasad .

Jednym słowem , nie podoba się cały temat to nie śledź go , nie podoba się dana rzecz napisz co sądzisz i się nie powtarzaj

pozdro i nie róbcie tu OT

EDIT :

Image
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» Kuba » 14 Maj 2010, 15:51

Plastiki wyglądają super, o ile nie porobiłeś zacieków :P , ale myślę, że z bliska też są ok. Składajcie ten silnik regulacja i jazda... :D

P.S Kiedy otwierasz lakiernie?? :D
Kuba

Post» ThOmAs_ » 14 Maj 2010, 15:57

hehe lakiernie otwieram jak skońćzę szkołę , rodzice powiedzieli ze wyłożą mi na full wyposażenie więc będzie naprawdę dobra, ale wpierw na praktyki do lakierni żeby wyłapać doświadczenie od profesionalistwó :)
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» LOSU12 » 14 Maj 2010, 16:13

no widze że lampę przód zostawiasz tak jak pokazywałeś na którejś stronie
a z ciekawości trudno tak pomalować sqta czy cokolwiek bez zacieków itp.??
LOSU12
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Kujawsko-Pomorskie

Post» Nic0 » 14 Maj 2010, 19:09

Kłócić to się możecie na GG a nie w tym temacie. Przestańcie już, bo to się obi żałosne. Thomas robi sobie to na co ma ochotę i po co gadacie o zazdrości...

PS - ładne te plastiki w efekcie końcowym :P
Awatar użytkownika
Nic0
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Suzuki GSX-R 750 K6/K7
Grupa: Opolskie

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość