speedfight.pl

Peugeot SpeedFight II Custom Full Polini EVO III *Tunned*

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Post» ThOmAs_ » 21 Sty 2010, 23:17

a po 3 zmianie cylek ;) , ja robię dziennie po 60 km , a jak wakacje to 200 - 300 . więc odrazu cylindry zamówię ;p z tłokami haha ;p
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SpeedFight EVO III

Post» Nic0 » 21 Sty 2010, 23:21

ThOmAs_ napisał(a):a po 3 zmianie cylek ;) , ja robię dziennie po 60 km , a jak wakacje to 200 - 300 . więc odrazu cylindry zamówię ;p z tłokami haha ;p

Nie ma sprawy za te nadkole :P :P

A co do tych cylindrów i tłoków :P To w strasie jak będziesz gdzieś jechać, to w kieszeni zawsze takie jednorazowe możesz mieć :P 20l/100km ? O człowieku :D To ja nie kupiłem RS125 bo paliła 7l/100km :D No i też z innych powodów ;)
Awatar użytkownika
Nic0
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Suzuki GSX-R 750 K6/K7
Grupa: Opolskie

Post» ThOmAs_ » 21 Sty 2010, 23:49

na trasy projektuję przyczepkę z seryjnym silnikiem i kluczami potrzebnymi do włożenia go , no i oczywiście benzynę , przyczepka musi być aerodynamiczna hahaha ;p

Up :

wyrównałem brewki ;p , zanczy z grubsza ;p
jutro będę równał profeska ;p

foto :

Image

Image

a tak wygląda z kloszem białym , trochę lipa ,wszystko się zlewa , zero kontrastu itd .... będzie czarny ; )

foto :

Image
    Dodano 5 minut temu:
TAK WYGLĄDA POMALOWANA BREWKA :P , JESZCZE NIE SKOŃCZONA : D drobne poprawki i bd git , w poniedziałek idzie do lakiernika ; p

foto :

Image
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» Toss » 22 Sty 2010, 00:06

Hoho ostro jedziesz z robotą :D Widzę, że wiesz co robisz, bo efekt wychodzi po prostu mega! Czekam na więcej fot no i głównie na foty silnika :D

Pozdro
Toss
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 2 X-Race, Piaggio NRG

Post» macko3131 » 22 Sty 2010, 00:45

A ilu gramowe rolki planujesz do tego włożyć? :D
A tą kanape ucinasz wkońcu czy zostaje?
macko3131

Post» ThOmAs_ » 22 Sty 2010, 00:50

wszystko będzie wyliczane , tak samo przekładnia itd ...

kanapę chyba będę ciął , myślę nad tym ...

pozdr
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» macko3131 » 22 Sty 2010, 01:03

No zabawy z rolkami i sprężynkami będzie dużooooo.;D
No ucięta kanapa jak najbardziej pasowała by do customa ale roboty żeby to fajnie zrobić też ogrom :)
macko3131

Post» ThOmAs_ » 22 Sty 2010, 11:30

to jest najgorsze że trzeba mocowania zamku cofać , i mocowania do niego w dobrym miejscu dać ... trochę zabawyy

a właśnie nie pisałem że kanapa jest otwierana w bok ;) zrobiłem ją na zawiasach jak do szafek ;p

pozdro
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» Bart3zZz » 22 Sty 2010, 12:39

ThOmAs_ napisał(a):to jest najgorsze że trzeba mocowania zamku cofać , i mocowania do niego w dobrym miejscu dać ... trochę zabawyy

a właśnie nie pisałem że kanapa jest otwierana w bok ;) zrobiłem ją na zawiasach jak do szafek ;p

pozdro

Może daj taki wysięgnik od klapy z bagażnika od jakiegoś auta + podłączenie do instalacji i na przycisk się otwiera i zamyka.
Awatar użytkownika
Bart3zZz
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight 2 LC 206 WRC 04r.

Post» ThOmAs_ » 22 Sty 2010, 12:45

tylko gdzie taki znajdę ;p , normalne od bagażnika wypychają , to musi być z audi czy czegoś ;p . chce się komuś to niech znajdzie ; pp

ktoś z forum przekładał zamek ? w co wątpię ; p

pzdr
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» macko3131 » 22 Sty 2010, 16:03

U mojego ojca w lexusie RX-ie można otwierać włąsnie bagażnik z pilota i zamykać(wysięgniki same otwierają i zamykają). :D

W Polsce chyba nie ma takiego speeda jeszcze z takimi bajerami :lol:
Musiał byś na niemiecki forum napisać oni tam się bawią w takie rzeczy wię ktoś powinien mieć :)
macko3131

Post» patral » 22 Sty 2010, 16:22

Jet foce jest chyba dość podobny bajer z tą kanapą, więc można spróbować :wink: i jet ma oddzielnie kanapę pasażera i kierowcy może da się jakoś wpasować :D
Awatar użytkownika
patral
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot SpeedFight 2 206WRC
Grupa: Warmińsko-Mazurskie

Post» ThOmAs_ » 22 Sty 2010, 16:22

no to ja takie mam w audicach ... ale chodzi o to gdzie takie dorwę jak to mam napisać na allegro ;p

dziś już równam czachę i kładę na nią podkład , o ile dam radę kupić jeszcze dziś ..

pozdr
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» macko3131 » 22 Sty 2010, 16:38

Właśnie też chciałem napisać o jet forcie ale nic chciałem wyjść na idiote bo pewien nie byłem :D

Na allegro musisz wpisać albo "siłownik" albo "teleskop" :)
macko3131

Post» ThOmAs_ » 22 Sty 2010, 16:46

a jet jak ma ? bo nie wiem .
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości