speedfight.pl

Peugeot SpeedFight II Custom Full Polini EVO III *Tunned*

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Post» Matek1234 » 13 Maj 2010, 15:38

Miszczur jeśli nie znasz takiego czegoś jak przenośnia to nie moja wina .
A poza tym po co ją ma wklejać jak tam idealnie pasuje ? .
Awatar użytkownika
Matek1234
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight 2 120cc MHR by Matek1234

Post» Nic0 » 13 Maj 2010, 19:23

Matek tobie się podoba, a nam średnio. Każdy ma inny gust wbij to sobie do głowy.

Jak dla mnie to również ta lampa nie pasuje tam.
Awatar użytkownika
Nic0
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Suzuki GSX-R 750 K6/K7
Grupa: Opolskie

Post» aro821 » 13 Maj 2010, 19:26

A mi się ta lampa jednak podoba tylko żeby była widoczna ... to bedzie git, w dodatku jest dymiona pod kolor skutera więc się tam ładnie komponuje
Awatar użytkownika
aro821
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 2

Post» ThOmAs_ » 13 Maj 2010, 20:00

lamp jest idealnie wpasowana , równo na maxa z każdej strony , ważne że mi się podoba i nikt nie ma takiej , a nie wsadzają paski z allegro po 10 których nie widać i każdy tak robi :p

EDIT :

nowa decyzja , silnik w poniedziałek wyjedzie do mnie , i sam będę regulował u mnie już . magneto przełożę bo będę miał ściągacz od kumpla więc silnik końca next tyg bd (dużooo nauki xD)
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SpeedFight EVO III

Post» kubax230 » 13 Maj 2010, 21:48

Nie każdego stać na lampy od R1 do tuningu Kibla. Na zlocie właściciele R1 by Cie wyśmieli :lol:
Awatar użytkownika
kubax230
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Motor: Honda NSR 125

Post» aro821 » 13 Maj 2010, 21:56

No co niektórzy mogli by wyśmiać ale jak to że ten skuter ma mieć 6 sek do setki to by się zdzwili ...
Awatar użytkownika
aro821
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 2

Post» ThOmAs_ » 13 Maj 2010, 22:04

Ty kuba się swoim kiblem pochwal a nie piszesz te swoje komentarze z myślą że komuś imponujesz ;)

i lepiej mieć lampę z r1 jedynemu niż diody z allegro za 10 ^^ to to można wyśmiać , a lampa z r1 to rzadkość , każdy będzie zdziwiony pomysłowości a nie `wyśmianie` bo mam element ścigacza w skuterze
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» kubax230 » 13 Maj 2010, 22:06

Thomas no bo denerwujesz troche tym wyśmiewaniem innych ludzi, ich pracy itp..
Awatar użytkownika
kubax230
Użytkownik
Użytkownik

Post» ThOmAs_ » 13 Maj 2010, 22:09

chcesz mi powiedzieć że wyśmiewam ludzi ? , piszą że lampa z r1to lipa , to piszę że to rzadkość a nie jakieś diody które wypalają się w tydzień

a wcześniej ktoś pisał że prace się wleczą , a każdego dnia jest up i to konkretny a nie typu `zrobiłem brewki z taśmy` ...
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

Post» kubax230 » 13 Maj 2010, 22:13

W tym momencie też wyśmiewasz.. :lol: Jeny Thomas. Nie każdy ma dużo kasy, po prostu niektórzy robią co mogą i na co ich stać.
Awatar użytkownika
kubax230
Użytkownik
Użytkownik

Post» chrzan » 13 Maj 2010, 22:18

zauważyłem ze tu nie chodzi o pomysłowosc i włożona prace tylko jest zasada ,, kto ma droższe \\\" :roll: teraz nie chodzi czy wymyslisz cos samemu bo zaraz pojazd maja po sobie ze wiocha itp. dlatego kazy kupuje jak najdroższe aby zaimponować ?nie waże czy brzydkie czy ładne, ważne ze 500-1000-2000zł :roll:
Awatar użytkownika
chrzan
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: PiaSpeedy evo

Post» kubax230 » 13 Maj 2010, 22:24

Dokładnie. Thomas pamiętaj że z tym skuterem zostaniesz pewnie do końca życia. Bo nikt go nie kupi. 8) Chyba że na części.
Awatar użytkownika
kubax230
Użytkownik
Użytkownik

Post» macko3131 » 13 Maj 2010, 22:30

Na tym forum jest większy \\\"hejting\\\" niż na hip-hop.pl :blush:

Generalnie jak na wystawie kapie z czegoś złotem to powiesz że jest ch** bo dorgie,jak znam życie to będzie wam ślinka lecieć.Choć są pewne style w których np.i mniej tym lepiej czy old schoole itd.
Wydaje mi się żę większość osób tutaj mu tak zazrości że nie mogą mieć czegoś takiego że czerwoni się robią ze złości i muszą się wyżywać pisząc na klawiaturze :)

A wracając do tematu to jak najbardziej pasuje, ale wyobrażałem sobie ją w trochę innym miejscu ale i tak jest git,fajnie się wpasowuje :D

Ps. Do gumioo; owszem po części zadzroszcze mu tego projektu i chęci zrobienia czegoś wyjątkowego.Ma cel do którego dąży a jak ma fundusze to już jego sprawa i robi tak jak mu się podoba a ten temat ma na celu informowanie o postepach i ewentualnie porady co można poprawić,doradzić. :)

I koniec już tego ot bo to do niczego nie prowadzi :x
macko3131

Post» gumioo » 13 Maj 2010, 22:34

Zazdrosć ?

Mając kase nikt by niemyślał tu o zazdrosci.

macko3131 a Ty jestes zazdrosny ? Wypowiedz się.
Awatar użytkownika
gumioo
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Rieju SMX Stunti
Grupa: Opolskie

Post» ThOmAs_ » 13 Maj 2010, 22:40

maćko jest normalnym 4umowiczem i nie sadzi takich bezsensownych komentarzy , chyba każdy przyzna że lampa z r1 to rzadkość , nawet nie widziałem speeda z taką lampą ;]

zaczniecie walić nadal takie komentarze to polecą warny i skończy się
Awatar użytkownika
ThOmAs_
Użytkownik
Użytkownik

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości