speedfight.pl

Peugeot SpeedFight II Custom Full Polini EVO III *Tunned*

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Post» ThOmAs_ » 13 Lut 2010, 00:13

hehe , żartowałem ;p

dziś robiłem kokpit i wloty : )

oczywiście wycinane wiertarką bo jeszcze nie doszła multiszlifierka , więc nie ryć że krzywo ; )

a tu nalepeczki na plastikach , jeszcze przed obrabianiem :P :P

Image

Image

wloty :
oczywiście będą poprawiane itd : )

Foto :

Image

Image

Pozdro
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SpeedFight EVO III

Post» aiikon » 13 Lut 2010, 00:18

debil :D :* bez urazy oczywiście :P ;)

a wiesz co Ci powiem ;) tak do końca w to nie wierzyłem, gdyż zastanawiał mnie Twój zwykły opis na gg, i to że na bikepics dodałeś nowe foto (właśnie te z tymi wlotami) :D :P
aiikon
Użytkownik
Użytkownik

Post» ThOmAs_ » 13 Lut 2010, 00:20

a z sądem prawda , ale 3 lata .. ale dalej latamy !! : )

takiego projektu nie zostawię nigdy ; p ; p moim dzieciom będę tego speeda pokazywał : P : P
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» Sunsire » 13 Lut 2010, 00:23

No tak myślałem.. Bo 6 lat to przesadziłeś i by sprzęt Ci zabrali prawdopodobnie..
Powodzenia.. :blush:
Awatar użytkownika
Sunsire
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot

Post» ThOmAs_ » 13 Lut 2010, 00:30

sprzętu nie zabrali ; P , każdy mam na numer ramy ubezpieczony , i tylko za prawko . już mi quada zawineli kiedyś to z funduszu gwarancyjnego 8 tyś przyszło ........ a może być nawet 10 !!!!!!!!!
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» Miszczur » 13 Lut 2010, 01:23

Ha! Wiedziałem, że tego tak nie zostawisz, a ja już miałem chrapkę na twoje felgi i adapter :cry: :lol: A możesz mi dać te 100zł co pod plastikiem leży ^^
Awatar użytkownika
Miszczur
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight II Custom Style
Grupa: Dolnośląskie

Post» ThOmAs_ » 13 Lut 2010, 01:33

Miszczur napisał(a):Ha! Wiedziałem, że tego tak nie zostawisz, a ja już miałem chrapkę na twoje felgi i adapter :cry: :lol: A możesz mi dać te 100zł co pod plastikiem leży ^^

żeby tylko 100 ; p , równe śmierdzące 700 : P , jutro wyślę piorytetem ;p ;p

jutro biorę się za robienie otworów w 2 części plastików , już wykańczaniem kokpitu i być może wyrównam wloty ; )

potem będę ciął wloty jeszcze na tym plastiku co paski wyciąłem już , tyle że wyżej , bd w kształcie trójkąta , równo bd schodził wg seryjnego wlotu ;)
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» krzysztoftzr » 13 Lut 2010, 02:21

Thomas trzeba być bezmyślnym żeby latać motorem bez prawka i samochodem. Przynajmniej jednego mniej który spowodował by wypadek Pochwalam decyzje sądu.Chciałeś to sobie na własne życzenie naważyłeś piwa to teraz je spijaj. masz nauczkę na całe życie.
Awatar użytkownika
krzysztoftzr
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: YAMAHA TZR50

Post» Miszczur » 13 Lut 2010, 03:54

Spokojnie krzysztoftzr :P

A ty Thomas tak fajnie wytłumaczyłeś jak zrobisz te wloty, że w ogóle cię nie zrozumiałem :D

A jak będziesz wysyłał te pieniądze to wrzuć do koperty te naklejki, które miałeś mi wysłać i jakieś gratisy od firmy haha tylko nie wysyłaj mi jakiś butów nike jak komuś na tym forum już nie pamiętam komu :D :lol: :P
Awatar użytkownika
Miszczur
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight II Custom Style
Grupa: Dolnośląskie

Post» Michał_ » 13 Lut 2010, 11:39

krzysztoftzr napisał(a):Thomas trzeba być bezmyślnym żeby latać motorem bez prawka i samochodem. Przynajmniej jednego mniej który spowodował by wypadek Pochwalam decyzje sądu.Chciałeś to sobie na własne życzenie naważyłeś piwa to teraz je spijaj. masz nauczkę na całe życie.

No i co z tego ?
Ja też nie mam prawka a jeździłem samochodem, i to nie byle jakim bo praktycznie nowym, jedynie dupa była bo rodzice zamontowali mi GPS i wiedzieli gdzie jade, i z jaką predkości, a nie raz jechało sie ponad 220 ...

Co do Projektu ;d
Wiedziałem że nic nie zawieszasz ^^
I zamiast wycinać wiertarką , poczkaj na dremla (multiszlifierke) będzie bardziej dokładnie !

Yoo Nigga !
Awatar użytkownika
Michał_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SF II & BWS
Grupa: Lubelskie

Post» ThOmAs_ » 13 Lut 2010, 11:44

Krzysiu ;* ^^ , trudno mieć crossy , quady itd i tym nie latać , każdy w tym wieku lata czym popadnie i tyle , zresztą i tak będę latał ; D

a co do speeda to nie chciałem czekać na dremla to tym ciąłem , dziś będę pieścił kokpit , potem równał wloty !

pzodro
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» LOSU12 » 13 Lut 2010, 13:35

naprawde 60 tys. kur** pierwszy raz czytam o takich pieniądzach wydanych na skuter 8O 8O 8O
LOSU12
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Kujawsko-Pomorskie

Post» Kuba » 13 Lut 2010, 13:54

W czerwcu potwierdzę te 60tys. :D

A na forum nie było mnie jakieś 16h i moja reakcja na "projekt przerwany" 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
A co z tymi wlotami chcesz dokładnie zrobić?? Siatka jakaś w to??

Powodzenia w dalszych pracach.
Kuba

Post» czarny__ » 13 Lut 2010, 14:50

Jeśli mogę coś zasugerować to proponowałbym nie robic płaskich wlotów. Dużo lepiej wyglądają wloty z plastikiem "wchodzącym" do środka. Nie wiem czy rozumiesz co mam na myśli.
Co prawda nie sa to takie same wloty (na przedniej czaszy) ale chyba widać różnicę:
Nie
Tak
czarny__
Użytkownik
Użytkownik

Post» LOSU12 » 13 Lut 2010, 15:25

ThOmAs_ nie wiem kai masz gust ale moim zdaniem przytakich kosztach tuningu tylko czarny speed to dziwne troche myslalem ze pokusisz sie na jakis aerograf
LOSU12
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Kujawsko-Pomorskie

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości