speedfight.pl

Peugeot SpeedFight II Custom Full Polini EVO III *Tunned*

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Post» macko3131 » 12 Maj 2010, 14:38

Thomas miał 5 kompletów plastików = 6 tyś zł + cena skutera to już jest ponad 10 tyś, same części silnika evo to ponad 5 tyś już masz 15 tyś a Thomas po drodze miał najpierw silnik s6 a potem mhr czyli już koło 20 tyś.
Malowanie skutera kilkukrotnie u lakiernika ok. 5 tyś. Już masz 25 tyś.
60 tyś może nie ale licząc czysto rozsądkowo wychodzi mi ponad 30 tyś z wszystkimi przesyłkami.
Zresztą jakie to ma znaczenie. Cieszcie się że mamy możliwość oglądania na forum jak powstaje europejski projekt a nie smęcicie tutaj o funduszach :)

OT; WoodyCube, jakiego harley ma twój ojciec? :P Mój ma wirówkę (v-rod\'a) :)
macko3131

Post» kubax230 » 12 Maj 2010, 15:05

Europejski projekt ? buahahah. Nie no spoko. 8)

Image
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
kubax230
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Motor: Honda NSR 125

Post» ThOmAs_ » 12 Maj 2010, 15:28

te wasze komentarze są żałosne , to że nie możecie wykonać takiego projektu to mnie badziewie obchodzi , nie jestem tacy jak wy że mamo daj na to i na to , cały skuter ze swoich robię ,

tak samo n a chu sam piszesz ze max tuning mozę 10 kosztować jak tyle to sam silnik kosztuje , 2. silnikó miałem w chu tak samo częsci optycznych ;]

jak nie wiecie to się nie udzielajcie , a co do magneta to michał nie chce pożyczyć swojego ,

temat zostaje tu zamknięty bo nie będę słuchał waszych `debilnych` komentarzy , myślicie że ze swoich pieniędzy wyrąbię się w 2 miechy , a Ty skoro Twierdzisz że zrobisz w 2 miechy to szczęscia , zrób taki projekt i zobacz ile ci to zajmie ;]

a to że jesteście debilami i chcecie mi powiedzieć że w wieku 16 lat mam sobie kupić ścigacza to już w ogóle widać jakie tu dzieci siedzą

a co do `wleczenia` się projektu to fajnie macie , ciekawe w którym temacie macie każdego dnia up`a z nowymi częsciami

hahahahah

piona , Temat do zamknięcia
    Dodano 16 minut temu:
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

A więc zamykam zgodnie z prośbą autora do czasu ponownego otwarcia.

A do Thomasa wędruje niestety warn bo zostały naruszone punkty regulaminu zakazu:
- używania wulgaryzmów
- obrażania innych użytkowników wortalu
- pisania postów DUŻYMI LITERAMI
- oraz ortografia

Peace ludzie.
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SpeedFight EVO III

Post» kubax230 » 12 Maj 2010, 15:32

Rozpieszczony bachor. A ja wiem jak zarabiasz i wcale nie jest to takie fajne i legalne. Piona ziomek.

I tak nie dostanie ostrzeżenia za obrażanie. :) Bo to PAN Thomass.

Małolat zarobił legalnie 60.000. Dobre! Dorosły człowiek zeby miec te 60.000 musi pracować pare lat.

Thomas zasłużył i otrzymał ode mnie warna i widać, że nawet PAN thomas może temu doświadczyć.

Lecz Thomas nie wychodzi sam z warnem bo Ty również otrzymujesz owego za obrażanie innych użytkowników, trochę szacunku do siebie.

Manos18-moderator
Awatar użytkownika
kubax230
Użytkownik
Użytkownik

Post» ThOmAs_ » 12 Maj 2010, 15:34

ale moi starzy mają firmę a nie budkę na rynku i sobie odkładałem , a to że sprzedaję jumane części to nic takiego , ja tego nie kradnę ;]
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» kubax230 » 12 Maj 2010, 15:37

No ale chwalebne to też nie jest. :) A teraz pomyśl. Zrobiłbyś A1 i miał za te 60.000 kilka motorów. W każdy włożył z 5000zł.

Twoja kasa, Twoja decyzja. Ale nie musiałeś od razu od debili wyzywać.

EDIT: Teraz są starzy, ale za parę lat ich nie bedzie. I bedziesz sprzedawał te wszystkie motory za grosze.
Awatar użytkownika
kubax230
Użytkownik
Użytkownik

Post» ThOmAs_ » 12 Maj 2010, 15:39

tu nie chodzi o a1 tylko o ściga a nie `ściga 125`

a to że ładuje w speeda to moja decyzja bo chcę mieć najlepiej zrobionego w pl i tyle mało który skuter w pl ma taką mechanikę na poziomie evo

edit :
co mają starzy , firmę przejmuję a jak nie to lakiernie otwieram , mam na wejście z profesionalną lakeirnią to nic mi nie straszne
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» WoodyCube » 12 Maj 2010, 15:40

Ma Harley-D Dyna ;) mechanika zrobiona na cacy ;)
Z wyglądu mało, ale osiągi się liczą ;)

Wiem że na hamowni to na 1-szym biegu leciał 123km/h ;)

A tak do Thomasa to ja raczej nie liczył bym wszystkich części tylko te które aktualnie masz założone, co mnie interesuje ze miałeś 6 kompletów plastików. Równie dobrze mogę kupić 5 speedów i różnych części do nich a potem je posprzedawać a zostawić sobie 1 speeda i powiem że 100k w niego wpakowałem <lol2>

A co do dzieci to hamuj, bo sam mam lat 16.

I części kupowane są przeze mnie i przez moją kasę, to że mam lekki tun, czy bd miał to nic nie znaczy, speed to jest przejściówka, i tak szykuję się na harleya. Równie dobrze mogłęm kupić chińczyka za 3 k i też by to była przejściówka, ale że na brak kasy nie narzekam wolałem kupić coś porządnego.

Dobra koniec, jeden walnoł, reszta poszła za nim, ja do tego się dołączyłem, i pan Thomas się obraził. oj....
Awatar użytkownika
WoodyCube
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight II Stage6
Grupa: Śląskie

Post» kubax230 » 12 Maj 2010, 15:40

nie lepiej Aeroxa z big bore ?

Dokładnie Thomas. Ile z tego jest TWOJEJ kasy ? A ile z sprzedanych części i motorów ?
Awatar użytkownika
kubax230
Użytkownik
Użytkownik

Post» ThOmAs_ » 12 Maj 2010, 15:42

aeroxów jest od zarąbania , beznadziejny motor , miałem i nie polecam , mały niewygodny i jeździ ich milion

z 10 kafli miałem po sprzedaniu 2 silników i optycznych maneli , i co do sumy wwalonej to licze wszystko razem , nawet to czego już nie mam , ogólnie podliczyłem ile wpakowałem , będzie kuba to mu pokażę walizkę z fakturami i wam to potwierdzi na tą chwilę jest wsadzony sprzęt za 15 -20 , silnik sam 10 , a gdzie plastiki , czachy na robienie nadkola , felgi (kiesler sama kosztuje 600 adapter 200) zawiecho od roxa , keiry adaptery , lakiery byle detale typu pokrywy hamulców kosztują 100 .
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» macko3131 » 12 Maj 2010, 15:42

kubax230; Te projekty które dałeś zdjęcia to gó*** nie skuter. Widać tam gdzieś skuter?
A ja miałem na myśli skutery np. z Niemiec które robią osoby PRYWATNE a nie firmy jako swoje \\\"demo\\\" gdzie w gre wchodzą inne fundusze.
Jeden kupi ścigacza drugi przerobi skuter, jeden kupi ferrari a inny przerobi jakąs honde i osiągnie tą samą moc.
Każdy ma inny gust i wybór, a jak ktoś twierdzi że taki projek można wykonać w 2 miesiące skoro sam wał 6 tyg i hamulce 8 czy jakoś tak to życzę powodzenia :)
Peace 8)

OT.WoodyCube; Mój ojciec w wirówce ma wydech screamin eagle i power comandera oraz pełno dodatków ale w planach jest rozwiercenie silnika :twisted:
Na 1 biegu też coś koło 130 ale wirówa ma z natury długa jedynkę :)
macko3131

Post» WoodyCube » 12 Maj 2010, 15:42

A co do najlepszego w PL to w to wątpię bo są ludzie którzy tylko siedzą w warsztacię a nie na forum.

Potem jeżdżą na ogólno światowe wystawy, a my nawet nie wiemy ze to polak ;]
Awatar użytkownika
WoodyCube
Użytkownik
Użytkownik

Post» ThOmAs_ » 12 Maj 2010, 15:46

evo w speedzie w pl wątpię że jest, by napewno było na necie z fot nawet z wystaw w polsce itd
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» WoodyCube » 12 Maj 2010, 15:46

Nie bd się już produkował, cokolwiek by nie było, życzę powodzenia w dalszych pracach, a temat maybe bd śledził na mieloch`u.
Awatar użytkownika
WoodyCube
Użytkownik
Użytkownik

Post» manos18 » 12 Maj 2010, 15:47

te wasze komentarze są żałosne , to że nie możecie wykonać takiego projektu to mnie badziewie obchodzi , nie jestem tacy jak wy że mamo daj na to i na to , cały skuter ze swoich robię ,

tak samo n a chu sam piszesz ze max tuning mozę 10 kosztować jak tyle to sam silnik kosztuje , 2. silnikó miałem w chu tak samo częsci optycznych ;]

jak nie wiecie to się nie udzielajcie , a co do magneta to michał nie chce pożyczyć swojego ,

temat zostaje tu zamknięty bo nie będę słuchał waszych `debilnych` komentarzy , myślicie że ze swoich pieniędzy wyrąbię się w 2 miechy , a Ty skoro Twierdzisz że zrobisz w 2 miechy to szczęscia , zrób taki projekt i zobacz ile ci to zajmie ;]

a to że jesteście debilami i chcecie mi powiedzieć że w wieku 16 lat mam sobie kupić ścigacza to już w ogóle widać jakie tu dzieci siedzą

a co do `wleczenia` się projektu to fajnie macie , ciekawe w którym temacie macie każdego dnia up`a z nowymi częsciami

hahahahah

piona , Temat do zamknięcia
    Dodano 16 minut temu:
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

A więc zamykam zgodnie z prośbą autora do czasu ponownego otwarcia.

A do Thomasa wędruje niestety warn bo zostały naruszone punkty regulaminu zakazu:
- używania wulgaryzmów
- obrażania innych użytkowników wortalu
- pisania postów DUŻYMI LITERAMI
- oraz ortografia

Peace ludzie.

Peace ! Image
Na prośbę autora - otwieram.
se6ek
Awatar użytkownika
manos18
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight II a jak ;D

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości