dziś wymalowałem plastiki 3 warstwami klaru , bo rysowały się pod ściereczką
a Ty kuba nie pisz ciągle tego samego , od kilku postów piszesz to samo , nie podoba się napisz i tyle a nie rozpoczynasz tematy i kłótnie , temat jest po to żeby każdy mógł wyrazić swoje zdanie i doradzić a nie po to żeby się jechać , nie podoba ci się temat od początku to nie zaglądaj tu a jeżeli ci się nie podoba dana część to napisz to raz a nie nawalasz kilka postów i w każdym to samo .
i po co mi coś większego jak to będzie pocisk to 1 , 2 mam 250 crossa , 3 quada 400 , trajke 200 klasyka , po co mi coś innego ? , chce sie wyszaleć to wsiadam na crossa i lecę na tor , skuter jest tylko do `bicia rekordów na mieście` i tyle , więc nie ma tu mowy że źle inwestuje bo skuter to moja pasja a na dodatek posiadam `większe` maszyny na których mogę naprawdę dobrze polatać , podkreślam że quada crossa i trajkę dopieszczam równie dobrze jak speeda , tyle że to nie forum o pisaniu o crossach tylko o skuterach , a taka prawda że co tydzień dochodzą nowe osłony rąk , ciągle muszę napęd wymieniać , opony i każdy motor jest pieszczony według zasad .
Jednym słowem , nie podoba się cały temat to nie śledź go , nie podoba się dana rzecz napisz co sądzisz i się nie powtarzaj
pozdro i nie róbcie tu OT
EDIT :