Witam. Chciałbym dziś wam przedstawić mojego speed 100ccm/50 .Ma przejechane około 15tyś km.Pochodzi z 2oo4 roku.Kupiłem go w 2007 roku.V-max 96km/h z blokadami tylko na wydechu nie ma.Żadnego tuningu mechaniczne choć rozmyślam nad wariatorem i wydechem .Wydech u mnie przeszedł generalny remont czyli rozciołem go i wybebeszyłem .Założyłem do niego nadkole BCD+ kierunki BCD(Od Speedy206 ).Lampa LED 24 diodowa.Wymieniłem tylnią oponę bo przebiłem ją jechałem i wkręt mi się wbił.Dałem jeszcze postojówki niebieskie.Dojdzie do tego kiera od BMX`a i licznik Koso XR, ale to na święta bo ja narazie brak grubej waluty .Foty poniżej
No myślę że w kwestii wyglądu dużo da sportowy wydech bo nie będzie wtedy takiej "puszki" z tyłu no i przy okazji osiągi wzrosną. Po za tym to bardzo fajnie się prezentuje
Kopniaka jak kupiłem to już nie było.Wezmę tylko chyba pomaluje wkład lampy i przydał by się nowy wydech ale nie nowy mi nie potrzebny jak go sprzedaje ale jak dam od 50(sportowy) np. tecnigsa albo Yasuni to bloknie mi go.?
soryyy. kur... mój błąd.
Pomyliłem moto To tym bardziej ale tak i siak nie zmienia to faktu że każdy wydech powinien być pod dany cylinder co wyklucza możliwości montowania komina od 50ccm