speedfight.pl

Wybóry nowych MODERATORÓW!

Sprawy dotyczące vortalu.

Wybóry nowych MODERATORÓW!

Post» pawelek » 24 Lut 2011, 20:44

Witam. Jak pewnie większość z Was zauważyła - dwóch moderatorów zrezygnowało z pełnienia swojej funkcji.
Bardzo dziękuję za pracę którą włożyli w kształt forum. Otrzymali oni ode mnie rangę honorowego moderatora.

W związku z tym potrzebujemy dwóch nowych moderatorów, którzy mają czas "posiedzieć" na forum, znają w dobrym stopniu język polski, są chętni przejrzeć i ewentualnie poprawić błędy w nowych postach. Najlepiej oczywiście młodzi użytkownicy speeda, którzy swój skuterek będą pielęgnowali przez najbliższe kilka lat, żeby po uzyskaniu uprawnień na prowadzenie samochodu nam się nie wykruszyli...

O wyborze będzie decydowała jakość postów!

Swoją kandydaturę zgłaszajcie w tym temacie i uzasadnijcie dlaczego to Ty właśnie powinieneś objąć funkcję moderatora.

Zapraszamy!
Awatar użytkownika
pawelek
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SPEEDFIGHT 2 Samochód: Audi B4 Avant
Grupa: Pomorskie

Re: Wybóry nowych MODERATORÓW!

Post» WoodyCube » 24 Lut 2011, 20:54

Witam zgłaszam się na moderatora.
Mam 17 lat, jednak ze Speedem nie pożegnam się szybko, wręcz przeciwnie.

Dlaczego ja?

Na forum siedzę prawie przez cały czas jak siedzę przy komputerze, tzn. tak około 5h, w różnych porach dnia i nocy.

Staram się pisać zrozumiale, nie popełniając przy tym żadnych błędów ortograficznych i interpunkcyjnych.

Na forum siedzę od marca 2010.

Motoryzacją interesuję się odkąd pamiętam. Moje prace praktyczne przy motorach zaczęły się już 3 lata temu. Wtedy to były motorowery z przedziału motorynka, simson itp. Obecnie "szperam" przy samochodach, a wraz z tatą przy harley'u.

Złożoność, elektrykę i budowę speedfight'a znam.

Na forum poznałem dość liczne grono użytkowników, którzy w tym momencie są już po prostu dobrymi kolegami :)

Staram się pomagać użytkownikom jak tylko mogę najlepiej. Pomagam im w zakłopotaniach, przy większych problemach, jak i w różnego rodzaju tuningu. Często wymieniani wyżej koledzy piszą do mnie bezpośrednio na gadu-gadu, z pytaniami dotyczącymi ich skuterów.

Mam na koncie współtworzenie poradnika Tuningowe Nadkola oraz stworzenie poradnika Lampa tylnia str8, led z kierunkami CE.

Jedyne co pozostało teraz z mojej strony do powiedzenia, to to że będę godnie reprezentował nasze forum, poprawiając błędy, pomagając użytkownikom, pisząc na temat bez zbędnych podtekstów itp.

Prowadzę projekt mojego speedfighta pod nazwą: Speedfight 2 from WoodyCube in progress.

Posiadam nieprzeciętną liczbę postów, którymi się wcale nie wstydzę, a wręcz przeciwnie.

Będę dobrym moderatorem :yes:

Pozwoliłem sobie skopiować tekst z ostatnich wyborów, ponieważ nic większego się nie zmieniło.

Jest to moje ostatnie kandydowanie (już 3).

Wybierz mnie! :D
Awatar użytkownika
WoodyCube
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Speedfight II Stage6
Grupa: Śląskie

Post» bartula94 » 24 Lut 2011, 21:14

Witam,

Zgłaszam swoją kandydaturę.

W tym roku będę miał 17lat ale speed zostaje w moich rękach nawet jak zdam prawo jazdy na kategorię A i B.

Dlaczego ja mam być waszym moderatorem?

1. Jestem na tym Forum prawie 4 lata. Forum odwiedzam codziennie, i jestem na nim co najmniej dwie godziny dziennie.

2. Dobrze znam zasady ortografii i poprawnego wysławiania.

3. Budowę speedfight'a znam bardzo dobrze, swojego speedfight'a składałem sam od podstaw. W swojej karierze motocyklowej miałem już 4 motorowery w tym 2 Speedfighty i oprócz tego znam się na budowie samochodów, ponieważ mam rajdowego Fiata 126p(też budowany od podstaw przeze mnie).

4. Speedfight'a nie zamierzam się nigdy pozbyć, jest on moim oczkiem w głowie. Nadal będę kontynuował mój projekt "SpeedFight 2 Stage6 Sport by Bartula94"

5. Z chęcią pomagam nowym posiadaczom speedfight'ów i użytkownikom forum.

6. Mam nadzieję że uda się odbudować forum takie jak było kiedy pierwszy raz is na nim zalogowałem.

I myślę ze byłoby to na tyle.
Awatar użytkownika
bartula94
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Fiat 126p Abarth
Grupa: Warmińsko-Mazurskie

Post» $ebek » 24 Lut 2011, 21:33

Witam

Zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora.

Coś o mnie: Mam 15 lat posługuję się poprawną polszczyzną( z J.polskiego mam ocenę dobrą) nie posiadam żadnych ostrzeżeń ani innych upomnień :) Co prawda to prawda nie mam zbyt wielkiej ilości postów i tego nie ukrywam ale chętnie pomagam innym jak tylko mogę. :wink:

Dlaczego Ja

:arrow: Jak już wcześniej wspomniałem dobrze znam poprawną polszczyznę. :)

:arrow: Jestem słowny jak mówię tak też czynie np. W pewnym temacie mówiłem że wpłacę jakieś tam pieniążki na forum i tak też uczyniłem, przelałem na konto Speedfight kwotę wysokości 30zł ale na tym nie stanęło jak tylko będę mógł to będę wspierał to forum. 8)

:arrow: Znam regulamin forum a także działu sprzedam :)

:arrow: Gdy widzę temat lub post łamiący regulamin zgłaszam go klikając :!: lub bezpośrednio do Kuby z
którym mam bardzo dobry kontakt. :wink:

:arrow: Cały czas chcę modernizować i zmieniać forum oczywiście na lepsze i bardziej sprzyjające dla użytkowników
( nawet teraz jak jestem zwykłym userem jak mam jakiś pomysł to piszę do odpowiednich osób)

:arrow: Znam budowę speedfighta, co prawda sam nie mam ale raz że każdy silnik w skuterach ma taką samą konstrukcje, dwa że kumpel ma speedfighta i jak tylko potrzebuje coś zrobić woła mnie, czyli znam się troche na skuterach a jak by co to brat jest mechanikiem. :)

:arrow: Na forum spędzam dużo czasu zawsze jak jestem na komputerze czyli tak około 5-6godzin w różnych porach dnia i nocy :D

:arrow: Nie ukrywam że jako użytkownik pilnuje działu sprzedam tzn. zaglądam tam co jakiś czas czy są posty łamiące regulamin a jak są to je zgłaszam odpowiednim osobą lub po prostu klikając :!:

:arrow: Mam zawsze dobry chumor, wiem kiedy można zażartować a kiedy nie. :wink:

:arrow: Założyłem temat związany z wariatorami i sprzęgłami: viewtopic.php?f=3&t=21948

:arrow: Jako użytkownik staram się pomagać Administracji jak tylko mogę. :)

:arrow: Mogą na mnie wszyscy liczyć tzn. pomagam jak ktoś o tą pomoc prosi i nie ważne czy to tu na forum czy na GG.

Nie ukrywam że bardzo bym chciał zostać moderatorem, bo wiem że będę godnie reprezentował tę funkcje i wiem że będę w 100% wypełniał swoje obowiązki

Chcecie drugiego tak dobrego moderatora jak Kuba wybierzcie Mnie
:brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
to będzie bardzo dobry wybór, obiecuję że nikogo nie zawiodę :yes: , nie ma lipy :no:
Awatar użytkownika
$ebek
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Malaguti f12 phantom lc
Grupa: Mazowsze

Post» macko3131 » 24 Lut 2011, 21:53

No więc zgłoszę się i ja :)
Dlaczego?

1.Codziennie przebywam na forum po kilka godzin.
2.Zawsze staram się pomóc jeśli tylko potrafię.
3.Cały czas dbam o porządek na forum a w razie potrzeby zgłaszam nieprawidłowości Kubie na gg bądź innemu dostępnemu moderatorowi na forum.

A teraz parę słów o sobie : Mam 17 lat i jestem uczniem jednego z Poznańskich liceów, ze speedfightem rozstałem się już jakiś czas temu gdyż nastała potrzeba przesiąść się na coś mocniejszego :D Lecz nie mam zamiaru rozstawać się z forum przede wszystkim ze względu na dobrą atmosferę która niedawno się poprawiła po pewnym zastoju który był parę miesięcy temu jak zauważyli starzy "wyjadacze" forumowi i na pewno będę dążył aby była jeszcze lepsza :)

Nie będę się więcej rozpisywał i wymyślał wierszyków :twisted: Decyzję pozostawiam wam Panowie :P
macko3131

Post» Adam410 » 24 Lut 2011, 22:19

Tak więc i ja się zgłoszę.

Na forum jestem już prawie rok , lecz nie oznacza to , że nie będę się tutaj logował , spędzam tutaj dziennie sporo czasu.
Ze Speedfight'em prędko się nie rozstanę , mam dopiero niecałe 15 lat.
Interesuję się właśnie skuterami , a SpeedFight to moja pasja .

-Zawsze staram się pomagać użytkownikom , szczególnie nowym , niedoświadczonym.
-Znam budowę speeda
-Znam dobrze zasady ortografii , dzięki czemu skutecznie poprawiałbym błędy w postach :)
-Nie mam zamiaru rozstawać się ze Speedem , czego skutkiem będzie ciągła działalność na forum
-Spędzam dziennie sporo czasu na forum , więc miałbym czas na edytowanie postów itd.

Myślę że powiedziałem to co ważne , bez żadnego owijania w bawełnę.

Pozdro !
Awatar użytkownika
Adam410
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SpeedFight2 AC
Grupa: Lubelskie

Post» maxmaj » 25 Lut 2011, 00:51

Witam :)

Mam na imię Dominik. Na forum jestem od roku 2007, już od tamtego czasu interesowałem się motoryzacją, moim priorytetem była wiedza o całym tym temacie. Właśnie wtedy, dokładniej w 2008r, moim marzeniem było zostaniem moderatorem, niewiem czemu, ale czuję że nadaję się do tego. Moje hobby rozwijało się wraz z przyrostem ludności na forum, gdyby nie ono, napewno nie rozwijałbym tego, co teraz jest dla mnie nieodłączne. Mam 15 lat, użytkownikiem speedfight'a jestem już rok, wcześniej to była SR, ale to nie to, co chciałem. Ze skuterem napewno nie rozłączę się przez najbliższe 3 lata, co daje mi możliwości użytkowania na forum przez długi okres. Jestem typem informatyka, komputer jak skuter, jest mi bardzo bliski, spędzam przy nim sporo czasu, zawsze otworzone zakładki forum, co świadczy częsta moja dostępność.

To może teraz tak ogólnie, czemu ja :blush: :

:arrow: Bardzo dobrze znam język polski, staram się poprawiać wszystkie moje błędy, zawsze piszę polskimi znakami, nie lubię tego, gdy ktoś kaleczy swój język Ojczysty, dlatego oczekując tego od innych muszę liczyć się również z samym sobą.

:arrow: Jak już wyżej pisałem, jestem na komputerze bardzo często, uczęszczam w życiu forum, czytam większość tematów.

:arrow: Przez najbliższe 3 lata będę mógł działać jako moderator, spełniając jego wszystkie określone funkcje.

:arrow: Jestem pomocny dla wszystkich, którzy tej pomocy potrzebują i szukają akurat u mnie.

:arrow: Oczywiście znam całą budowę speedfighta. (Zabawne dla mnie byłoby nie znanie tego na takim stanowisku)

:arrow: Zajmuję się również grafiką, co może być użyteczne (niewiem dokładnie co sam mam na myśli, ale warto o tym wiedzieć)

:arrow: Zapoznałem się z forumowym regulaminem już w 2007 roku, przy rejestracji, uzupełniałem braki w formie poprawek oraz dodatkowych punktów.

:!: Niestety, swoją kandydaturę składam po raz pierwszy, zawsze byłem nieśmiały, nigdy nie lubiałem krytyki kierowanych w moją stronę, nie lubię pisać o tym, o czy nie mam pojęcia, wolę się nie unosić, jakbym miał zostać wyśmiany bądź znieważany.

To byłoby na tyle, mam nadzieję że będę miał jakąś szansę na tą rangę, jeżeli nie, cóż, żyje się dalej, napewno będę starał się dalej, by doskonalić się w tej dziedzinie, oraz ukazać to przed innymi.

Pozdrawiam :D

PS. NIE MA LIPY :yes:
maxmaj
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Pegout speedfight 2
Grupa: Mazowsze

Post» LOSU12 » 25 Lut 2011, 10:10

To i ja się zgłoszę
- znam ortografię itp.
- na forum jestem prawie od 2 lat
- mam prawie 1000 postów, które mają sens i staram się pomagać użytkownikom na forum jak i na GG
- planuję jeszcze długo zostać na forum
- tworzyłem ten http://speedfight.pl/viewtopic.php?f=26&t=21254 poradnik wraz z Woodym
- znam budowę speeda, i sam trochę modyfikuję mojego
Według mnie nie chodzi tu o najdłuższy opis czy coś tylko o widoczną działalność, obecność i udzielanie się na forum.
LOSU12
Użytkownik
Użytkownik

Grupa: Kujawsko-Pomorskie

Post» Marcin » 25 Lut 2011, 15:42

Witam.

Dlaczego ja?

• Mam 15 lat. I przez najbliższe lata nie zamierzam rozstawać się ani ze skuterem ani ze sf.pl.

• Myślę, że fakt iż nie mam Speedfighta nie skreśla mnie z listy, ponieważ znam budowę silnika Speedfighta i nie raz pomogłem kolegom w naprawach.

• Dla forum znajduje czas codziennie spędzając na nim 2-3 godziny.

• Znam dobrze ortografię i zasady pisowni.

• Na forum jestem od około 2-óch lat.

• Pomogłem wielu użytkownikom i pomagam nadal jak tylko mogę.

• Niektórzy użytkownicy zgłaszają się do mnie na gadu-gadu, aby im w czymś pomóc.

• Znam regulamin.

• Gdy na forum było coś nie tak od razu zgłaszałem to moderatorowi(Kubie).
To tyle. Będę dobrym moderatorem, ale wybór należy do Was. :wink:

Pozdrawiam Marcin_Speed. :)
Marcin
Użytkownik
Użytkownik

Post» Stopro » 25 Lut 2011, 15:46

Witam wszystkich użytkowników i szanowną administrację oraz moderatorów! ;)

Nie będę owijał w bawełnę. Każdy na forum chyba mnie zna, jestem na forum chyba od 3 lat.
Miałem Speeda przez 4 lata co świadczy o tym, że doskonale znam jego budowę i mogę pomóc użytkownikom w większości problemów. Z ortografii jestem dobry, nigdy nie popełniam błędów interpunkcyjnych czy gramatycznych. Staram się poprawiać innych userów forum zgłaszając posty do moderacji. Silnie współpracuję z Junior Admin'em Kubą.
Zawsze jestem pełen humoru i staram się tworzyć na naszej stronie miłą, przyjazną atmosferę.

A teraz już na zakończenie:

Napewno większość wie, że już byłem moderatorem lecz zrezygnowałem z tej fukcji głównie z powodu panującej wtedy atmosfery na forum. Uważam, że dzisiaj jest już lepiej dlatego chciałbym kontynuować moją pracę w roli moderatora. Myślę, że dobrze spełniałem się w roli moda i powoli zdobyłem autorytet na forum, co świadczy o tym, że wielu użytkowników sięga do mnie o porady w sprawie naprawy, tuningu czy zwykłego dowiedzenia się czegoś o Speedfight'cie.
Aż tak bardzo nie zależy mi na tej fukcji dlatego nie mam zamiaru specjalnie konkurować z innymi kandydatami i bardzo polecam WoodeCube'a, bo myślę, że dobrze sprawdzi się w roli moderatora forum ;)

Piona :yeah:
Awatar użytkownika
Stopro
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Jet Force C-Tech Rally Victories
Grupa: Opolskie

Post» damian1206 » 27 Lut 2011, 17:09

Witam wszystkich userów forum :)

1 Bardzo jestem przywiązany do naszej strony Speedfight.pl.
2 reklamuję forum znajomym
3 Staram się pisać bezbłędnie i na temat i pomóc w potrzebie użytkownikowi.
4 Mam własny skuter i będę go jeszcze długo posiadał.
5 Nie wyobrażam sobie żeby odejść z forum kiedy atmosfera jest napięta.
6 Na forum jestem już pewnien czas.
7 Postaram się dotrzeć do reszty posiadaczy Speedfight'ów, aby powiększyli grono userów na tym forum.
8 większość urzytkowników forum mnie zna.
9 Chce wspierać forum żeby się rozwijało.
10 znam budowę speeda i staram się dowiadywać co raz więcej o tym skuterze.
11 Staram się wchodzić na forum nawet w szkole.

POZDRAWIAM Damian1206
Awatar użytkownika
damian1206
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: peugeot speedfight 2
Grupa: Podlaskie

Post» pawelek » 02 Mar 2011, 22:46

Gratulacje, funkcję moderatora otrzymują: Stopro, WoodyCube i Marcin_Speed.
Wszystkim innym bardzo dziękujemy za zgłoszenie i zapraszamy na nowe wybory.

Mam nadzieje, że nowo wybrani moderatorzy będą wywiązywali się ze swoich obowiązków.
Awatar użytkownika
pawelek
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: SPEEDFIGHT 2 Samochód: Audi B4 Avant
Grupa: Pomorskie

Wróć do www.SpeedFight.pl

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość