speedfight.pl

Peugeot SpeedFight II Custom Full Polini EVO III *Tunned*

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Post» ThOmAs_ » 12 Lut 2010, 02:37

same Evo będzie jak nitro xD

i tak żywotność mała bd ; )

ale chyba skuter bd robiony na pokazy i do jazdy niedzielnej , chyba coś kupuję jeszcze ; P
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SpeedFight EVO III

Post» Nic0 » 12 Lut 2010, 12:11

ThOmAs_ napisał(a):zapomniałem napisać że zamówiłem 2 bak ;) idealny pod wymiar bagażnika , ma 4 litry ; )

na dniach powinien być : )

4 litry? :D :P :twisted: Na 2 km Ci starczy :P
Awatar użytkownika
Nic0
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Suzuki GSX-R 750 K6/K7
Grupa: Opolskie

Post» ThOmAs_ » 12 Lut 2010, 12:52

Nic większego nie wejdzie :P
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» Kuba » 12 Lut 2010, 13:02

A jakie spalanie prognozujecie?? :lol: Zrób jak ktoś już wcześniej pisał aerodynamiczną cysternę za sobą :D

Kiedy następne foty, projekt przyspieszył ostatnio 8)
Kuba

Post» ThOmAs_ » 12 Lut 2010, 13:18

trudno powiedzieć ale z 15 ;p ; p ?

dziś biorę się za kokpit i potem polerka króćca , gaźnik oddaje Michałowi , bo mi się nie chce xD
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» Cross22 » 12 Lut 2010, 13:30

Jak zamierzasz złączyć te baki razem ? Oby jak najszybciej ukończcie projekt ;) Zapowiada się mega Speedfight ;D Pozdro
Awatar użytkownika
Cross22
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 1 WRC
Grupa: Małopolskie

Post» Kuba » 12 Lut 2010, 13:39

ThOmAs_ napisał(a):trudno powiedzieć ale z 15 ;p ; p ?

dziś biorę się za kokpit i potem polerka króćca , gaźnik oddaje Michałowi , bo mi się nie chce xD

No to wcale nie jest tak źle, na baku od speeda pełnym ok. 50km... A kto składa w końcu silnik?? Bo tak kilka razy to się zmieniało, ale Michał robi??
Kuba

Post» ThOmAs_ » 12 Lut 2010, 13:47

Michał bd składał silnik ; )

a baki podłącze na dole , od każdego kranika wąż a potem trójnikiem łączone i jedną rurką do gaźnika ; ) , wkońcu gaźnik bierze tyle ile potrzebuje ; ) , ale chyba będę jeden bak zakręcał i jak się wyczerpie to drugi dopiero włącze a tamten zakręcę; p

UP !

Zamówiłem boczki pod silnik seryjne (od speediego, czyli za miesiąc będą : ) ) , boczki przednie też seryjne żeby duże wloty zrobić , czachę od roxa bo kompletnie nie mam wizji na nadkole , a mtkt do customa to niewypał ! : )

Pozdro
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» Kuba » 12 Lut 2010, 14:14

A z tymi boczkami i wlotami to co planujesz??

A tym speedem to tylko w weekendy będziesz jeździł?? :roll: Bo wybieram się w czerwcu do Karpacza :D
Kuba

Post» Miszczur » 12 Lut 2010, 14:18

Jakbyś kupił jakieś porządne mtkt np te lub te to by kozak był jeszcze jakbyś połączył nadkole z ogonem :P
Awatar użytkownika
Miszczur
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight II Custom Style
Grupa: Dolnośląskie

Post» Kuba » 12 Lut 2010, 14:40

A według mnie czacha od roxa wygląda o wiele lepiej od każdego tuningowego nadkola, seryjnie robionego do speeda. Któryś użytkownik forum (nie pamiętam kto :P ) ma takie i jest za@@@@ste....
Kuba

Post» LOSU12 » 12 Lut 2010, 15:59

thomas ze tak zapytam z ciekawości

ile już wydałeś na ten skuter??
PS.Zaje***** wyglada
LOSU12
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Kujawsko-Pomorskie

Post» Nic0 » 12 Lut 2010, 17:04

LOSU12 napisał(a):thomas ze tak zapytam z ciekawości

ile już wydałeś na ten skuter??
PS.Zaje***** wyglada

O funduszach się nie rozmawia :P To jest dla niego pasja :P

Więc Ci nie odpowie, bo już też się kiedyś pytałem :D
Awatar użytkownika
Nic0
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Suzuki GSX-R 750 K6/K7
Grupa: Opolskie

Post» Miszczur » 12 Lut 2010, 17:07

A może spróbowałbyś zmotać coś z czachą od innego skutera? :D

http://moto.allegro.pl/item910396804_nowa_czacha_przod_do_keeway_fact_focus_niebieska.html to fajnie by wyglądało

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1329589

:D

edit: A mnie mówił ile wpakował, ale nie wiem czy to prawda, bo coś za dużo wg. mnie :D
Awatar użytkownika
Miszczur
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight II Custom Style
Grupa: Dolnośląskie

Post» ThOmAs_ » 12 Lut 2010, 17:35

wloty planuję powiększać ; ) , bo z tych str8 to jedynie te paski mogę wydłużyć , ale to lipnie wygląda

na skuter mam cały segregator z fakturami ; p , a każde zamówienie to min 500 zł .... plastików miałem samych z 6 kompletów a jeden 1,200 ;p , silnik MHR koło 8 .... , s6 z jakieś 5-6 tyś , EVO , lakiernik 2 tyś bo wszystko malowane .... , byle felga evo kielser 600 i adapter 200 , wszystko razem sie poskłada to wychodzi około 60 tyś .... wszystkie części jakie do niego kupiłem ....... ; O

co do nadkola , to trochę lipa `od czego masz nadkole ?` z keewaya focusa hehehe ^^ , więc z roxa bd

a nadkole z roxa ma Mody , lukas i jeszcze kilka os ;p

A i skuter będzie na co dzień , ale kupuję jeszcze zipa lub neosa oczywiście na racingu minimum ; )

Kuba__ jak będziesz wybierał się w nasze okolice , to wal na gg jak bd wyjeżdzał to podjadę do karpacza ; P , odrazu wezmę segregator w celu potwierdzenia hehe , to Ty potwierdzisz niedowiarkom : P

pozdro
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości