A mam pytanie co do wariatora rolki dałeś te co były w zestawie bo chce sobie właśnie kupić go ale nie wiem czy czasem nie będę kupował zestawu testowego a i sprezynę centralna tez zmianiałeś?
A nie lepiej dołożyć 30 zł i kupić tego Malossiego . Tu masz już lepszy rozmiar rolek i sprężyne centralna . Ja wymieniałem jeszcze sprężynki sprzęgła.
A rolki zakładałeś to co były w zestawie? .A mam pytanie jeszcze co do regulacji nie robiłeś nic? .
I dałeś za nie aż 70 dych a jaki kolor założyłeś .
I to wario co pokazałeś to jest chyba do speeda poniżej 2ooo Roku a ja mam 2oo4
Tak kupiłem te sprężynki za 70 zł i założyłem czerwone . A rolki założyłem te z zestawu. A wario ... nie wiem napisz do mielocha to ci poda czy pasuje . A jak nie to może mają jakieś do speeda 100 ccm > 2004 na magazynie , bo wiem że mają Tecnigasa Next-R do 100 ccm kórego nie mają wystawionego w sklepie.
A więc zakupiłem do speeda przedłużkę amortyzatora 40mm i adapter kierownicy DOPPLER. Teraz speeda czeka jeszcze nowe malowanie . ;D
Wybrałem czwartą propozycje . Czarna perła z białym środkiem .
Zamówiłem lagi od vivki sportline.Pozostało jeszcze kupić koło id vivy zacisk tarcze błotnik ,pomalować Speeda i składać . Do końca marca speed będzie złożony.